reklama
M
Mka10
Gość
od rana mam regularne skurcze co 5-10 minut. dzwoniłam do dr kazała jechać do szpitala.. trzymajcie kciuki proszę
trzymam najmocniej jak mogę! tyle nas tu będzie trzymało, że musi być dobrze! dawaj znac jak coś będziesz wiedziała!
aneta1991
Fanka BB :)
kołtunek jestem z tobą !!
Ostatnia edycja:
agusiaczek30
http://www.suwaczki.com/t
caly czas mysle o kołtunku mam na dzieje ze bedzie ok z niecierpliwoscia czekam na wiadomosc
M
Mka10
Gość
zanim ją w szpitalu obadają, zanim coś podadzą to potrwa, ale też zaglądam sprawdzić, czy się nie odzywała...
Olasec
Fanka BB :)
Koltunek będzie dobrze. Wszystkie trzymamy kciuki, żeby to było niegroźne.
Pisze z telefonu wiec nie zwrócę się do każdej z osobna.
Ja mam w piątek prenatalne wraz z testem z krwi. Uważam, że warto zrobić mimo, że bardzo się tym stresuje.
Witaminy femibion Natal biorę od początku ciąży, magnez biorę 3 razy po 1 tabletce, dodatkowo biorę witaminę D bo od lat zmagań się z niedoborem no i duphaston tez od samego początku, do tego clexane i acard.
Mdłości mniejsze ale nadal są, wymiotuje max 2 razy dziennie więc po mału dolegliwości ustępują. Piersi są bardzo tkliwe ale nie chce żeby wszystkie objawy ustąpiły bo będę się denerwować ze coś jest nie tak.
Nadal ciągle leżę i mąż wszystko ogarnia.
Pisze z telefonu wiec nie zwrócę się do każdej z osobna.
Ja mam w piątek prenatalne wraz z testem z krwi. Uważam, że warto zrobić mimo, że bardzo się tym stresuje.
Witaminy femibion Natal biorę od początku ciąży, magnez biorę 3 razy po 1 tabletce, dodatkowo biorę witaminę D bo od lat zmagań się z niedoborem no i duphaston tez od samego początku, do tego clexane i acard.
Mdłości mniejsze ale nadal są, wymiotuje max 2 razy dziennie więc po mału dolegliwości ustępują. Piersi są bardzo tkliwe ale nie chce żeby wszystkie objawy ustąpiły bo będę się denerwować ze coś jest nie tak.
Nadal ciągle leżę i mąż wszystko ogarnia.
agusiaczek30
http://www.suwaczki.com/t
jejciu co z koltunkiem mam nadzieje ze wszystkoi w porzadku tak sie martwie o nia
reklama
Dziewczyny
Ja byłam wczoraj na usg genetycznym i lekarz powiedział, że nie widzi powodów do niepokoju, wszystko dobrze się rozwija. Co do płci to powiedział, że coś tam jest między nogami, ale na tak wczesnym etapie nie chce prorokować. Za 6 tyg kolejne genetyczne więc pewnie będzie wiadomo. Maluszek ma już 6 cm i machał rączkami i nóżkami
Wspaniałe uczucie i duże emocje.
Kołtunek - trzymam kciuki - musi być dobrze !!!
edyta - testu pappa nie robię, oczywiście mówił lekarz, że jest zalecany, ale skoro nie widzi żadnych niepokojących sygnałów to zdecydowaliśmy, że nie robimy. Większość moich koleżanek tez nie robiła.
Ja byłam wczoraj na usg genetycznym i lekarz powiedział, że nie widzi powodów do niepokoju, wszystko dobrze się rozwija. Co do płci to powiedział, że coś tam jest między nogami, ale na tak wczesnym etapie nie chce prorokować. Za 6 tyg kolejne genetyczne więc pewnie będzie wiadomo. Maluszek ma już 6 cm i machał rączkami i nóżkami
Kołtunek - trzymam kciuki - musi być dobrze !!!
edyta - testu pappa nie robię, oczywiście mówił lekarz, że jest zalecany, ale skoro nie widzi żadnych niepokojących sygnałów to zdecydowaliśmy, że nie robimy. Większość moich koleżanek tez nie robiła.