reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🍁Wrześniowe kreski🍂🍁

Koniec miesiąca tuż za rogiem , kto założy nowy październikowy wątek? 😁 nie ma się co bać😃😊

Looking Kamala Harris GIF by The Democrats

reklama
dzięki, mam pracę siedząca 8-9h dziennie. Ramiona i kark często mnie bolą, ale na wysokości żeber jeszcze mnie nie bolało więc trochę sie przestraszyłam. W przyszłym tygodniu pójdę do mojej masażystki.
Polecam nawet profilaktycznie jak nic nie boli chodzić na masaże. Bo jak już jest ból to później ciężej wyprowadzić takiego pacjenta albo terapia nie jest przyjemna

Dzień dobry. U mnie różowe plamienie minęło więc trzymam się tego że to było inplantacyjne ☺️
Jadę dziś chyba zrobić jeszcze raz betę i proga ale niestety w innym labolatorium bo nasze jest nieczynne . Myślicie że jest sens? Jeśli coś by wyszło nie tak zawsze mogę jechać w poniedziałek powtórzyć do tego co dziś.

Dzień dobry. U mnie różowe plamienie minęło więc trzymam się tego że to było inplantacyjne ☺️
Jadę dziś chyba zrobić jeszcze raz betę i proga ale niestety w innym labolatorium bo nasze jest nieczynne . Myślicie że jest sens? Jeśli coś by wyszło nie tak zawsze mogę jechać w poniedziałek powtórzyć do tego co dziś.
nie mogło być inplantacyjne bo zarodek już jest i beta rośnie

reklama
Do góry