reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2015

Kaha91 ja ruchy czuje prawie od miesiąca. Synus jest ruchliwym dzieckiem więc się rusza non stop ale są też dni kiedy mniej się.rusza i wtedy zaczynam się stresowac.

reklama
ja się tak ogólnie nie martwię, zdażają mi się tylko takie napady, ze się stresuje, ogólnie to to połówkowe usg mnie dość mocno uspokoiło:-) ale takie napady to już chyba zostaną na zawsze, matki tak mają, że się martwią:-) jednak życie jest bardzo kruche...

Dziewczyny opowiedzcie coś o sobie. Ilee Macie lat? które to Wasze dziecko i jaka płeć jak znacie ;-) i jak długo staraliście się o dzidziusa?
Ja mam 26 lat u Nas będzie to pierwsze dziecko Synus Krzyś ;-) staraliśmy się dwa miesiące i to były najdłuższe miesiące w Naszym życiu ;-)

Ostatnia edycja:
Po wizycie u ginki jestem trochę wkurzona.... Jakaś ta moja ciąża problemowa... Wcześniej krwiak, teraz twierdzi, ze łożysko przyklejone do blizny po cc... Słyszałyście w ogóle o czymś takim? Łożysko do obserwacji, w razie jakiegokolwiek plamienia to od razu na ip mam jechać. Do tego tak wszystko po tym cc jest wysoko, ze usg dopochwowe to prawie do końca mi wsadzała.... No a najgorsze, ze dalej nie wiem kto tam siedzi:wściekła/y: Jak to ujęła- chłopaka nie widzi ale dziewczynki też nie gwarantuje.... Teraz czekam na usg do mojego ginka. Kazał przyjść koło 19 maja....

Viola1988 bedzie wszystko dobrze ;) musi być. dobrze że to już 20 tyd.A co do płci to też bym się wkurzyła ;p

Ja mam 21 lat ;) mąż 27. Mamy już córcie Maje o która staraliśmy sie raz ;) teraz staraliśmy się 5 może nawet 6 cykli i wyszedł synuś ;p więc będzie parka ;) różnoca bedzie 3 lata ;)

Ja mam 27 lat, M 33. Będzie drugi dzidziolek, pierwszy synuś Adam w lipcu będzie miał 2 latka :-) No a staraliśmy się o pierwszą i drugą ciążę po kilka cykli bo mam pcos i trzeba było brać leki na wywołanie owulacji...

To wygląda, że ja jestem jedną ze starszych bo mam 32 lata, mój m 33 i mamy prawie 10 letniego syna. Nie wiemy jeszcze kto mieszka w brzuszku - usg połówkowe mamy 5 maja i mam nadzieję że się dowiemy. O fasolkę lub fasola staraliśmy się dłłuuuuugo bo 1,5 roku.
Co do kąpieli to ja się kąpie tylko woda jest nie za ciepła.
Ruchy czuję od 3 tygodni ale to raczej muskanie niż fikołki. W poprzedniej ciąży też ruchy do końca były bardzo subtelna :-) co powodowało dodatkowy stres.

reklama
Moje drogie ja mam 31 lat a mój M. 36 lat, to jest nasza 2 ciąża, 1 niestety szybko się zakończyła. Zaszłam w ciążę niemalże równy rok po pierwszym zajściu ;) a stało się to tak że w październiku zaczełam brać tabl anty i dokładnie 4 grudnia wziełam ostatnią. 20 grudnia pokłóciliśmy się z M. potem poprzytulaliśmy... i w ten sposób w tym momencie czekamy na Dominika :D

Do góry