reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam popoludniem.

Oj Karioko biedny Robercik:-(
Caluski dla niego:tak:

Moj Anatol wlasnie usnal.
juz druga drzemka dzisiaj. karar juz nam mija i w sumie nic wiecej sie nie przypaletalo. Choc katar trwal 10 dni:eek:
Dzis wycieralam juz resztki w nosie.
Przez te 10 dni,moj syn nauczyl sie wycierac nocha,ale nie sobie tylko mi.
Szoruje mi po twarzy tak mocno chusteczka,ze az boli:laugh2:

Odebralam zdjecia...Sa piekne!:laugh2:
Jak maz wroci z pracy to mi zeskanuje i na bank pokaze!

Idac za waszym przykladem rozebralam wozek na czesci pierwsze i juz sie mialam wziasc do czyszzczenia go,ale maz wpadl na lunch i stwierdzil,ze przywiezie maszyne do prania dywanow z pracy:szok: i sam sie za niego wezmie.
Jak chce to niech robi:-p ja go moglam recznie wyprac:eek:
No ale jezeli juz sie oferuje:laugh2:

Kuzwa tak wieje,ze z TV nici:wściekła/y:

reklama
Roberciku zdrowiej jak najszybciej. Przesyłam Ci mnóstwo buziaków i ciepłych uścisków:-)

Anineczka a co, huragan Was nawiedził, że TV nie działa? Chociaż Wy chyba macie cyfrę o ile dobrze pamiętam, a jej dużo nie trzeba do braku sygnału - wiem, bo moi rodzice maja.

Antek tylko bajerowal,ze idzie spac:eek:
Oglada bajke na DVD na dobranoc.
Ano edytko mamy cyfre+ i faktycznie niewiele jej trzeba do straty sygnalu:wściekła/y:

Oho Antek ziewa...chyba sie nie doczeka kapieli u taty,bo tatus postanowil dzis dluzej popracowac:baffled:
Chyba go bede musiala sama obrobic:tak:

He tatus wrocil o czasie i wykapal lobuza:-)
Lobuz juz spi,tatus rozpala kominek:laugh2:
Uwielbiam patrzec w ogien w kominku...jest wtedy tak rhomantycznie:eek::-)
Ale widze,ze sama do siebie gadam:baffled::confused:

Wracam za pol godziny;-) jakby co:laugh2::laugh2:

Musze skorzystac z tej romantycznosci:wink:

Dobrywieczorek!
biedny Robercik, niech zdrowieje migusiem:tak:

anineczko nieźle macie z tymi wichurami, a zimny ten wiatr czy ciepły :confused:
bo z dzieckiem to niefajnie wychodzić na wiatr :no:
jak ja Ci zazdroszczę tego kominka! mamy nad morzem w domku i uwielbiam przy nim siedzieć, ale zawsze jest jeszcze kilkoro chętnych :eek::-D
nie to co sam na sam z mężem ;-)

coś się dzieje z tym moim dzieckiem... często jak się wścieka przy jedzeniu to udaje, że rzyga i czasem rzeczywiście coś tam zwróci, ale dziś przy zasypianiu przeszła sama siebie:wściekła/y:
nie dość, że od jakiegoś czasu zasypiała sama a dziś kazała siedzieć nad łóżeczkiem jak dawniej
(bo wpadała w histerię, a ja sądząc że to może po raz kolejny ZĘBY smarowałam jej żelem, w końcu dałam viburkol)
to jak na dosłownie minutę odeszłam od niej to tak się zaniosła płaczem że zwymiotowała do łóżeczka :-:)-:)-:)wściekła/y::baffled: no i dalej nie muszę mówić

zasnęła po godzinie:sick:

a poza tym siedzę sobie znowu sama, bo małżon wybył :crazy::angry::growl: i co poradzić na takiego chłopa?

Oj Beatko to niedobrze co Majuska wyprawia!!!:dry:
Ojej strasznie sie tym przejelam,moze ona tak na Tobie wymusza rozne rzeczy?:szok:
Hmmm...

No kominek jest boski, a jeszcze nowy to ma taki cug,ze jara sie na calego.
A jak przytulnie przy nim:tak:;-)

MOj malz jutro do pracy:wściekła/y:
Jak nie lubie gdy on pracuje w weekend,ale rozumiem bo ja juz niedlugo w soboty bede pracowala,a on z Anatolem bedzie siedzial:dry:

Dzis byl w miare cieply wiaterek,ale niestety nie chwale sie dosc czesto o spacerkach,bo tak czesto jak Wy to nie przechadzamy sie:-(
Wlasnie ze wzgledu na silne wiatry. I pomimo tego,ze Antka ubieram dosc mocno,czyli czapeczka,kaptur to po ostatnim zapaleniu ucha bojam sie:-(
Fakt,wiatry sa typowo jesienne tak wiec juz niedlugo mina i nastanie lagodna zima:-)

no tak myślałam że może być zimno u Was :dry: brrrrrrrrr

a z Majką to się zastanawiałam o co chodzi??? czy to rzeczywiście szantaż?
nie wiem, przecież od ładnych 3 tygodni sama zasypiała.
owszem, czasami popłakała przez 2-5 minut, ale nie wstawała jak dziś! wiedziała że ma spać i koniec. a tak jak dziś zrobiła już raz w dzień - bo kilka razy zasnęła w łóżeczku, ale najczęściej muszę ją bujać w wózku do snu w dzień.
no więc raz w dzień też zwymiotowała w łóżeczku. ręce opadają

tzn opadają na pewne zachowania :laugh2: bo tak poza tym to ona ostatnio śpi od 20 do 10 rano i w dzień 1,5 godz :-):-):-)

Dzis byl w miare cieply wiaterek,ale niestety nie chwale sie dosc czesto o spacerkach,bo tak czesto jak Wy to nie przechadzamy sie:-(
Wlasnie ze wzgledu na silne wiatry. I pomimo tego,ze Antka ubieram dosc mocno,czyli czapeczka,kaptur to po ostatnim zapaleniu ucha bojam sie:-(
Fakt,wiatry sa typowo jesienne tak wiec juz niedlugo mina i nastanie lagodna zima:-)

a obiecaj, ze u mnie tez te wiatry mina :eek:
wieje u mnie przeokropnie
chociaz zimno nie jest (az tak bardzo ) to jednak leb chce urwac :eek:

reklama
Antek tylko bajerowal,ze idzie spac:eek:
Oglada bajke na DVD na dobranoc.
Ano edytko mamy cyfre+ i faktycznie niewiele jej trzeba do straty sygnalu:wściekła/y:

Oho Antek ziewa...chyba sie nie doczeka kapieli u taty,bo tatus postanowil dzis dluzej popracowac:baffled:
Chyba go bede musiala sama obrobic:tak:

a ja tu nie mam w ogole tv :zawstydzona/y:

ale kupilismy bajki na dvd i ogladamy :tak:

madagaskar jest super :-D

Do góry