reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2015

reklama
Otokika, Anula, solidaryzuje się z wami... mnie zgaga dopada bardzo czesto, a przed ciążą nie wiedziałam nawet co to jest...

Mój mały dziś cały dzień kopie... chyba urządza sobie dyskotekę w moim brzuchu ;-)

Mam kolejne pytanie jeśli macie cierpliwość jeszcze na nie odpowiadać ;-) czy twardnieje wam brzuch? Mi wczoraj 2 razy i dzisiaj 2 razy zrobił się na chwilę twardy jak skała, ale po chwili wrócił do normalności. Nie bolał jakoś specjalnie, ale był spiety i nie było to przyjemne uczucie. Czy to normalne czy powinnam dzwonić do gin?

Lady Agnes jeśli nie boli i jest to tylko parę razy na dzień to nie masz się co martwić, macica się ćwiczy, jakby bolało, było często albo jeszcze gorzej regularnie to trzeba do gina, ja też czasem mam jakieś skurcze...

Tez czuje takie spięcia macicy, nie boli i puszcza - szczególnie wieczorem... Jak bedzie regularnie zadzwonie do gin ale tez nie chce wyjsć na jakaś panikare

Dziewczyny ja już po połówkowym wszytko ok, w wątku o wizytach
Byłam w gyncentrum w katowicach u dr ilskiego, bardzo fajny ten lekarz. Któres z Was tez pisaly ze tam się wybierają
Mi też się zdarza że brzuch twardnieje czasami

Ostatnia edycja:
Lady Agnes mi też czasami twardnieje macica ale czytałam że to normalne ;-)

Dziewczyny mnie zgaga męczy od 3 tygodni :-(

A czy macie tak że się zamartwiacie czy z dzidzia jest wszystko ok? Bo ja non stop aż zaczyna mnie to męczyć :-(

reklama
maggie też gratuluję :)
pauluss00
no niestey martwię się bo ruchów nie czuję, tak bym była spokojniesza..czekam do wtorku jak na zbawienie.. na prawdę :D

wróciłam z nowego mieszkanka :) przygotowaliśmy pod malowanie jutro mąż zaczyna malować :):)

Do góry