Ja na sekundkę do Maggie, kochana weź multilac nawet 2 tabsy, możesz pić smectę, ja brałam też węgiel od razu 5 tabsów......
Dopisuję:
Hej kochane,
dzisiaj nie na wyjeździe więc luzik, ale wczoraj jak zerknęłam na swój dół, czyli dolną prawą wargę sromową to masakra, opuchnięta, cała w sinych, wystających żyłkach....kurna oby do przodu bo oszaleję
:
Kaha91 na basenik chodzę na Żeroma, woda jest mocno chlorowana, ale wolę tak niż ozonowane, kurcze po wszystkich aquaaerobikach na drugi dzień problemy z pęcherzem, częste siusianie. Tutaj nic mnie nie bierze. Jestem na aqua 2 razy w tygodniu we wtorki i czwartki na 9:00, cena jak za wejście, czyli tylko 5 złociszy
średnia wieku = babkki po 60tce
Dzień przed basenem zawsze dopochwowo lactovaginal
Atagaa wcale Ci się nie dziwię, ja jednak wiem, że inne kultury to inny stan czystości, niestety w Norwegii duzo jest muzułmanów, którzy po prostu przyjezdżają i korzystają z zaplecza socjalnego, więc nie wiadomo (nie obrażając tych normalnych) jak to u nich z higieną....ale myślę, że miły prysznic, ewentualnie pochlapanie się w wannie też daje jakieś ukojenie...
Joasik bardzo ładny wózeczek, oby się dobrze prowadził, a sądzę, że przy tak ładnych, dużych kołach nie będzie problemu
Dżejka ja czekam na powrót siostry i zrobi mi hybrydki i od razu psychicznie lepiej będzie hehehe
:d
Lady Agnes mnie ostatnio swędzi briocha po goleniu, o matko jak mi dokazuje....mam nadzieję, że u CIebie to nie infekcja...
Jolka6621 o matko to musisz chuchać i dmuchać na zimne, ale każda ciąża jest inna, z resztą sama wiesz....Spacery są cudowne, ale mnie po każdym dłuższym łazęgowaniu biodra bolą....
Tren ja dzisiaj spałam 5 godzin i czuję się idealnie
gorzej jak śpię dłużej, normalnie wszystko mnie wtedy boli.....''
Ewcia no dla mnie mogło by być troszeńkę cieplej, nie mówię o skwarze, ale o takiej pogodzie, w której założę sukienkę, a u nas dosyć chłodno, niby 21 st w cieniu, wolałabym tak 26
Pycia17 ja ustalam wizytki co miesiąc, nie stać mnie na zasuwanie co 2 tyg....i zostawianie 300 zł, zawsze mogę podjechać na ktg i będę spokojniejsza.....
Ivon ja ciemna masa w kwestii cukrzycy, ale uśredniony wynik najlepszy, a z tego co wiem, to środkowy najlepiej ukrwiony, czyli fakolec i z niego wyniki powinny być najbardziej ok....to też jest chwilowy przepływ z włośniczek, który może ulegać wahaniom....Średni to tak 126 i tego się trzymaj...