reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

tren no właśnie nie na 90stopni a zdjęcie jest 90stopni :D

dzieki za opinie z tym kremem bo chciałam coś zamówić w tej aptece internetowej. czyli jak coś to sam bepanthen starczy?

reklama
To pogratulowac rodzicom. Potem bedzie pretensja dop calego swiata ze dziecie ma problemy z kregoslupem.

Boze jak ja sie nedznie czuje. spac mi sie chce, w glowie sie kreci,wszystko mnie drazni.

Hej po wpisach widać ze zaczyna sie 3 trymestr i coraz ciężej nam. Oby przeszedł jak najłagodniej ... Ja wlasnie wracam z IP miałam mimo leków i leżenia mega skurcz brzucha rano ktory nie puszczał i brzusio jak kamień. W tej sytuacji gin przez tel kazał mi gnać do IP. Przypisał mi oprócz Nospy Max, luteiny, magnezu jeszcze czopki scopolan. Mam tez skierowanie na CRP. Jak bedzie podwyższone plus brzuch nie zluzuje do środy tez biorą mnie na oddział ://

Ktoś pytał o moje cukry na czczo - dzis było 97 mimo 10j insuliny. Dzis zwiększam insuline do 12j ...

Hej dziewczyny
Lalki trzymaj się wszystko będzie dobrze moze do szpitala to na dwa trzy dni, tam Cie nakierują a potem będziesz o siebie dbała w domu
Rany widzę ze Wy chyba tez sie tak czujecie jak ja
Tren ja mam taką sennosc i słabość że nie ogarniam tematu, jakaś masakra na dodatek w głowie mi się kręci

Hehe a za mna juz noc na promie, 700km drogi w aucie i jeszcze z 25km i w domu...o tak..3trymestr czuć pełną gęba :pp nie jestem juz w stanie w aucie przez brzuszek schylic się po wodę która leży pod nogami :D śmiać mi się chce samej z siebie :p marzę tylko o prysznicu i obiadku ;) zjadloby mi się krupnik i placki ziemniaczane ... Ale nie ma komu mi tego zrobić a samej się niekoniecznie chce :p nie chcialybyscie widzieć ile przed moim mężem wypakowywania rzeczy z auta jest...wspolczuje mu na sama myśl ;) a jeszcze mnie ani na km w trasie za kółko nie chciał wpuścić ;) tez tak macie ze faceci drza przy każdym większym ruchu XD ? Ja jak brzuch mocniej nacisne żeby Mały odpukal to ten juz na mnie krzyczy ze mam uważać :p haha nie wiem jak to będzie na porodowce ;D

to będzie równo miesiąc przed porodem, tak więc nie daliśmy odpowiedzi czy przyjedziemy, ostatni egzamin zaliczyłam na 5 :) pracę złożyłam w dziekanacie mam czekać na termin obrony.

Lalki trzymaj się, wszystko sie wyreguluje, najważniejsze, ze wiesz, ze cos się dzieje i że jesteś pod opieką!

Tren powodzenia na wizycie jutro!

Pycia powodzenia na egzaminie, a co do wesela, to akurat końcówka sierpnia nie jest już taka zła, bo robi sie chłodniej już, a który to bedzie tydzień? poskaczesz to się jeszcze Ania wyjsć zdecyduje;-)

Anula a jak duzy masz ten cukier na czczo?

Jolka nigdy go nie używałam, ale z kwasami to chyba przede wszystkim chodzi o przebarwienia od słońca z tego co kojarzę...

Kaha jak wycieczka?

Witam się wieczorową porą ;-)
Lato trochę męczące, a to dopiero początek! Ja dzisiaj miałam mało ruchu, bo u teściów byłam i w większości siedzieliśmy, dlatego mi palce u rąk spuchły, nogi nawet dość fajnie się trzymają. Ale kleje się jak lep na muchy...Zjadłam kolację i jakoś mnie muli :confused2:
Sudocremu nie polecam- dziadostwo jakich mało, mały dostawał po nim mega masakry na tyłku. Stosowałam zamiast tego, i stosuję nadal, jak tylko zachodzi potrzeba, babydream w niebieskim pudełku okrągły, u nas działa cuda.
Mały coś się pochorował, obawiam się anginy. Jutro pójdziemy do lekarza. Idę się kąpać, bo chyba do krzesła się przykleje :-p

Anula09 trzymaj się tam dzielnie!

aneta1991 a czemuż to tak lata nienawidzisz?;D aż tak ciężko?:D pamiętaj najgorsze przed nami!:D

pycia17 gratuluję zaliczenia egzaminu! :) daj znać kiedy obrona:)

my byliśmy na obiadku u teściów, potem zakupy a teraz odpoczywam :))
jutro wizytka i odbieram wyniki ale mam stresa chyba po nie pojadę z samego rana!

reklama
Witajcie dziewczyny
Laki musisz być dobrej myśli, wiem że to nie jest łatwe, grunt, że lekarze reagują. Trzymam kciuki, żybyś wyniki miała szybko dobre i do domu.
Tren mój biedaku taka z Ciebie równa babka, a tu ta cukrzyca, kurczę współczuję...Jak nauczysz się jak z nią postępować, będzie lżej...
Niem wiem, jak będzie z tymi ''obiadkami o 16h00'', trzeba będzie się po prostu przestawić i mąż będzie się musiał więcej udzielać. Zobaczymy jak będzie w praktyce...
Mam już ubranka, chyba za dużo ;-), wózek i za dwa tygodnie łóżeczko. Dziś zamówiłam pościel do łożeczka, nocne koszule, kocyk, przewijak i inne rzeczy z listy na allegro, teraz tylko czekać. Po wypłacie męża biorę się za wyprawkę do szpitala.
Mały harcuje, ja nie mogę spać przez te upały. Jutra się boję strasznie, jak Wy, bo mam tą glukoze. Zapomniałam kupić cytrynę...
Pozdrawiam chłodno;-)

Do góry