reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no kurka spóźniłam się :-(
Ineczko, i co z tymi szczepieniami, skuteczne są ? Mój cykor jest wieeelki !

Anineczko, wyszło szydło...jednak za małżem bardziej tęsknisz...WYbaczamy Ci dobra kobieto, idź i naciesz się do woli.

A ja siedzę bo małża nie ma. Ot i rozwiązana zagadka, zwykle to on okupuje ostatnio komputer. Pomaga mojemu bratu założyć sklep internetowy, tzn. robi stronki int. np. na aukcje Allegro, a że uczy się w trakcie robienia, długo to mu schodzi. :-( no a w dzień, wiecie...bąble :nerd: i dwie pary oczu tu i tam...

Edytko, nie jest źle, nie ? wakacje mamy, wycieczki szkolne, bal sylwestrowy, ukochane rady i zebrania itd ;-) ... po co nam Zachód... a tak powaznie, na kilka lat mogłabym bez skrupułów wyjechać. POjadłabym sobie tej waty przyklejającej się do podniebienia :laugh2: i zatęskniła za ojczystym chlebem :laugh2:

Anineczko, Wy planujecie powrót ? Nie mówię o bookowaniu biletów, ale o planach w toku i rozmowach... ?

no , to DOBRANOC Mamusie, fajnie było znów z Wami spędzić 70 procent dnia. Ale zaczął się następny i pora ładować akumulatory.

Aj, miałąm Was spytać... Krzysiowi przbijają się czwórki górne, z prawej strony zauwazyłam dziś balon, to naturalne, ale zabarwiony na ciemno, jakby krwiak...
Czy spotkałyście się z czymś takim ? Skąd to może być i co to może być ?
Może mały ma jakieś problemy z tym ząbkiem, może nie chc wu\yjśc, może jakąś żyłkę :eek: naruszyło ?
Dodam ,że tuż obok przebijają się trójki i ogólnie jest wesoło w buzi, a na zewnątrz nic nie idac po krzysiu tego paskudnego cierpienia... Dzielny Misiek.

No,
to jedziemy. :tak: :-)
Wszystko spakowane, jeszcze tylko łóżeczko musze złożyć, wziąść Krzysia pod pachę i zahaczyc o przychodnię, bo Majka coś brzydko w nocy kaszlała. Osłuchamy, zobaczymy. Pogodę mamy cudna, zimno ale błękitnie.

MIłego weekendu Kochane, Anineczko, miłego spania w sobotę do 12:00, no i do przeczytania w poniedziałek.

Buziaków tona. :-*********************

o rety, byłabym zapomniała prezentu na chrzest...:szok: :eek:

Joanko udanego weekendu:-)

Martusia mam nadzieje ze Sandrunia juz nie robi tak czesto kupki i ze wszystko u Was OKi:-)

Jula strasznie marudna,non stop chce mojej uwagi ,nawet jak siedze przy kompie to wpina sie na kolana lub ciska we mnie kolejna ksiazeczka i placze .Noc minela raczej dobrze choc nie zadobrze sie zapowiadala.Posmarowalam dziasla zelem i jakos wytrwalismy.Dwie pobutki na cycolenie.Za tydzien wizyta u pediatry na szczepienie wiec moze poleci jakies dobre mleczko ktore by Jula z checia pila.Jak na razie po za cycoleniem w nocy Jula zjada kaszke na mleku i to by bylo tyle z jedzenia mleczka.

mamy dzis piekny sloneczny dzien.Oby na dworzu tez bylo cieplo.Wyskoczymy na krotki spacer,Wczoraj byla rozpalona ale goraczki brak.Katarek malutki..tzn mokry nosek i przy kichaniu a robi to dosc czesto wyplywa cosik z noska.:-(

Ale wczoraj bylo tutaj tloczno wieczorkiem a wlasciwie juz wnocy.

Anineczko Antek bohater i dobrze mu w tym przedszkolu.Moze nie bedzie w cale tak zle jak bedzie zostawal te 8h.

czesc Kochane :-)
Joanko milego weekendu, cos czuje podskornie, ze rodzinka zrobi Ci mila niespodzianke :tak:
co do szczepionek to ja wierze, ze mi pomagaja, a u mojego meza stwierdzam, ze jak sie szczepi to lagodniej przechodzi wszystkie przeziebienia i inne
co do zabka Krzysiowego to nie wiem, za malo mam w tym temacie doswiadczenia

JoannaMK mam nadzieje, ze corcia tylko tak kicha na zdrowie, milego spacerku

Martusia wyslala mi dzis wiadomosc, ze sa z Sandrusia w szpitalu,
Sandra miala slady krwi w kupce i zostawili je dzis na oddziale, mala ma diete: herbatka szpitalna i sucharki, poza tym czuja sie dobrze, kupek dodatkowych nie ma
pozdrwaia Was wszystkie i wysyla buziaki
szkoda tylko ze to sie weekend zaczyna i przez 2 dni moga sie nudzic niepotrzebnie
napisalam jej ze trzymamy kciuki, wierze, ze wszystko bedzie dobrze

znikam teraz
milego dnia, u nas sloneczko i mam nadzieje, ze wszedzie tak pieknie swieci :-D

Oj :-( biedna Martusia i Sandrusia weekend w szpitalu..nieciekawe perspektywy ale powinni pomoc a i badania dzis pewnie zrobia to bedzie wiadomo skad ta krewka w kupce i te czeste kupki.

Buziaki dla Was dzielne dziewczynki.Ineczko mocno pozdrow je od nas...

Czesc Mamusie:-)

Ja tylko na sekundeczke, bo zaraz Niki idzie spac a ja w tym czasie mam zamiar wyprasowac ciuchy:baffled: a jak maly sie obudzi to zaraz smigamy na spacer i do polskiego sklepu- wkoncu przestalo padac, juz myslala ze zwarjuje z tym deszczem no od dwoch dni taka ulewa , ze nawet sie z domu ni ruszylam:no:
a tak swoja droga to czas leci nieublaganie znowu jest piatek i jutro do pracy:baffled:
kurcze probuje napisac tego posta i ciagle ktos mnie zagaduje na gg jak tak dalej pojdzie to do jutra go nie skoncze:baffled:

zycze wszystkim milego weekendu no i slonecznego:-)
i chorowitkom zdroweczka !!!!!!!!! zwlaszcza Sandruni xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Cześć babeczki...
U nas tez pogoda cudna :-), błękitnie, rześko i do tego wietrznie...Plan poranny wykonany...pies wyprowadzony, towarzystwo nakarmione, podłogi pomyte, kawa wypita, Hanka zaraz wstanie :baffled:...Mam nadzieję, że zaraz wpadnie siostra a ja w tym czasie doprowadzę wózek do porządku i na zakupy do Tesco...Jakąś rybę Hance kupię :confused: i brokuły zrobię wg anineczkowego pomysłu. Jakie ryby mogą jeść takie dzieciaczki...pstrąg, łosoś...nie wiem ???

Joanko,miłego weekendu...wypocznij a mąż niech się wyszumi w tym Gadańsku i w poniedziałek stęskniony porwie w ramiona swoją piękną żonę :-)

Baasia, Moje pranie zaraz chyba samo się wyprasuje, bo ja od kilku dni udaję że go nie widzę :dry:

Ineczko i Joanno, życzę pięknego jesiennego spaceru :cool2:

Martusiu i Sandruniu
, przesyłamy wam całusy...Ciągle myślę o Was..Mam nadzieję że wasz oddział taki mniej szpitalny...Niech Sandra ZDROWIEJE I SZYBKO WRACA DO SWOJEGO ZIELONEGO DOMKU !!!:tak:

reklama
Witam.
Antek poszedl spac,a ja zaraz wyskocze po zdjecia z sesyjki na urodzinki,alez jestem ciekawa jak wyszedl:laugh2:
Pogoda zmienna, raz pada raz sloneczko swieci.
Dzis piatek...weekend przed nami:-D

Do góry