reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

witam was, wlasnie sie dowiedzialam ze 20 wrzesnie bede mamusia:)2005 roku:) ciesze sie chociaz jeszcze duzo przedemna czy ktoras z was ma rodzic 20?
pozdrawiam
gg1804410
asia

reklama
GRATULACJE!!! Asia21 :) mam nadzieje, ze dobrze sie czujesz!
na 20.09 termin maja Edit i Melanie - zreszta zobacz temat wrzesniowy "kiedy przytulimy nasze malenstwa" :)
Zycze Tobie i Malenstwu zdroweczka!
i duuuzo usmiechu :)

Czesc, witam wszystkie cieżarówki z niecierpliwością oczekujące na wrzesien 2005. W koncu zdecydowalam sie cos napisac na tym forum, chociaz przeglądam je juz od jakiegos czasu, gdy zaszlam w pierwszą ciąze. Niestety zakonczyla sie we wrzesniu 2004 poronieniem a teraz po pierwszych probach od razu sie udalo i jestem z tego powodu strasznie szczesliwa, chociaz na usg w piatek szlam cala w nerwach. Na szczescie okazalo sie ze tym razem wszystko wyglada super i szlyszalam juz bicie serca swojego dziecka..o matko jakie to niesamowite!!! termin mam na 22 wrzesnia. Trzymam kciuki za wszystie te dziewczyny co mialy problemy jak ja. Mam prawie 32 lata i wydawalo mi sie ze w tym wieku i po pierwszym poronieniu moge miec trudnosci z kolejnym zajsciem w ciaze..a tu 3 miesiące grzecznie odczekalam, pierwszy raz i od razu sukces. Głowa do góry. Pozdrawiam cieplo wszystkie forumowiczki. Lojka :)

Lojka barrrrdzo ciesze sie, ze tak szybciutko Ci sie udalo i GRATULUJE! No, i oczy wiscie zycze mnostwo zdrowka dla Ciebie i dzidzi, i zeby rosla jak najszybciej ;)

Witam serdecznie nowe mamusie, mam nadzieję że zadomowicie się tutaj. :D

Właśnie powiedzieliśmy mojej mamie, że niedługo będzie miała drugie dzieciątko do pilnowania w niedalekiej przyszłości. ;D No i oczywiście, że dołączy do grona wrześniowych jubilatów. ;D

ha, ja tez mam termin we wrzesniu ;D, dokladnie na 15.. ale pewnie sie jeszcze pare razy zmieni. Zycze Wam wszystkim powodzenia i sobie takze...

hej dawno mnie tu nie bylo ale zmiany
Aniu bardzo mi przykro nie wiem co powiedziec trzymaj sie cieplutko!
My wczoraj bylismy na usg i widzielismy dzidzie jak machala raczkami i nozkami i slyszalam serduszko o jejku jakie to uczucie!

cześć dziewczynki,
długo mnie nie było, aż trzy dni! ;)
Przyjechała do mnie przyszła babciana parę dni... no i tuczy córcię, tuczy ;) zrobiła gołąbki, które uwielbiam, wczoraj zjadłam aż trzy i oczywiście wieczorem myślałam,że umrę taka byłam obżarta...koszmar jakiś...kompletny brak samodyscypliny ;)
Asia21 ja mam termin na 20 września, ale coś mi się wydaje, że cudem by było wstrzelić się co do dnia :) I tak dzidzia wyjdzie kiedy będzie chciała. Ja sama jestem czterotygodniowym wcześniakiem.
Ostatnio w ogóle kiepsko radzę sobie z samą sobą, wiem, że powinnam być spokojna, optymistycznie nastawiona do życia, że dzidzia wtedy czuje się najlepiej... ale jakoś wszystko ucieka mi z rąk, wszystko mnie denerwuje, wściekam sie na mężula biednego, a później cierpię, że taka niesprawiedliwa i głupia jestem... myślałam, że ja nie odczuję huśtawki nastrojowej, a tu proszę - zachowuję sie co najmniej dziwacznie... mama też się stara a ja jak taka rozkapryszona księżniczka... jezuuu...zachowuję się po prostu fatalnie! a jednocześnie jak już się nakręcę na coś, to najmądrzejsze argumenty nie docieraja. nie lubię takiej mnie, nie lubię!
Dziewuszki, poradźcie coś! :-[

Witam Was serdecznie!
Też mnie troszkę nie było. Laptop mi się wysypał i musiałam go zreanimować :laugh: Fajne nawet to nowe forum.
Ania i Gutek strasznie mi przykro z powodu Waszego maleństwa :( Nie powiem że wiem co czujesz bo nie wie tego żadna kobieta która sama tego nie przeżyła. Bardzo Wam współczuję i mam nadzieję że wkrótce znów pojawicie się na forum z wiadomością o drugim maluszku. Bądzcie dobrej myśli, najważniejsze żeby się nie załamać.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i gratuluje nowym mamusiom które dołączyły do forum :)

reklama
Do góry