reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2015

niestety kanapka z ogórkiem się nie przyjęła :D
ale obiadek już normalnie i odpukać wieczór spokojny.
kołtunek musisz być dobrej myśli i trzymam za was kciuki! :*
gosiunia ja też słyszałam że wędzone rybki można:)

a co do wózków ja sobie upatrzyłam lupo comfort :)

reklama
kołtunek ciesze sie ze jest ok i wszystko bedzie ok bo musi
tez slyszalam ze nie mozn jesc wedzonych ryb i w ogole wedzonych wedlin parowek, itp masakra jakas

kaha91 - ja też babydesign wybrałam, ale ten nowy model HUSKY :) widziałam na żywo w różnych kolorach,a na targach widziałam szary którego jeszcze nie ma w sklepach i pewnie ten kolor wybiorę :)

No i teraz to już nie wiem czy mogę jeść czy nie mogę hehhe :p

Kołtunek- trzymam kciuki, żeby wszystko się wyciszyło i żebyś mogł się już spokojnie cieszyć ciążą!
Ja żadnych testów nie robię, a mój gin nawet o nich nie wspominał. Młoda jestem i jeśli wszystko ok, to nie widzę powodów, żebym je robiła.
Któraś pisała o mg, ja w pierwszej ciąży, prawie od samego początku, brałam 3razy dziennie po 2 tabletki i wszystko było ok. Teraz nie biorę, bo brzuch mnie minimalnie pobolewa od czasu do czasu, a w pierwszej to non stop się czułam, jakby okres miała.
Gratuluję udanych wizyt! :tak:
Też o rybach wędzonych słyszałam, ale w pierwszej ciąży jadłam i teraz, jeśli będę miała ochotę, to na pewno sobie nie odmówię ;-) co innego tatar czy sery pleśniowe- nie przepadam i nie mam zamiaru jeść :tak:
Edit:
Ananka- Twój suwaczek nadal jakiś niewyraźny

Koltunek leż i postaraj się nie denerwować, stres niestety swoje tez robi. Zobaczysz, że się uda.

Tren ja zawsze miałam ładną buzię a teraz pryszcze wszędzie i plamy czerwone, z których dodatkowo schodzi skóra. Podkład nic nie kryje. Masakra.

reklama
wlasnie na fb pisalam z kolezanka i ona tez jest w ciazy po raz 3 i mowila ze mozna ale nie za czesto a to co pisza w necie to polowa jest nie prawda

Do góry