reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Tren głos oddany:) fajne foto:) la po powrocie do domu w miarę się ogarnelam tzn przede wszystkim przebrałam ciuchy po swojej małej czyli wybrałam bardziej uniseks troSzkę tego jest braki dokupie zapewne w szmatkach. I wzięłam się za szycie i uszylam kocyk do wózka taki przejściowy bez wypełnienia ale z minky:) więc już mamy dwa uszyte:) jeden cieplejszy drugi letni:) jutro czeka mnie wizyta'u diabetologia i zacznie się mierzenie

dzieki dziewczyny :*

sie nie wyspalam. zasnlam ok 22 ale wstawal to na siku, to na pic, to niewiem po co co godzine ;/ do tego kazda pozycja do spania niewygodna.

Dziś mlodzy ma zakonczeie roku w szkole. a ja musze sobie do bluzki guzik do mankieta przyszyc. alez mi sie nie chce.I musze kwiatki z kwiaciarni odebrac. tez mi sie nie chce ;/

Dzejka haha, teraz tez już macie wyznaczoną date przytulanek?;-) a córcia przesłodka, już karmi bobasa:-)

Milusia płacę 1000 ale to poza porodem też te wszystkie zapisy ktg, badania dowcipne co pare dni itp obejmuje, poza tym wiem, ze mi dopilnuje, zeby usg zrobić potwierdzajace wielkosc bobasa, a w sumie tylko o to się boję... mam tel do tej położnej, z którą rodziłam S, właśnie muszę sie zebrać, zeby do niej przedzwonić, a płacę przez szpital... co do cyckowników to w krk jest sklep Bielizna Damska - Brafitting - Bielizna Duże Rozmiary - Intimo4You gdzie nie tylko można przymierzyć, ale tez dobrze dobierają

Tren mój głos już masz:-)

co do chlebów to czytajcie składy, spokojnie w piekarni mozna prosić i babki tam maja, można sie bardzo zdziwić, a kupienie chleba czysto żytniego na zakwasie graniczy z cudem, często np płatki ziemniaczane dorzucają, albo zwykłą mąkę pszenna najgorszej kategorii, nawet chleb razowy owszem jest razowy, ale w 10%... czasem to już lepiej styropian ryżowy jeść

Jolka trzymam kciuki żeby się nic nie rozkręciło!

Pycia wszystkie będziemy robić test na paciorkowce gbs, ale tak w 36 tygodniu około, zeby wyniki na poród jak najbardziej aktualne były, powodzenia u nowej ginki!

Kikifish żyjesz?

Kołtunek biedna jesteś z tymi skurczybykami, ale rozumiem Cię, ze musiałaś zobaczyć synusia na przedstawieniu!

ja też wczoraj byłam na przedstawieniu tyle, ze w szkole, niby niewiele ponad pół godz to trwało,ale się zmęczyłam siedzeniem na zadku...aż trudno uwierzyc, że moje dziecie już 1 klasę skończyło, wydaje się, ze dopiero co test sprawdzałam, a to już prawie 8 lat temu było... ehhh leci ten czas strasznie, dni zlewają się w miesiace, a miesiące w lata, śmiejemy się z małzem, że jak się starszak postara to za 10 lat spokojnie wnusia mozemy mieć, dobrze, ze wrześniuś będzie taki malusi, bo normalnie czułabym się strasznie staro

reklama
Już nie wyznaczam daty:) bo sobie coś przepowiem. pewnie będzie wczesnej choć wiadomo ze jednak dowodzona ciąża to dońoszona i chęć chcialabym zeby sie udalo.

Do góry