reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe chustonoszenie

reklama
my też spróbowałyśmy się zamotać...jeszcze musimy poćwiczyć o pewnie coś jest nie tak, ale Małą ledwo włożyłam to sobie bekła 2 razy jak nie wiem co:-D a chwile potem zasneła z nosem w piersiach;-) i śpi do teraz jakieś półtorej godziny już;-) Trochę pokwękuje, ale to pewnie dlatego, że wyrodna matka z nią siedzi zamiast się ruszać;-) A to nasze zdjątko - wiązanie nie tak profesjonalne jak u Was, ale dojdziemy do wprawy;-) Obraz 111.jpg

Bluetooth :-D szaleństwo to moje drugie imię;-) te cztery wczoraj to... hmmm... konieczność? Chciałam te dwie, co na zdjęciach są, ale były tylko w ofercie BOGO w Nati (weź dwie, zapłać za jedną), a że nie dało się pozamieniać i kupić jeden zestaw... Mama powiedziała, że po prostu już nic na gwiazdkę nie dostanę;-) dwudziestu nie mam, doliczyłam się jedenastu:szok: z czego jedna do skrócenia, nad drugą myślę, czy oddać, czy nie. ok, mam szlaban na kupowanie (zwłaszcza za nieswoje pieniądze, bo puszczę mamę z torbami), a jeszcze tyyyle mi się marzy:rofl2: bo to jak z ciuchami, od nastroju zależy, jaką założę:-D ale do 65 nie doszłam, a widziałam już taki stosik

ja chyba tez mam taką chuste jak Ania, za 55 zł, specjalnie chcialam tansza żeby sprawdzic jak to u nas bedzie wygladac. Widac że Maksiulek lubi w niej spac, tylko wydaje mi się w porównaniu do waszych zdjec że u mnie jest troche jakby wyżej no i musze opanowac zeby kolanka byly wyzej niz dupcia.
Kachasek naprawde jestes szalona ;-)

Bluetooth :-D szaleństwo to moje drugie imię;-) te cztery wczoraj to... hmmm... konieczność? Chciałam te dwie, co na zdjęciach są, ale były tylko w ofercie BOGO w Nati (weź dwie, zapłać za jedną), a że nie dało się pozamieniać i kupić jeden zestaw... Mama powiedziała, że po prostu już nic na gwiazdkę nie dostanę;-) dwudziestu nie mam, doliczyłam się jedenastu:szok: z czego jedna do skrócenia, nad drugą myślę, czy oddać, czy nie. ok, mam szlaban na kupowanie (zwłaszcza za nieswoje pieniądze, bo puszczę mamę z torbami), a jeszcze tyyyle mi się marzy:rofl2: bo to jak z ciuchami, od nastroju zależy, jaką założę:-D ale do 65 nie doszłam, a widziałam już taki stosik

65 :szok::szok::szok::szok: aha

klementyna jadę z wami;-) nie no nie wiem, zobaczymy
wpadłam na chwilkę, zobaczyć co u was, bo u mnie "moja żona oszalała:baffled:" no cóż, skoro w jeden dzień przychodzi 5 chust:-D jak się pochwaliłam to uciekam na główny;-)

kachasek Tobie to warsztaty dla zaawansowanych a nie dla początkujących jak mi :-p

ja miałam gadane po zakupie 1 chusty, sobie wyobrażam co u Ciebie się działo :-) ale chłopy tego nie rozumieją :-D

asia ;)
no dobra, dwie z nich, te na których mi zależało - perła polka i ocean z lnem, obie nati:tak: zdjęcia nie bardzo kolor oddają i wiązane i robione na szybko, więc wybaczcie luzy itd... (to się wytnie ;))
a zielona to grecja z wełną (też nati), tak przy okazji wrzucam ;)

piękne są :tak: gratuluję zakupu ;-)

kachasek super chusyt, w pierwszej sie zakochałam śliczna jest.

ola
fajie wyglądacie, dobrze że małej się podoba w chuście

do mnei przyszła dzisiaj moja nati, śliczna jest, zaraz będziemy próbować się motać.

A ja jak noszę małą w chuście to boli mnie kręgosłup na dole, też tak macie?
ola masz taką samą chustę jak ja..tylko kolor inny

klementyna, no 65 tutaj:tak:
aniawos, kręgosłup musi się przyzwyczaić. Mnie czasem boli, ale bardziej zwalam winę na siedzenie, swoją wagę i schylanie się zamiast kucania

reklama
Do góry