reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Dzień dobry.:-)

Niedawno wróciłam z maćkiem ze spaceru, byliśmy krótko bo po pierwsze strasznie wiała, a w naszy wózku nie ma możliwości przełożenia rączki:wściekła/y: , a po drugie Maciek wybrał sobie w sklepie czapkę i usnął w drodze powrotnej. Nie za bardzo chciało mi się łazić w taką wichurę, więc przyszliśmy do domu, teraz mały śpi na balkonie, jego tata pojechał kupić sobie jakąś kamizelkę a mama na bb:tak: :tak: :tak: - to lubię:-)

Koreczku trzymam za ciebie kciuki - za każdą sferę Twojego zycia, żeby się udało, żeby było dobrze - żebyś była szczęśliwa.

A Milence i Majci życzę samych smakołyków, żeby nie musiały zwracać:-) i żeby nie dawały mamusiom popalic.

Proszę bardzo, zyczę smacznego.

Dziewczyny, jak Wy ubieracie dzieci na spacery w taką nie-wiadomo-jaką pogodę? Niby świeci słońce, nie jest strasznie zimno, ale ten wiatr - też niby nie lodowaty ale strasznie silny. Już nie wiem sama - dziś założyłam Maciusiowi sweterek i taką grubą dżinsową kamizelę i momentami miałam wrażenie że mu za gorąco, a momentami zapinałam go pod samą szyję. Zresztą sama też nie wiedziałam czy iść w kurtce, czy nie - :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :-( :tak: ;-) :-)

reklama
Do góry