reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Ja wam tez zycze laski dobrej nocki
M
Melanie
Gość
koreczek83 pisze:mel musizz koniecznie przyjechc na spotkaniae to zrobie ci masaz
Gosiczko Dobranoc
straaaaaaaaaasznie kuszące ;D
dobranoc babki
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Melanie pisze:Pariska wywróciła się dzisiał na tył główki.... znowu tez płakała ale szybko zainteresowałam ją praniem na lince ;D
a przed zasnięciem w łóżeczku zaliczyła szczebelki 2 razy dodam, że nie lekko
sukienek nie szyję, bo ja w ogóle nic nie szyję
ale pięknie wyprówam metki
Gosiczka a ta bujawka to jaka była
taka na placu zabaw? Czy prywatna ? :
Prywatna, stoi u nas w ogrodzie.
To ja jestem druga
u nas dzis nic lepiej... deszczu brak, slonca full
juz sie lepie
nawet ciezko sie pisze, bo kalwiatura klei sie do palcow :
Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc ;D
Aniulko ciesze sie, ze imprezka sie udala
Ineczko ja i tak jestem pelna podziwu, nie tylko, ze Ci sie chcialo, ale ze potrafisz cos uszyc :laugh:
bo ja jak Mel metki ladnie wyprowam :laugh:
u nas dzis nic lepiej... deszczu brak, slonca full
juz sie lepie
nawet ciezko sie pisze, bo kalwiatura klei sie do palcow :
Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc ;D
Aniulko ciesze sie, ze imprezka sie udala
Ineczko ja i tak jestem pelna podziwu, nie tylko, ze Ci sie chcialo, ale ze potrafisz cos uszyc :laugh:
bo ja jak Mel metki ladnie wyprowam :laugh:
Gosiczka
Mamusia Kubusia
Blanus pisze:Gosiczko to Kuba musi miec glos, skoro dal rade caly kosciol zagluszyc ;D
Glosik to on ma. Tak glosno spiewal, ze az mi wstyd chwilami bylo za niego. A jak nie spiewal to plul, ale to na szczescie cicho robil.
witam, jestem trzecia dzisiaj,
wróciliśmy już ze Śląska, było wspaniale i opaliliśmy się oboje z Olafem. Ludzie na Górnym Śląsku są wyjątkowi, szczerzy, otwarci - przynajmniej ci, których spotkałam.
W domu zabawiliśmy zaledwie dwa dni, bowiem ciocia wyjechała i jak co roku pilnowaliśmy jej mieszkania tym razem we troje. Tomek miał zwolnienie (z wojska wyszedł z zapaleniem ucha) więc zrobiliśmy sobie drugi urlop, codziennie chodziliśmy nad wodę poleżeć na kocu.
Ale wszystko co dobre szybko się kończy i dzisiaj wracamy do rodziców...
Pozdrawiam cioteczki.
Gosiczko ja się bardzo cieszę jak widzę (słyszę) w kościele takie "śpiewające" dzieci. Olaf wytrzymuje połowę mszy w wózku, potem zaczyna łapać ludzi za nogawki i spódnice, a jak jest na rękach to za włosy, więc musimy z nim wyjść na zewnątrz.
wróciliśmy już ze Śląska, było wspaniale i opaliliśmy się oboje z Olafem. Ludzie na Górnym Śląsku są wyjątkowi, szczerzy, otwarci - przynajmniej ci, których spotkałam.
W domu zabawiliśmy zaledwie dwa dni, bowiem ciocia wyjechała i jak co roku pilnowaliśmy jej mieszkania tym razem we troje. Tomek miał zwolnienie (z wojska wyszedł z zapaleniem ucha) więc zrobiliśmy sobie drugi urlop, codziennie chodziliśmy nad wodę poleżeć na kocu.
Ale wszystko co dobre szybko się kończy i dzisiaj wracamy do rodziców...
Pozdrawiam cioteczki.
Gosiczko ja się bardzo cieszę jak widzę (słyszę) w kościele takie "śpiewające" dzieci. Olaf wytrzymuje połowę mszy w wózku, potem zaczyna łapać ludzi za nogawki i spódnice, a jak jest na rękach to za włosy, więc musimy z nim wyjść na zewnątrz.
reklama
M
Melanie
Gość
Gosiczka pisze:Melanie pisze:Pariska wywróciła się dzisiał na tył główki.... znowu tez płakała ale szybko zainteresowałam ją praniem na lince ;D
a przed zasnięciem w łóżeczku zaliczyła szczebelki 2 razy dodam, że nie lekko
sukienek nie szyję, bo ja w ogóle nic nie szyję
ale pięknie wyprówam metki
Gosiczka a ta bujawka to jaka była
taka na placu zabaw? Czy prywatna ? :
Prywatna, stoi u nas w ogrodzie.
oj to koniecznie trzeba ją jakoś zmodernizować : : : : :