reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no kurka spóźniłam się :-(
Ineczko, i co z tymi szczepieniami, skuteczne są ? Mój cykor jest wieeelki !

Anineczko, wyszło szydło...jednak za małżem bardziej tęsknisz...WYbaczamy Ci dobra kobieto, idź i naciesz się do woli.

A ja siedzę bo małża nie ma. Ot i rozwiązana zagadka, zwykle to on okupuje ostatnio komputer. Pomaga mojemu bratu założyć sklep internetowy, tzn. robi stronki int. np. na aukcje Allegro, a że uczy się w trakcie robienia, długo to mu schodzi. :-( no a w dzień, wiecie...bąble :nerd: i dwie pary oczu tu i tam...

Edytko, nie jest źle, nie ? wakacje mamy, wycieczki szkolne, bal sylwestrowy, ukochane rady i zebrania itd ;-) ... po co nam Zachód... a tak powaznie, na kilka lat mogłabym bez skrupułów wyjechać. POjadłabym sobie tej waty przyklejającej się do podniebienia :laugh2: i zatęskniła za ojczystym chlebem :laugh2:

Anineczko, Wy planujecie powrót ? Nie mówię o bookowaniu biletów, ale o planach w toku i rozmowach... ?

no , to DOBRANOC Mamusie, fajnie było znów z Wami spędzić 70 procent dnia. Ale zaczął się następny i pora ładować akumulatory.

Aj, miałąm Was spytać... Krzysiowi przbijają się czwórki górne, z prawej strony zauwazyłam dziś balon, to naturalne, ale zabarwiony na ciemno, jakby krwiak...
Czy spotkałyście się z czymś takim ? Skąd to może być i co to może być ?
Może mały ma jakieś problemy z tym ząbkiem, może nie chc wu\yjśc, może jakąś żyłkę :eek: naruszyło ?
Dodam ,że tuż obok przebijają się trójki i ogólnie jest wesoło w buzi, a na zewnątrz nic nie idac po krzysiu tego paskudnego cierpienia... Dzielny Misiek.

No,
to jedziemy. :tak: :-)
Wszystko spakowane, jeszcze tylko łóżeczko musze złożyć, wziąść Krzysia pod pachę i zahaczyc o przychodnię, bo Majka coś brzydko w nocy kaszlała. Osłuchamy, zobaczymy. Pogodę mamy cudna, zimno ale błękitnie.

MIłego weekendu Kochane, Anineczko, miłego spania w sobotę do 12:00, no i do przeczytania w poniedziałek.

Buziaków tona. :-*********************

o rety, byłabym zapomniała prezentu na chrzest...:szok: :eek:

Joanko udanego weekendu:-)

Martusia mam nadzieje ze Sandrunia juz nie robi tak czesto kupki i ze wszystko u Was OKi:-)

Jula strasznie marudna,non stop chce mojej uwagi ,nawet jak siedze przy kompie to wpina sie na kolana lub ciska we mnie kolejna ksiazeczka i placze .Noc minela raczej dobrze choc nie zadobrze sie zapowiadala.Posmarowalam dziasla zelem i jakos wytrwalismy.Dwie pobutki na cycolenie.Za tydzien wizyta u pediatry na szczepienie wiec moze poleci jakies dobre mleczko ktore by Jula z checia pila.Jak na razie po za cycoleniem w nocy Jula zjada kaszke na mleku i to by bylo tyle z jedzenia mleczka.

mamy dzis piekny sloneczny dzien.Oby na dworzu tez bylo cieplo.Wyskoczymy na krotki spacer,Wczoraj byla rozpalona ale goraczki brak.Katarek malutki..tzn mokry nosek i przy kichaniu a robi to dosc czesto wyplywa cosik z noska.:-(

Ale wczoraj bylo tutaj tloczno wieczorkiem a wlasciwie juz wnocy.

Anineczko Antek bohater i dobrze mu w tym przedszkolu.Moze nie bedzie w cale tak zle jak bedzie zostawal te 8h.

czesc Kochane :-)
Joanko milego weekendu, cos czuje podskornie, ze rodzinka zrobi Ci mila niespodzianke :tak:
co do szczepionek to ja wierze, ze mi pomagaja, a u mojego meza stwierdzam, ze jak sie szczepi to lagodniej przechodzi wszystkie przeziebienia i inne
co do zabka Krzysiowego to nie wiem, za malo mam w tym temacie doswiadczenia

JoannaMK mam nadzieje, ze corcia tylko tak kicha na zdrowie, milego spacerku

Martusia wyslala mi dzis wiadomosc, ze sa z Sandrusia w szpitalu,
Sandra miala slady krwi w kupce i zostawili je dzis na oddziale, mala ma diete: herbatka szpitalna i sucharki, poza tym czuja sie dobrze, kupek dodatkowych nie ma
pozdrwaia Was wszystkie i wysyla buziaki
szkoda tylko ze to sie weekend zaczyna i przez 2 dni moga sie nudzic niepotrzebnie
napisalam jej ze trzymamy kciuki, wierze, ze wszystko bedzie dobrze

znikam teraz
milego dnia, u nas sloneczko i mam nadzieje, ze wszedzie tak pieknie swieci :-D

Oj :-( biedna Martusia i Sandrusia weekend w szpitalu..nieciekawe perspektywy ale powinni pomoc a i badania dzis pewnie zrobia to bedzie wiadomo skad ta krewka w kupce i te czeste kupki.

Buziaki dla Was dzielne dziewczynki.Ineczko mocno pozdrow je od nas...

Czesc Mamusie:-)

Ja tylko na sekundeczke, bo zaraz Niki idzie spac a ja w tym czasie mam zamiar wyprasowac ciuchy:baffled: a jak maly sie obudzi to zaraz smigamy na spacer i do polskiego sklepu- wkoncu przestalo padac, juz myslala ze zwarjuje z tym deszczem no od dwoch dni taka ulewa , ze nawet sie z domu ni ruszylam:no:
a tak swoja droga to czas leci nieublaganie znowu jest piatek i jutro do pracy:baffled:
kurcze probuje napisac tego posta i ciagle ktos mnie zagaduje na gg jak tak dalej pojdzie to do jutra go nie skoncze:baffled:

zycze wszystkim milego weekendu no i slonecznego:-)
i chorowitkom zdroweczka !!!!!!!!! zwlaszcza Sandruni xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Cześć babeczki...
U nas tez pogoda cudna :-), błękitnie, rześko i do tego wietrznie...Plan poranny wykonany...pies wyprowadzony, towarzystwo nakarmione, podłogi pomyte, kawa wypita, Hanka zaraz wstanie :baffled:...Mam nadzieję, że zaraz wpadnie siostra a ja w tym czasie doprowadzę wózek do porządku i na zakupy do Tesco...Jakąś rybę Hance kupię :confused: i brokuły zrobię wg anineczkowego pomysłu. Jakie ryby mogą jeść takie dzieciaczki...pstrąg, łosoś...nie wiem ???

Joanko,miłego weekendu...wypocznij a mąż niech się wyszumi w tym Gadańsku i w poniedziałek stęskniony porwie w ramiona swoją piękną żonę :-)

Baasia, Moje pranie zaraz chyba samo się wyprasuje, bo ja od kilku dni udaję że go nie widzę :dry:

Ineczko i Joanno, życzę pięknego jesiennego spaceru :cool2:

Martusiu i Sandruniu
, przesyłamy wam całusy...Ciągle myślę o Was..Mam nadzieję że wasz oddział taki mniej szpitalny...Niech Sandra ZDROWIEJE I SZYBKO WRACA DO SWOJEGO ZIELONEGO DOMKU !!!:tak:

reklama
Witam.
Antek poszedl spac,a ja zaraz wyskocze po zdjecia z sesyjki na urodzinki,alez jestem ciekawa jak wyszedl:laugh2:
Pogoda zmienna, raz pada raz sloneczko swieci.
Dzis piatek...weekend przed nami:-D

Do góry