Witam w sobotni poranek
Atagaa bądź dobrej myśli i nie ma co czytać tych wszystkich historii w necie, Grunt to pozytywne nastawienie. Gratuluję dobrego wyniku glukozy
Kaha91 obyś dała radę na dzisiejszej glukozie.
Anula09 trzymaj się dzielnie i dbaj o siebie i maleństwo. Do 24.06 czas szybko zleci i zobaczysz swoje maleństwo. A jak chcesz ponarzekać na leżenie to zawsze masz nasze forum, gdzie będziemy Cię podnosić na duchu.
Kołtunek, ale piękna waga synka. Też już bym chciała wiedzieć czy wszystko jest w porządku.Leż i dbaj o siebie. Zobaczycie, że wszystkie będziemy rodziły po terminie
Joasik01 super, że z dzieciaczkiem wszystko w porządku. Co do cukrzycy ciążowej to ja też miałam wynik blisko granicy normy, ale lekarz nie stwierdził cukrzycy i nic nie mówił o zmianie diety. Ja mimo wszystko staram się ograniczać słodycze i staram się jeść produkty o niskim indeksie glikemicznym. Najchętniej to bym powtórzyła tą glukozę- pogadam z lekarzem i zobaczymy co mi doradzi.
Co do nowych ubranek to ja wszystkie piorę wszystkie i prasuję.
Tren a często masz te skurcze?
Ostatnie dni dopadło mnie jakieś lenistwo. Po pierwszym szaleństwie porządkowym, teraz nie chce mi się nic. Może to przez pogodę, a może przez to że jestem coraz cięższa
Zrobiłam ostatnio porządek w ubrankach po moim synku. Te typowo chłopięce muszę sprzedać, a jak mi się nie uda to oddam do jakiegoś domu samotnej matki. Sporo ubranek jednak mi zostało i trochę też dostałam. Od razu zabrałam się za ich pranie i układanie. Mąż w końcu przeniósł komodę do naszej sypialni i teraz zostało mi tylko rozłożenie łóżeczka.
W poniedziałek idę do lekarza. Zawsze czekam na te wizyty i na usg, a potem wychodzę z jednej strony spokojna bo widziałam córeczkę, a z drugiej strony mam taki niedosyt informacji. Niby lekarz jest miły, wszystko sprawdza, ale mam wrażenie, że pacjentki są przyjmowane taśmowo. ehh, może za dużo wymagam.
Spokojnej soboty życzę wszystkim wrześniówkom.