reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam

Juz od trzech dni probuje napisac posta ale zawsze cos nie tak, albo ktos przyjdzie, albo net muli, albo wcale go nie ma.

U nas bez zmian, rano kawka na placu, potem po obiadku znowu zabawa na kocyku i tak do wieczora ;D
Sandra ostanio unormowala sobie godzinki spania ;D Idzie spac o 20 (budzi sie okolo 3 razy na cycusia) wstaje o 7, potem drzemka o 10 na 2 godzinki i kolejna o 14 znow 2 godzinki :D i tak dzionek zlecial :) Fajnie hjak ma stale pory snu :) i ja cos moge zrobic i zaplanowac :)

Pare dni temu wyskoczyly jej chrosteczki na buziunce i poszlysmy do lejkarza. Okazalo sie, ze to alergia pokarmowa i teraz jestesmy na diecie :p
Sandra je tylko mojego cycusia, banana, jablko i obiadek bez mieska. Przez te gorace dni wogole nie chce nic jesc tylko pije.
jak zje pare lyzeczek to swieto. Ja jej narazie nawet nie zamierzam odstawiac :) Dobrze mi z tym cycoleniem :)

Co do tej glupiej sytucji, ktora sie ostatnio wydazyla. To czuje sie winna i juz przeprosilam Mel za to. Niepotrzebnie sie odezwalam i poruszylam temat imienia corci Mel. I przeze mnie sie narobil ten galimatjas, te klotnie, sprzeczki i obrazanie sie.
Bardzo bym chciala abyscie sie pogodzily, bo to forum nie bedzie juz takie jak dawniej. Powinnysmy sie cieszyc, ze mamy piekne zdrowe dzieci i siebie zawzajem i zawsze mozemy ze soba porozmawiac o naszych problemach.

Bardzo was lubie moje intrnetowe psiapsiuleczki ;D :-*

Baasiu duzo zdroweczka i oby ta nerka juz ci nie dokuczala.

Ineczko duzo zdrowka dla twojej kolezanki i szybkiego i bezbolesnego odstawianie dla jej synka :)

Blanus wycaluj Ariske w paluszek i oby szybko sie zagoil :D

Chyba nic nie opuscilam ::) ::)

Dobrej nocki kochaniutkie :-*

Ja ide spac bo dizs strasznie padnieta jestem i ledwo zyje.

reklama
Dzien Dobry (choc parny) :)
Deszcz nie spadl...
juz jest 26 st.i znajac moje szczescie, to rozpada sie, jak pojedziemy na urlop ::) :p

Arisa obudzila sie dzis o 6.00, zapachalam Ja cycem i spala do 8.00 ;D
a teraz budzi radosnymi okrzykami sasiadow :p

Melanie Ty wczoraj nie nakarmilas psa przez BB
a ja nie popracowalam i dzis bede sleczec przy komputerze :p

Czesc Dziewczyny, ;D
Wczoraj sobie poszalalam z moimi znajomymi z liceum na grilu.
Jestem pierwsza mezatka i mama w klasie. Ale sie dziwnie czulam, ja najwieksza imprezowiczka >:D >:D >:D, przyjechalam autkiem, nie palilam, nie pilam i grzecznie wrocilam do domciu 0 1.0 :police: :police: :police:.
Mimo wszystko nie skapcialam czego sie juz obawialam. Milo tez bylo posluchac, ze mam fajna corke, ze fajnie wygladam po ciazy. Baby nawet mi zazdroscily, ze mam juz ciaze i porod za soba, a one wciaz sa przed podjeciem tej zadreczajacej decyzji kiedy to ma nastapic???????
Maja wiedziala ze mama dobrze sie bawi, wiec grzecznie spala z tatusiem.
Tatus przygotowuje turniej siatkowki plazowej na naszych boiskach, a my utniemy sobie drzemke i dolaczymy do niego pozniej :D :D :D ;D
Milej soboty, pozdrawiamy ;D ;D ;D

czesc Wrzesnioweczki ;D
dzis mam sie pakowac na wyjazd, ale ten gorac chyba spowolni i rozwlecze ten odpowiedzialny obowiazek ;D
do wczoraj mieli nam przywiesc lozeczko turystyczne, ale niestety nie przywiezli
jesli nie przechwycimy tej paczki w poniedzialek rano to wyjazd sie opozni o jeden dzien

ide przygotowywac rzeczy
milej soboty ;D

Witam
My disiaj wróciliśmy po 3 dniowym wypadzie nad morze. Pogoda fantastyczna...ale nie dla małego dziecka. Niestety...zbyt goraco i parno. Najlepiej nam bylo w ieniu na trawce...a nie na gorącej plaży. Czego mamusia nie może przeboleć...nici z leżenia plackiem na plaży...hihih. Jednak taki wypad z dzieckiem malutkim to cięzka sprawa. trzeba sie przestawic na inna formę wypoczynku. A mój kochany szkrab teraz wszystko robi aby samej chodzić...wózeczek ją pali ;D ;D Tylko bieganie sie teraz liczy...Ale i nat na wyjeździe było bardzo miło...tylko chyba nam dobrej babci zabrakło...... :)

Cześć. :)

Jestem. ;)
Po imprezce urodzinowej. ;D
Pomimo skwaru milutki dzień miałam. :laugh:

Małz ogląda mecz więc moge troszkę popisac. ;)

Ja juz przez te goraca nie wytrzymuje. Jest koszmarnie. Nawet na spacer z Kuba nie wychodze. Najwyzej na hustawke do ogrodu, bo ta w cieniu stoi. Swoja droga, dzisiaj malpeczka spadla mi z hustawki. Nie wiem jak to sie stalo ze spadl, bo trzymalam go mocno jak na niej siedzial, musial nagle sie szarpnac. Dobrze, ze bylo nisko i spadl na miekka trawe, ale i tak sie wystraszylismy oboje. Ryk byl okropny.

reklama
Do góry