reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Na początku brałam Mama DHA a teraz zmieniłam bo w aptece nie miali i biorę vita-miner bo oprócz kwasu foliowego ma różne witaminy i minerały dla dzidzi. A czasami mam dni w pośpiechu i nie zawsze uda mi się zjeść tak dobrze i witaminowo jakbym tego chciała.

reklama
Ja wcześniej brałam vitamin plus mama a teraz mam falvit mama i do tego jeszcze lykam provag tak oslonowo i tyle. Jak mi sie skonczy ten falvit to kupie jakies z DHA

tren fajnie że z Twoimi zatokami lepiej:))

kasiaam też mam problem z nogami.. codzienie statam się moczyć w chłodnej wodzie.. mnie strasznie bolą stopy:(

jolka 6621 czekamy na wieści z wizyty:) i ja też nie mam żadnej wiadomości :(

ja mam w sumie brać tylko witaminy ale ostatnio często o nich zapominam ...

co Wy na to żeby założyć oddzielny wątek " mamusie wrześniowe gotują" i dzielić się fajnymi przepisami?;D

Dzejka twój post uświadomił mi, że są mamy które mają jeszcze więcej tabletek niż ja, a właśnie ostatnio zastanawiałam się czy nie za dużo to mam ;-)

Ja wczoraj robiłam krew i mocz a tydzień temu posiew z szyjki, no i posiew jest ok, ale krew... wskazuje na anemię, mocz na jakieś zapalenie :-( wiec chyba czeka mnie jeszcze żelazo i antybiotyk, wiec znów tabletki...

Kaha ja też jestem za wątkiem z przepisami, co więcej, podpowiedzcie co jesc, żeby poprawić wyniki krwi ;-)

Lady Agnes ja tez ostatnio mialam kiepskie wyniki krwii i podpowiedzieli mi zebym pila sok z burakow albo barcz czerwony jako obiadek podobno pomaga

Lady Agnes w poprzedniej ciazy bralam jeszcze fenoterol i isoptin a teraz to wycofali. Na krwinki tak jak dziewczyny mowia buraczki oraz natka pietruszki ktora mozesz dosypywac np do kanapek.
Jestem za kulinarnym. A witaminy kupuję dobre żeby się dobrze wchlanialy i jem co 2 dni bo staram się dostarczać je naturalnie z pozywienia

Dziewczyny z Katowic i okolic, macie może namiary na fajne ciucholandy do polecenia z dzieciecymi ciuszkami? Milusia83 jak dobrze pamiętam, chyba że coś poknociłam to Ty masz jakiś fajny ciucholand w Sosnowcu. Ja biorę witaminy femibion natal 2. A nogi niestety też mi puchną...Chociaż bardziej mnie martwi, że jestem jędzą dla meża ;-) jakoś nie mogę przestać...

reklama
to ja chyba przebije wszystkim z lekami :-D 3 razy luteina, 3 razy duphaston, 4 razy kwasy dha, 4 razy magnez, 4 razy aspargin, raz witaminy, 3 razy no spa forte, 2 razy infololic

Do góry