viola1988 czekaj cierpliwie. z łożyskiem nie pomogę, nie znam się, ale póki się nic nie dzieje to się nie martw i nie stresuj
fajna jesteś kolejną mamusią co ma badania na 5 maja
ale będzie przypływ informacji w ten dzień
tren fajnie że szafa złożona gorzej z syfem...
minuta ciszy ja dzisiaj mam gołąbki teściowej
oni sobie pojechali na weeekend, mąż maluje mieszkanie a ja zostałam w domu trochę ogarnąć uczelnie no i popakować część rzeczy
)
co do starań to u mnie było tak, że brałam tabletki anty.. długo ok 4 lat i w tamtym roku w czerwcu zaszłam w ciążę ( mimo że brałam je cały czas) taka mega wpadka generalnie
ale niestety okazało się że to puste jajo... wymęczyłam się tydzień w szpitalu, nie mogli zrobić łyżeczkowania, dawali jakieś leki na poronienie, miesiąc non stop krwawiłam miałam dość... w między czasie my tak się cieszyliśmy z tego ziecka, zaplaowaliśmy ślub itp a tu dupa
no ale ślub wzięliśmy tak jak chcieliśmy, i oboję podjeliśmy decyzje że chcemy mieć dziecko, lekarz kazał odczekać 3 cykle bez starania i potem się starać i udało się za 3 razem
czasami w życiu nie dzieje się nic bez przyczyny.. niby spotykam się z opiniami że mam dopiero 23 lata.. studia skończone mogłam poszukać lepszej pracy... ale rozmawialiśmy z mężem.. najpierw by była praca, mieszkanie, samochód wakacje i może obudzlibyśmy się koło 30 stki.. a nie chcieliśmy żeby pojawił się problem że nie możemy mieć dzieci
czekam na tą malutką kruszynkę chciałabym przytulać!
nie wiem jak Wy ale strasznie mnie bolą stopy;/ trochę pochodzę i boli