reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2025

ja to bym piła wszystko. Niestety herbaty i kawy najwięcej ale ograniczam. Ale ja zawsze bardzo dużo pije płynów
a czemu ograniczasz ? Kawę to wiadomo że nie należy pić za dużo ale herbatę ? Pytam bo ja piję 2- 3 dziennie zawsze i od zawsze . Jestem bardzo herbatowa. Uwielbiam jej smaki

reklama
Hej, dziewczyny posiadam na sprzedaż tabletki "bonjesta" są to tabletki na silne mdłości. Gdyby któreś z was lekarz je przepisał to z chęcią je odsprzedam dużo taniej-posiadam do nich paragon Kupiłam je w pierwszym trymestrze ciąży zużyłam jedno opakowanie później je odstawiłam lecz już kupiłam drugie opakowanie, a mdłości mi ustąpiły więc teraz nie mam co z nimi zrobić a wiadomo w aptece nie przyjęli mi zwrotu 😃

a czemu ograniczasz ? Kawę to wiadomo że nie należy pić za dużo ale herbatę ? Pytam bo ja piję 2- 3 dziennie zawsze i od zawsze . Jestem bardzo herbatowa. Uwielbiam jej smaki
kawa zawiera kofeinę, a herbata teinę. Do dziennej dawki też się to wlicza, tak samo jak czekolada

Jestem po wizycie i jest średnio. Dzisiaj 6+5 i według USG wielkość zarodka odpowiada idealnie OM, ale lekarka nie widziała akcji serca. Mówiła, że zazwyczaj jak jest ciąża obumarła to wielkość nie odpowiada OM. Czyli albo obumarła wczoraj, albo potrzebujemy jeszcze kilku dni. Mam kolejną wizytę za tydzień i wtedy już musi być widoczne tętno.
Mam nadzieję, że jednak akcja serca jeszcze się pojawi..🤞

reklama
Cześć 😊 byłam chwilę na wątkach kreskowych ale w grudniu nie poszło nam ze staraniami i zrezygnowana przestałam zaglądać na forum. Udało się w tym cyklu 😊 w niedzielę test pozytywny, w poniedziałek beta 107. Jutro powtarzam betę, a pierwszą wizytę mam w środę 5 lutego.
Wg aplikacji termin na 3-4.10 ale nie ma jeszcze wątku październikowych mam 🙈

Do góry