reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe chustonoszenie

reklama
Aniawos wyglądacie z Adą super:-) gdzie kupiłaś taka tanią chustę, bo może kupię najpierw taką, miałam kupic tą nati, ale może lepiej wcześniej sprawdzic na tańszej czy nam sie spodoba

Klementynko dziękuję,pewnie stronka się przyda,zobaczymy

nie ma za co ;-)

Aniawos wyglądacie z Adą super:-) gdzie kupiłaś taka tanią chustę, bo może kupię najpierw taką, miałam kupic tą nati, ale może lepiej wcześniej sprawdzic na tańszej czy nam sie spodoba

na okazjach cenowych Natibaby można kupić taniej. Ja też miałam kupić sobie taką pościelówkę tanią ale po radach kachasek i poczytaniu na temat chust wybrałam Nati i nie żałuję.

dzisiaj była u mnie moja położna z SR i w grudniu wybieramy się razem na warsztaty do Klubu Kangura we Wrocławiu :tak::-D

Ja już swoją dostałam, zamówiłam na razie elastyczną za 55 zł pentelka. I jest fajna. Już się motałyśmy. Wczoraj się małej średnio podobało, dzisiaj zasnęła.
Ania - ja też kupiłam tą samą chustę co Ty...:-)Tylko jeszcze nie wiązałam..
Kasiula11 - na allegro znajdziesz te chusty, bo podejrzewam, że Ania też ją zamawiała na all, bo ja właśnie stamtąd ją mam:-)

kasiula zamówiłam na all, chciałam zobaczyć czy będzie nam się podobać. Też myślałam nad nati, ale nawet przecenione są droższe o 100 zł od tej. Do korzystania w domu spokojnie wystarcza ta zwykła. Może latem kiedy więcej będzie się jej używać to kupimy inną. Na razie ta w zupełności starcza.

a my po pierwszych próbach i niestety moje dziecko jest jakieś inne. Koleżanka pokazywała mi aż 4 metody wiązania - przytachała 3 swoje chusty- a mój Kuba sie darł w każdej jakby go wrzątkiem polewali. Wyciągałam z chusty i zaraz była cisza. To oznacza ze moje dziecko nie toleruje tego sposobu noszenia, albo jest jeszcze jakaś pozycja której nie widział a by mu pasowała. Tyle że ja nie mam siły na eksperymenty

klementyna jadę z wami;-) nie no nie wiem, zobaczymy
wpadłam na chwilkę, zobaczyć co u was, bo u mnie "moja żona oszalała:baffled:" no cóż, skoro w jeden dzień przychodzi 5 chust:-D jak się pochwaliłam to uciekam na główny;-)

ale co to za chwalenie? proszę bardziej konkretnie ze zdjeciami najlepiej :) gratuluje zakupów.

To może i ja się skusze na te warsztaty w grudniu,to bym i was poznała i nauczyła się co i jak.
no chyba że moje dziecko nie będzie chciało siedzieć w chuście to wtedy na kwae tylko zapraszam

asia ;)
no dobra, dwie z nich, te na których mi zależało - perła polka i ocean z lnem, obie nati:tak: zdjęcia nie bardzo kolor oddają i wiązane i robione na szybko, więc wybaczcie luzy itd... (to się wytnie ;))
a zielona to grecja z wełną (też nati), tak przy okazji wrzucam ;)

Załączniki

• DSCN8729.jpg
    DSCN8729.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCN8743.jpg
    DSCN8743.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN8745.jpg
    DSCN8745.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN8654.jpg
    DSCN8654.jpg
    55,3 KB · Wyświetleń: 53
  • Bez naz 1.jpg
    Bez naz 1.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 55
reklama
kachasek jestes szalona :rofl2::rofl2::rofl2: Mozesz mi zdradzic tajemnice, po co Ci tyle chust? ;-)Rozumiem ze z welna na zime a inne na lato i do tego przynajmniej po 2 wiec w sumie 4 ale Ty ich masz juz chyba ze 20 jak nie wiecej :-) podziwiam

Do góry