Zawsze możesz założyćCześć byłam chwilę na wątkach kreskowych ale w grudniu nie poszło nam ze staraniami i zrezygnowana przestałam zaglądać na forum. Udało się w tym cyklu w niedzielę test pozytywny, w poniedziałek beta 107. Jutro powtarzam betę, a pierwszą wizytę mam w środę 5 lutego.
Wg aplikacji termin na 3-4.10 ale nie ma jeszcze wątku październikowych mam
reklama
IlaDusia
Fanka BB :)
Szczerze to ja odradzam kupowanie książek. Ja dostałam przejrzałam kilka razy i pisałam komuś dalej. Wszystko co najważniejsze i na bieżąco dowiesz się z forum. Ja całą wiedzę i kolejne kamienie milowe po urodzeniu dziecka przeżywałam i konsultowałam z innymi mamami - skarbnica wiedzyA jakie książki polecacie dla tych które po raz pierwszy zostaną mamami?
Jeenny
ja nie polecam żadnych książek. Jedyne co polecam to dobra szkoła rodzenia. My akurat korzystaliśmy z zaufaj położnej. Możecie kojarzyć z instagrama. Wykupiłam nam indywidualny kurs i mój mąż był zachwycony. Teraz sam wszystkim poleca. A zakładałam wtedy że powie mi żebym się puknęła w głowę że będziemy jechać na drugi koniec Polski na szkole rodzenia no i zrobiliśmy sobie weekend nad morzeA jakie książki polecacie dla tych które po raz pierwszy zostaną mamami?
A z książek może jedyna jaką polecam to Wild Child. Ale to na późniejszy okres 1,5/2 lata.
dwaplusdwa
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny,
nieśmiało chciałabym dołączyć termin na 15.09. Druga ciąża, ale cięższa, przepisana luteina, podwyższone TSH (mam niedoczynność tarczycy) i doszła jeszcze kontrola ciśnienia bo podwyższone. Pierwsza poszła gładko, a tu
Muszę was nadrobić
nieśmiało chciałabym dołączyć termin na 15.09. Druga ciąża, ale cięższa, przepisana luteina, podwyższone TSH (mam niedoczynność tarczycy) i doszła jeszcze kontrola ciśnienia bo podwyższone. Pierwsza poszła gładko, a tu
Muszę was nadrobić
Jeenny
to prawda ze inne mamy to skarbnica wiedzy, ale czasami jak jest problem forum tez nie jest dobre, bo specjalistek od wszystkiego to jest mnóstwoSzczerze to ja odradzam kupowanie książek. Ja dostałam przejrzałam kilka razy i pisałam komuś dalej. Wszystko co najważniejsze i na bieżąco dowiesz się z forum. Ja całą wiedzę i kolejne kamienie milowe po urodzeniu dziecka przeżywałam i konsultowałam z innymi mamami - skarbnica wiedzy
IlaDusia
no tak do wszystkiego trzeba oczywiście podchodzić z głową. Może dlatego tak piszę bo z dziewczynami z poprzedniej ciąży miałyśmy super kontakt i właściwie zawsze moglyśmy na sobie polegać i wszystkie byłyśmy jak to nazwać takie "normalne"to prawda ze inne mamy to skarbnica wiedzy, ale czasami jak jest problem forum tez nie jest dobre, bo specjalistek od wszystkiego to jest mnóstwo
No właśnie patrząc na skrajne opinie i dziwne posty nie wiem czy pytanie o każda pierdole i czekanie na odpowiedź kij wie ile to dobry pomysł kontakt z dziećmi miałam i to małymi ale nie byłam nigdy za nie odpowiedzialna 24/7 nawet nie wiecie ile mnie kosztowało zadanie tego pytania bo czuję że jest mocno na wyrost na tym etapieto prawda ze inne mamy to skarbnica wiedzy, ale czasami jak jest problem forum tez nie jest dobre, bo specjalistek od wszystkiego to jest mnóstwo
Jeenny
to u nas na grupie też tak jestno tak do wszystkiego trzeba oczywiście podchodzić z głową. Może dlatego tak piszę bo z dziewczynami z poprzedniej ciąży miałyśmy super kontakt i właściwie zawsze moglyśmy na sobie polegać i wszystkie byłyśmy jak to nazwać takie "normalne"
reklama
Jeenny
miałam na myśli to że niektórzy po prostu zapominają ze są specjaliści jak lekarze, fizjoterapeuci itp itd.No właśnie patrząc na skrajne opinie i dziwne posty nie wiem czy pytanie o każda pierdole i czekanie na odpowiedź kij wie ile to dobry pomysł kontakt z dziećmi miałam i to małymi ale nie byłam nigdy za nie odpowiedzialna 24/7 nawet nie wiecie ile mnie kosztowało zadanie tego pytania bo czuję że jest mocno na wyrost na tym etapie
Podziel się: