reklama
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Dzień dobry Kochane Moje :-* :-* :-*
U Nas wczoraj komp się zbuntował i nie chciał sie włączyć, mój chłop coś w nim pomajstrował i teraz na szczęście chodzi (Łukasz stwierdził że za duża temperatura i komp sie przegrzał...a jak dla mnie jest za duża temp to ja nie moge sie tak poprostu nie włączyc i przespać całego dnia )
Babeczki Moje Kochane proszę nie kłóćcie się wiecej...
Mel ja osobiście uważam że Twoja córka ma piękne imię, pisałam o tym nawet wtedy jak chodziłyśmy jeszcze z brzucholami...a jak sie komuś nie podoba to trudno...olać to... całuski dla Ciebie i Rysi :-* :-* :-* :-*
Aniulko Tobie skąłdam najszczersze gratulacje uwielbiam, jak osobom dla mnie ważnym spełniają się marzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* no i spóźnione życzenia urodzinkowe: zdrówka, szcześcia, pomyślności, i z dzieciaczków radosci 1000 całusków :-* :-* :-*
Karioka Tobie również spóźnione 100 lat śpiewam, życzę aby wszystko o czym marzysz sie spełniło, i by wszystko co kochasz radością dla Ciebie było :-* :-* :-*
sorki dziewczynki ze wszystko na jednym poście ale boje sie że mój komp sie przegrzeje, bo z tego co widze jest w nim temp 47 no i moze sie zaraz wyłączyc
Całuski i miłego dzionka zyczę
U Nas wczoraj komp się zbuntował i nie chciał sie włączyć, mój chłop coś w nim pomajstrował i teraz na szczęście chodzi (Łukasz stwierdził że za duża temperatura i komp sie przegrzał...a jak dla mnie jest za duża temp to ja nie moge sie tak poprostu nie włączyc i przespać całego dnia )
Babeczki Moje Kochane proszę nie kłóćcie się wiecej...
Mel ja osobiście uważam że Twoja córka ma piękne imię, pisałam o tym nawet wtedy jak chodziłyśmy jeszcze z brzucholami...a jak sie komuś nie podoba to trudno...olać to... całuski dla Ciebie i Rysi :-* :-* :-* :-*
Aniulko Tobie skąłdam najszczersze gratulacje uwielbiam, jak osobom dla mnie ważnym spełniają się marzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* no i spóźnione życzenia urodzinkowe: zdrówka, szcześcia, pomyślności, i z dzieciaczków radosci 1000 całusków :-* :-* :-*
Karioka Tobie również spóźnione 100 lat śpiewam, życzę aby wszystko o czym marzysz sie spełniło, i by wszystko co kochasz radością dla Ciebie było :-* :-* :-*
sorki dziewczynki ze wszystko na jednym poście ale boje sie że mój komp sie przegrzeje, bo z tego co widze jest w nim temp 47 no i moze sie zaraz wyłączyc
Całuski i miłego dzionka zyczę
czesc ;D
ale ten tydzien zlecial :
chcialam isc dzisiaj z Milenka zinterpretowac morfologii, ale nasza lekarka na szkoleniu
musze to przelozyc o ponad tydzien
konczy mi sie umowa w Orange i zastanawiam sie czy ja przedluzac, wlasciwie to jestem zadowolona, ale podobno jak wejdzie nowy operator to beda lepsze oferty w taryfach i telefonach
moze wiecie cos o tym wiecej?
milego poczatku weekendu ;D
ale ten tydzien zlecial :
chcialam isc dzisiaj z Milenka zinterpretowac morfologii, ale nasza lekarka na szkoleniu
musze to przelozyc o ponad tydzien
konczy mi sie umowa w Orange i zastanawiam sie czy ja przedluzac, wlasciwie to jestem zadowolona, ale podobno jak wejdzie nowy operator to beda lepsze oferty w taryfach i telefonach
moze wiecie cos o tym wiecej?
milego poczatku weekendu ;D
Czesc
ja dzis postanowilam caly dzien przeleniuchowac- bo weekend w pracy
pogoda znowu sie popsula bedzie padalo ale moze to dobrze ,bo juz troche dokuczaly upaly- tylko zebym znowu nie musiala kurtki z szafy wyciagac...
Ineczko bidulek ten synek twojej psiapsiolki- mam nadzieje ,ze szybko sie przestawi, a ile ma miesiecy?
Blanus podmuchaj Arisce paluszek od nas :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ja dzis postanowilam caly dzien przeleniuchowac- bo weekend w pracy
pogoda znowu sie popsula bedzie padalo ale moze to dobrze ,bo juz troche dokuczaly upaly- tylko zebym znowu nie musiala kurtki z szafy wyciagac...
Ineczko bidulek ten synek twojej psiapsiolki- mam nadzieje ,ze szybko sie przestawi, a ile ma miesiecy?
Blanus podmuchaj Arisce paluszek od nas :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Witam
Ineczko nic nie wiem, a wlasciwie do tej pory nie wiedzialam, o nowym operatorze, tak to jest, jak poza praca tylko na bb sie siedzi
ale teraz juz wiem, czemu dostalam taka korzystna oferte z Orange, no i rzecz jasna podpisalam dalsza umowe
Baasiu paluszek wydmuchany i wycalowany ;D
wyslij nam troszke tego deszczu, barrdzo by sie tu przydal
ja wracam do pracy, bo zaraz zaczna sie telefony i mi obudza dopiero co uspione dziecie
Ineczko nic nie wiem, a wlasciwie do tej pory nie wiedzialam, o nowym operatorze, tak to jest, jak poza praca tylko na bb sie siedzi
ale teraz juz wiem, czemu dostalam taka korzystna oferte z Orange, no i rzecz jasna podpisalam dalsza umowe
Baasiu paluszek wydmuchany i wycalowany ;D
wyslij nam troszke tego deszczu, barrdzo by sie tu przydal
ja wracam do pracy, bo zaraz zaczna sie telefony i mi obudza dopiero co uspione dziecie
skonczyl juz roczek, ale wiecie jak to jest z tymi cycusiowymi odstawianymi tak naglebaasia pisze:Ineczko bidulek ten synek twojej psiapsiolki- mam nadzieje ,ze szybko sie przestawi, a ile ma miesiecy?
na szczescie dzielnie to znosza oboje, kolezanka juz po zabiegu usuniecia kamieni z woreczka zolciowego, operowali ja jako pierwsza
teraz tylko trzymamy kciuki za szybki powrot do domku i do zdrowia
Baasiu, odpoczywaj i zbieraj sily
Blanusku, a ja chyba poczekam jeszcze do wrzesnia, moze beda kusic jeszcze lepszymi warunkamiBlanus pisze:Ineczko[/b] nic nie wiem, a wlasciwie do tej pory nie wiedzialam, o nowym operatorze, tak to jest, jak poza praca tylko na bb sie siedzi
i podziwiam Cie za samodyscypline, pracowac w domu to nie lada wyzwanie, bo trzeba sie samemu gonic do roboty :
Baasiu laduj akumulatorki przez weekend
Ineczko to zdrowka i szybkiej rekonwalescencji dla psiapsioly
a moja dyscyplina pracy dzis jest na wyczerpaniu
i mocno kuleje :
dzis od rana zrobilam tylko 2 strony :
ide na spacer, moze jak sie "przewietrze", to nabiore sily do pracy
Ineczko to zdrowka i szybkiej rekonwalescencji dla psiapsioly
a moja dyscyplina pracy dzis jest na wyczerpaniu
i mocno kuleje :
dzis od rana zrobilam tylko 2 strony :
ide na spacer, moze jak sie "przewietrze", to nabiore sily do pracy
reklama
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
czes dziewczyny a ja wczsie wakacji slecze nad swoja praca dyplomowa juz mi sie jej odechciewa a zwlaszcza tego mojego promotora taki blad ze gow ybralam inni maja bez problemow no coz nic juz nie zrobie i musze go znosic