reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam popoludniem.

Oj Karioko biedny Robercik:-(
Caluski dla niego:tak:

Moj Anatol wlasnie usnal.
juz druga drzemka dzisiaj. karar juz nam mija i w sumie nic wiecej sie nie przypaletalo. Choc katar trwal 10 dni:eek:
Dzis wycieralam juz resztki w nosie.
Przez te 10 dni,moj syn nauczyl sie wycierac nocha,ale nie sobie tylko mi.
Szoruje mi po twarzy tak mocno chusteczka,ze az boli:laugh2:

Odebralam zdjecia...Sa piekne!:laugh2:
Jak maz wroci z pracy to mi zeskanuje i na bank pokaze!

Idac za waszym przykladem rozebralam wozek na czesci pierwsze i juz sie mialam wziasc do czyszzczenia go,ale maz wpadl na lunch i stwierdzil,ze przywiezie maszyne do prania dywanow z pracy:szok: i sam sie za niego wezmie.
Jak chce to niech robi:-p ja go moglam recznie wyprac:eek:
No ale jezeli juz sie oferuje:laugh2:

Kuzwa tak wieje,ze z TV nici:wściekła/y:

reklama
Roberciku zdrowiej jak najszybciej. Przesyłam Ci mnóstwo buziaków i ciepłych uścisków:-)

Anineczka a co, huragan Was nawiedził, że TV nie działa? Chociaż Wy chyba macie cyfrę o ile dobrze pamiętam, a jej dużo nie trzeba do braku sygnału - wiem, bo moi rodzice maja.

Antek tylko bajerowal,ze idzie spac:eek:
Oglada bajke na DVD na dobranoc.
Ano edytko mamy cyfre+ i faktycznie niewiele jej trzeba do straty sygnalu:wściekła/y:

Oho Antek ziewa...chyba sie nie doczeka kapieli u taty,bo tatus postanowil dzis dluzej popracowac:baffled:
Chyba go bede musiala sama obrobic:tak:

He tatus wrocil o czasie i wykapal lobuza:-)
Lobuz juz spi,tatus rozpala kominek:laugh2:
Uwielbiam patrzec w ogien w kominku...jest wtedy tak rhomantycznie:eek::-)
Ale widze,ze sama do siebie gadam:baffled::confused:

Wracam za pol godziny;-) jakby co:laugh2::laugh2:

Musze skorzystac z tej romantycznosci:wink:

Dobrywieczorek!
biedny Robercik, niech zdrowieje migusiem:tak:

anineczko nieźle macie z tymi wichurami, a zimny ten wiatr czy ciepły :confused:
bo z dzieckiem to niefajnie wychodzić na wiatr :no:
jak ja Ci zazdroszczę tego kominka! mamy nad morzem w domku i uwielbiam przy nim siedzieć, ale zawsze jest jeszcze kilkoro chętnych :eek::-D
nie to co sam na sam z mężem ;-)

coś się dzieje z tym moim dzieckiem... często jak się wścieka przy jedzeniu to udaje, że rzyga i czasem rzeczywiście coś tam zwróci, ale dziś przy zasypianiu przeszła sama siebie:wściekła/y:
nie dość, że od jakiegoś czasu zasypiała sama a dziś kazała siedzieć nad łóżeczkiem jak dawniej
(bo wpadała w histerię, a ja sądząc że to może po raz kolejny ZĘBY smarowałam jej żelem, w końcu dałam viburkol)
to jak na dosłownie minutę odeszłam od niej to tak się zaniosła płaczem że zwymiotowała do łóżeczka :-:)-:)-:)wściekła/y::baffled: no i dalej nie muszę mówić

zasnęła po godzinie:sick:

a poza tym siedzę sobie znowu sama, bo małżon wybył :crazy::angry::growl: i co poradzić na takiego chłopa?

Oj Beatko to niedobrze co Majuska wyprawia!!!:dry:
Ojej strasznie sie tym przejelam,moze ona tak na Tobie wymusza rozne rzeczy?:szok:
Hmmm...

No kominek jest boski, a jeszcze nowy to ma taki cug,ze jara sie na calego.
A jak przytulnie przy nim:tak:;-)

MOj malz jutro do pracy:wściekła/y:
Jak nie lubie gdy on pracuje w weekend,ale rozumiem bo ja juz niedlugo w soboty bede pracowala,a on z Anatolem bedzie siedzial:dry:

Dzis byl w miare cieply wiaterek,ale niestety nie chwale sie dosc czesto o spacerkach,bo tak czesto jak Wy to nie przechadzamy sie:-(
Wlasnie ze wzgledu na silne wiatry. I pomimo tego,ze Antka ubieram dosc mocno,czyli czapeczka,kaptur to po ostatnim zapaleniu ucha bojam sie:-(
Fakt,wiatry sa typowo jesienne tak wiec juz niedlugo mina i nastanie lagodna zima:-)

no tak myślałam że może być zimno u Was :dry: brrrrrrrrr

a z Majką to się zastanawiałam o co chodzi??? czy to rzeczywiście szantaż?
nie wiem, przecież od ładnych 3 tygodni sama zasypiała.
owszem, czasami popłakała przez 2-5 minut, ale nie wstawała jak dziś! wiedziała że ma spać i koniec. a tak jak dziś zrobiła już raz w dzień - bo kilka razy zasnęła w łóżeczku, ale najczęściej muszę ją bujać w wózku do snu w dzień.
no więc raz w dzień też zwymiotowała w łóżeczku. ręce opadają

tzn opadają na pewne zachowania :laugh2: bo tak poza tym to ona ostatnio śpi od 20 do 10 rano i w dzień 1,5 godz :-):-):-)

Dzis byl w miare cieply wiaterek,ale niestety nie chwale sie dosc czesto o spacerkach,bo tak czesto jak Wy to nie przechadzamy sie:-(
Wlasnie ze wzgledu na silne wiatry. I pomimo tego,ze Antka ubieram dosc mocno,czyli czapeczka,kaptur to po ostatnim zapaleniu ucha bojam sie:-(
Fakt,wiatry sa typowo jesienne tak wiec juz niedlugo mina i nastanie lagodna zima:-)

a obiecaj, ze u mnie tez te wiatry mina :eek:
wieje u mnie przeokropnie
chociaz zimno nie jest (az tak bardzo ) to jednak leb chce urwac :eek:

reklama
Antek tylko bajerowal,ze idzie spac:eek:
Oglada bajke na DVD na dobranoc.
Ano edytko mamy cyfre+ i faktycznie niewiele jej trzeba do straty sygnalu:wściekła/y:

Oho Antek ziewa...chyba sie nie doczeka kapieli u taty,bo tatus postanowil dzis dluzej popracowac:baffled:
Chyba go bede musiala sama obrobic:tak:

a ja tu nie mam w ogole tv :zawstydzona/y:

ale kupilismy bajki na dvd i ogladamy :tak:

madagaskar jest super :-D

Do góry