reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

ja kreski nie mam i nigdy nie miałam

lalki nie przejmuj się, a teściów szerokim łukiem omijaj, szkoda Twoich nerwów, niech sobie tylko swoje dobre samopoczucie niszczą chorą niechęcią...

jolka jak tam? brat czy siostra?

jakoś tak dziś weny zupełnie nie mam i ogólnie padam na cycki....
miłego wieczoru!

reklama
Lalki nie przejmuj się tesciami. Ja z moim tesciem w ogóle nie gadam. Mi nic nie zrobił ale całe dzieciństwo zniszczył mojemu M.

Ja dzis bylam w ciuchlandzie i wyszperalam po 2zl ...2szt body, śpiworek do spania i dla siebie bluzkę ciazowa. Po mieście pochodziła z 2 godz. Potem szybko obiad przygotowałam i mój krzyż odmówił posłuszeństwa... ale odlezalam sobie i teraz wybieram się na krótki spacer z przyjaciółka. Milego wieczoru!

Dziewczyny, doczytam Was jutro, bo padam na ryjek ;-) Chciałam się tylko pochwalić, że jestem po wizycie. Dzidziuś waży 410 g, leżał poprzecznie w brzuchu i dość nisko, ale na tyle co było widać, chociaż mam się jeszcze nie nastawiać, bo to 70%, będzie dziewczynką :) Dostałam jakies globulki na grzyba, ale za chiny nie odczytam jakie, mam nadzieję, że pani farmaceutka odczyta ;) No i skierowanie na glukozę dostałam :( bleee

lalki najważniejsze że Tobie i maluszkowi nic nie jest... olej tych teściów... staraj się tym nie przejmować. najlepiej ich unikaj bo nie potrzebnie Ci nerwów napsują.. trzymaj się :*

Aali_ ja żadnej kreski nie mam;)

jolka6621 no to gratuluję córy! kawał kobietki już z niej:))

Hej wieczornie :)

Padam ze zmeczenia. pol dnia w aucie i mam dosc. No ale wozek juz mam w domu. Teraz nie bede mogla sie doczekac az dzidzius bedzie w nim jezdził.

Mi plce u rak spuchly juz ok miesiąca temu. Musialam zdiac obrączke bo bym nie sciągnela jej wogole.

Mi się wydaje, że nie mam kreski, ale mój ukochany ostatnio zapytał czy miałam jakąś operacje, bo taką kreskę mam [emoji6]

Lalki współczuje, nie wiem jak teściowie mogą tacy być :/

Ja na glukozę idę w piątek, a to trzeba samemu kupić tą glukozę?

hej.

Boze.. ja za tydzien dostane skierowanie na glukoze. na samą mysl mam odruch wymiotny. zafajdole im caly korytarz.
krechy na brzchu jeszce nie mam. Z F mialam pod sam koniec ciazy, z O od ok 6 m-ca. a czy teraz sie pojawi?? Pepek mi wystaje za to. jak mam opietą bluzke to mozna torebke powiesic :)ogoda pozw

Czuje sie jakbym wcale w nocy nie spala. Musze uprac dziś wozek, tzn materialowe czesci, o ile pozwoli.
I bylam na chwile wczoraj w Lidlu. Tylko wielkie rozmiary byly dresów i jedne getry, ale getrów to ja czarnych nie chce.

reklama
Ja teraz na wizycie moze też już dostane skierowanie, glukozę mam swoja zwykłą ale wyczytałam wczoraj w internetach że jest dostępna w niektórych aptekach glukoza o smaku cytrynowym i jest ona całkiem znosna do wypicia. Innym analogicznym wyjściem jest zabranie ze sobą cytrynki i wcisniecie jej do glukozy ponieważ niby nie zmienia to w żaden sposób wyniku ale tez nie wszystkie przychodnie podobno sie na to zgadzają. Myślę, ze warto poszukać tej cytrynowej. Na pewno nie będzie gorsza od zwykłej :)

Do góry