reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Melanie pisze:
Pariska wywróciła się dzisiał na tył główki.... znowu  :( :( :( :( tez płakała ale szybko zainteresowałam ją praniem na lince  ;D
a przed zasnięciem w łóżeczku zaliczyła szczebelki 2 razy  :p dodam, że nie lekko  :(

sukienek nie szyję, bo ja w ogóle nic nie szyję
ale pięknie wyprówam metki  :p

Gosiczka
a ta bujawka to jaka była
taka na placu zabaw? Czy prywatna ?  ::)

Prywatna, stoi u nas w ogrodzie.

O, jestem dzisiaj pierwsza :)

Kuba byl dzisiaj w kosciele, po raz 1 od chrztu (czyli od grudnia). Grzecznie przesiedzial w wozeczku cala msze, tylko spiewal glosniej niz wszyscy pozostali razem wzieci ;)

To ja jestem druga ;)

u nas dzis nic lepiej... deszczu brak, slonca full
juz sie lepie :mad:
nawet ciezko sie pisze, bo kalwiatura klei sie do palcow :p :p :p ::)

Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc ;D

Aniulko ciesze sie, ze imprezka sie udala ;)

Ineczko ja i tak jestem pelna podziwu, nie tylko, ze Ci sie chcialo, ale ze potrafisz cos uszyc :laugh:
bo ja jak Mel metki ladnie wyprowam :p :laugh:

Blanus pisze:
Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc  ;D

Glosik to on ma. Tak glosno spiewal, ze az mi wstyd chwilami bylo za niego. A jak nie spiewal to plul, ale to na szczescie cicho robil.

witam, jestem trzecia dzisiaj,
wróciliśmy już ze Śląska, było wspaniale i opaliliśmy się oboje z Olafem. Ludzie na Górnym Śląsku są wyjątkowi, szczerzy, otwarci - przynajmniej ci, których spotkałam.
W domu zabawiliśmy zaledwie dwa dni, bowiem ciocia wyjechała i jak co roku pilnowaliśmy jej mieszkania tym razem we troje. Tomek miał zwolnienie (z wojska wyszedł z zapaleniem ucha) więc zrobiliśmy sobie drugi urlop, codziennie chodziliśmy nad wodę poleżeć na kocu.
Ale wszystko co dobre szybko się kończy i dzisiaj wracamy do rodziców...

Pozdrawiam cioteczki.

Gosiczko ja się bardzo cieszę jak widzę (słyszę) w kościele takie "śpiewające" dzieci. Olaf wytrzymuje połowę mszy w wózku, potem zaczyna łapać ludzi za nogawki i spódnice, a jak jest na rękach to za włosy, więc musimy z nim wyjść na zewnątrz.

reklama
Gosiczka pisze:
Melanie pisze:
Pariska wywróciła się dzisiał na tył główki.... znowu :( :( :( :( tez płakała ale szybko zainteresowałam ją praniem na lince ;D
a przed zasnięciem w łóżeczku zaliczyła szczebelki 2 razy :p dodam, że nie lekko :(

sukienek nie szyję, bo ja w ogóle nic nie szyję
ale pięknie wyprówam metki :p

Gosiczka
a ta bujawka to jaka była
taka na placu zabaw? Czy prywatna ? ::)

Prywatna, stoi u nas w ogrodzie.

oj to koniecznie trzeba ją jakoś zmodernizować ::) ::) ::) ::) ::)

Do góry