reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Ja też niestety mam kiepskie zęby i łatane bardzo dlatego zrobiłam sobie licówki ale też mi 2 zęby troszkę próchnica złapała i robiłam tydzień temu. I zdaje sobie sprawę, że mam słabe zęby i pewnie coś będzie do roboty po ciąży i karmieniu.

reklama
Czesc Dziewczyny:)
to mój pierwszy wpis na forum. Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu odważyłam się odezwać:) Jestem w 26 tygodniu ciąży- termin mam na 02.09.2015. Mam już 4 letniego synka i teraz oczekuję narodzin córeczki. Na pewno już trochę się poznałyście, ale może znajdzie się miejsce również dla mnie na Waszym forum? Pozdrawiam

Witamy Ivon - jestes w czołówce terminów ;) zazdroszczę bo u mnie połowa wrzesnia a juz teraz dla mnie każdy dzien do przodu to sukces ...

Anula09 niby jestem w czołówce z terminem, ale nie nastawiam się na terminowy poród. Za pierwszym razem urodziłam w 41 tygodniu. Pamiętam, że oczekiwanie po terminie było strasznie męczące.

Mam do Was pytanie jak Wam wyszło badanie glukozy? U mnie na czczo wyszło 88, a po 2 h po obciążeniu 75 wyszło 138. Lekarz stwierdził, że wszystko jest w normie, ale mnie jakoś ten drugi wynik martwi. Czy któraś może ma podobne wartości?

reklama
czesc.

Ivon ja glukoze bede pola w tym tygodniu albo w nastepny poniedzialek. I tez 75. fuuuuu

moje biodro dalej boli. im wiecej chodze tym mniej je czuje, ale wstac rano to koszmar. a dziś jeszcze msza rocznicowa komunistów. F stwierdzil ze nie jedzie bo " mama moze urodzic w kazdej chwili ", mi sie nie usmiecha siedziec w lawce ok 2 h.. a potem nie dojde do mamy. No i Ł do pracy ma. Nie bedzie mial kto nas odwiezc do domu.

Wczoraj bylismy po pezenty dla chlopaków na dzien dziecka. Dostali pieniadze i jak chcieli mega wypasione prezenty to reszta z ich skarbonek. Napalili sie ze do hurtowni zabawek jedziemy.No i pojechalismy. ja jak kaczka chodzilam ktora za chwile ma sie zsikac pod siebie. no ale F kupil sobie lego, a O karabin na kulki. Ł dla najmlodszego nie chcial nic kupic a takie ladne krzaczki byly w auchanie. ;)
aaaale nic straconego. na dzien ojca mu kupie :)

i kurde. za 2 tyg. moi bracia mają 18 urodziny. zastanawiam sie ile im pieniedzy dac. zbierają na samochod, tzn jeden zbiera na auto a drugi na remont poprzedniego. nie mieli kiedy tych 18 -tych urodzin miec??

Do góry