reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzień dobry.

Jesień dziś u nas na całego - nienawidzę takiej pogody, cały dzień w domu, tzn. mam na myśli Maćka:no: . Na szczęscie zasnął ładnie jakiś czas temu, a ja chciałam z nim ale bb wygrało:-)

Nareszcie weekend (ja się cieszę a Basia ma doła że do pracy:happy: ).

Joanko udanego wypoczynku! Wróć naładowana pozytywną energią i stęskniona za nami;-)

reklama
Kinuś są dwa nieduże (tzn jeden to prawdę mówiąc całkiem spory), ale można w nich wygrzebać naprawdę niezłe egzemplarze. Ostatnio właśnie było dużo kurtek dziecięcych ale wszystkie małe. Ta, którą kupiłam Maćkowi jest na 68:szok: ale spokojnie starczy mu na całą jesień i cieplejsze dni zimowe.

Pytam, bo jutro wybieram się do naszego poznańskiego..Outlet factory. Jeszcze nigdy nie byłam w sklepie tego typu i jestem cała napalona. Może i ja coś fajnego wyszperam :zawstydzona/y::confused:

No myślę, że coś znajdziesz... skoro u mnie w mieścinie mozna znaleźć perełki to tym bardziej w Poznaniu. U nas, jak już pisałam, jest dużo mexxa, levis'a, h&m, pełno nike'a i adidasa, mozna trafić na vero modę, KappAhla itp... No i Gap od czasu do czasu:-)

Cześć Dziewczyny :-)
Wczoraj cieszyłam się już, że pożegnałam chorobę, bo Robercik już ani kataru ani nie kaszlał. A tu wieczorem po kąpieli i kolacji mój synek przytulił się do mnie i taki jakiś dziewnie rozpalony był. Zmierzyłam mu temp. i miał 39,6:-( W nocy bardzo się wiercił. Robiłam mu chłodne okłady, bo miałam wrażenie, że nurofen nie za wiele obniżył mu tą gorączkę. Na szczęście już do 39 st nie podskoczyła mu temp. Byłam dziś u jego lekarki i przepisała mu antybiotyk Pierwszą dawkę dam mu o 19-stej, aby kolejną dać o 7-ej. Lekarka stwierdziła tylko, że ma czerwone gardełko. W sumie apetyt ma jak na gorączkę, ale marudny jest strasznie. Ciężko pisze mi się tego posta. Znowu płacze:-( Płakał, bo mu się znowu chciało pić. Bardzo dużo pije. I znowu marudzi:-(
Może uda mi się później popisać;-)
buziaki:tak:

reklama
Do góry