reklama
OLA368
Fanka BB :)
my też spróbowałyśmy się zamotać...jeszcze musimy poćwiczyć o pewnie coś jest nie tak, ale Małą ledwo włożyłam to sobie bekła 2 razy jak nie wiem co a chwile potem zasneła z nosem w piersiach;-) i śpi do teraz jakieś półtorej godziny już;-) Trochę pokwękuje, ale to pewnie dlatego, że wyrodna matka z nią siedzi zamiast się ruszać;-) A to nasze zdjątko - wiązanie nie tak profesjonalne jak u Was, ale dojdziemy do wprawy;-)
kachasek
matka-wariatka :)
Bluetooth szaleństwo to moje drugie imię;-) te cztery wczoraj to... hmmm... konieczność? Chciałam te dwie, co na zdjęciach są, ale były tylko w ofercie BOGO w Nati (weź dwie, zapłać za jedną), a że nie dało się pozamieniać i kupić jeden zestaw... Mama powiedziała, że po prostu już nic na gwiazdkę nie dostanę;-) dwudziestu nie mam, doliczyłam się jedenastu z czego jedna do skrócenia, nad drugą myślę, czy oddać, czy nie. ok, mam szlaban na kupowanie (zwłaszcza za nieswoje pieniądze, bo puszczę mamę z torbami), a jeszcze tyyyle mi się marzy bo to jak z ciuchami, od nastroju zależy, jaką założę ale do 65 nie doszłam, a widziałam już taki stosik
ja chyba tez mam taką chuste jak Ania, za 55 zł, specjalnie chcialam tansza żeby sprawdzic jak to u nas bedzie wygladac. Widac że Maksiulek lubi w niej spac, tylko wydaje mi się w porównaniu do waszych zdjec że u mnie jest troche jakby wyżej no i musze opanowac zeby kolanka byly wyzej niz dupcia.
Kachasek naprawde jestes szalona ;-)
Kachasek naprawde jestes szalona ;-)
klementyna33
Bluetooth szaleństwo to moje drugie imię;-) te cztery wczoraj to... hmmm... konieczność? Chciałam te dwie, co na zdjęciach są, ale były tylko w ofercie BOGO w Nati (weź dwie, zapłać za jedną), a że nie dało się pozamieniać i kupić jeden zestaw... Mama powiedziała, że po prostu już nic na gwiazdkę nie dostanę;-) dwudziestu nie mam, doliczyłam się jedenastu z czego jedna do skrócenia, nad drugą myślę, czy oddać, czy nie. ok, mam szlaban na kupowanie (zwłaszcza za nieswoje pieniądze, bo puszczę mamę z torbami), a jeszcze tyyyle mi się marzy bo to jak z ciuchami, od nastroju zależy, jaką założę ale do 65 nie doszłam, a widziałam już taki stosik
65 aha
klementyna jadę z wami;-) nie no nie wiem, zobaczymy
wpadłam na chwilkę, zobaczyć co u was, bo u mnie "moja żona oszalała" no cóż, skoro w jeden dzień przychodzi 5 chust jak się pochwaliłam to uciekam na główny;-)
kachasek Tobie to warsztaty dla zaawansowanych a nie dla początkujących jak mi
ja miałam gadane po zakupie 1 chusty, sobie wyobrażam co u Ciebie się działo :-) ale chłopy tego nie rozumieją
asia
no dobra, dwie z nich, te na których mi zależało - perła polka i ocean z lnem, obie nati zdjęcia nie bardzo kolor oddają i wiązane i robione na szybko, więc wybaczcie luzy itd... (to się wytnie )
a zielona to grecja z wełną (też nati), tak przy okazji wrzucam
piękne są gratuluję zakupu ;-)
aniawos
A ja jak noszę małą w chuście to boli mnie kręgosłup na dole, też tak macie?
ola masz taką samą chustę jak ja..tylko kolor inny
ola masz taką samą chustę jak ja..tylko kolor inny
miki_czchow
Ania proszę Ci daj linka do tej Twojej chusty
reklama
klementyna33
klementyna, no 65 tutaj
to dopiero Miecia ale ceny ma niektóre kosmiczne