reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam

Juz od trzech dni probuje napisac posta ale zawsze cos nie tak, albo ktos przyjdzie, albo net muli, albo wcale go nie ma.

U nas bez zmian, rano kawka na placu, potem po obiadku znowu zabawa na kocyku i tak do wieczora ;D
Sandra ostanio unormowala sobie godzinki spania ;D Idzie spac o 20 (budzi sie okolo 3 razy na cycusia) wstaje o 7, potem drzemka o 10 na 2 godzinki i kolejna o 14 znow 2 godzinki :D i tak dzionek zlecial :) Fajnie hjak ma stale pory snu :) i ja cos moge zrobic i zaplanowac :)

Pare dni temu wyskoczyly jej chrosteczki na buziunce i poszlysmy do lejkarza. Okazalo sie, ze to alergia pokarmowa i teraz jestesmy na diecie :p
Sandra je tylko mojego cycusia, banana, jablko i obiadek bez mieska. Przez te gorace dni wogole nie chce nic jesc tylko pije.
jak zje pare lyzeczek to swieto. Ja jej narazie nawet nie zamierzam odstawiac :) Dobrze mi z tym cycoleniem :)

Co do tej glupiej sytucji, ktora sie ostatnio wydazyla. To czuje sie winna i juz przeprosilam Mel za to. Niepotrzebnie sie odezwalam i poruszylam temat imienia corci Mel. I przeze mnie sie narobil ten galimatjas, te klotnie, sprzeczki i obrazanie sie.
Bardzo bym chciala abyscie sie pogodzily, bo to forum nie bedzie juz takie jak dawniej. Powinnysmy sie cieszyc, ze mamy piekne zdrowe dzieci i siebie zawzajem i zawsze mozemy ze soba porozmawiac o naszych problemach.

Bardzo was lubie moje intrnetowe psiapsiuleczki ;D :-*

Baasiu duzo zdroweczka i oby ta nerka juz ci nie dokuczala.

Ineczko duzo zdrowka dla twojej kolezanki i szybkiego i bezbolesnego odstawianie dla jej synka :)

Blanus wycaluj Ariske w paluszek i oby szybko sie zagoil :D

Chyba nic nie opuscilam ::) ::)

Dobrej nocki kochaniutkie :-*

Ja ide spac bo dizs strasznie padnieta jestem i ledwo zyje.

reklama
Dzien Dobry (choc parny) :)
Deszcz nie spadl...
juz jest 26 st.i znajac moje szczescie, to rozpada sie, jak pojedziemy na urlop ::) :p

Arisa obudzila sie dzis o 6.00, zapachalam Ja cycem i spala do 8.00 ;D
a teraz budzi radosnymi okrzykami sasiadow :p

Melanie Ty wczoraj nie nakarmilas psa przez BB
a ja nie popracowalam i dzis bede sleczec przy komputerze :p

Czesc Dziewczyny, ;D
Wczoraj sobie poszalalam z moimi znajomymi z liceum na grilu.
Jestem pierwsza mezatka i mama w klasie. Ale sie dziwnie czulam, ja najwieksza imprezowiczka >:D >:D >:D, przyjechalam autkiem, nie palilam, nie pilam i grzecznie wrocilam do domciu 0 1.0 :police: :police: :police:.
Mimo wszystko nie skapcialam czego sie juz obawialam. Milo tez bylo posluchac, ze mam fajna corke, ze fajnie wygladam po ciazy. Baby nawet mi zazdroscily, ze mam juz ciaze i porod za soba, a one wciaz sa przed podjeciem tej zadreczajacej decyzji kiedy to ma nastapic???????
Maja wiedziala ze mama dobrze sie bawi, wiec grzecznie spala z tatusiem.
Tatus przygotowuje turniej siatkowki plazowej na naszych boiskach, a my utniemy sobie drzemke i dolaczymy do niego pozniej :D :D :D ;D
Milej soboty, pozdrawiamy ;D ;D ;D

czesc Wrzesnioweczki ;D
dzis mam sie pakowac na wyjazd, ale ten gorac chyba spowolni i rozwlecze ten odpowiedzialny obowiazek ;D
do wczoraj mieli nam przywiesc lozeczko turystyczne, ale niestety nie przywiezli
jesli nie przechwycimy tej paczki w poniedzialek rano to wyjazd sie opozni o jeden dzien

ide przygotowywac rzeczy
milej soboty ;D

Witam
My disiaj wróciliśmy po 3 dniowym wypadzie nad morze. Pogoda fantastyczna...ale nie dla małego dziecka. Niestety...zbyt goraco i parno. Najlepiej nam bylo w ieniu na trawce...a nie na gorącej plaży. Czego mamusia nie może przeboleć...nici z leżenia plackiem na plaży...hihih. Jednak taki wypad z dzieckiem malutkim to cięzka sprawa. trzeba sie przestawic na inna formę wypoczynku. A mój kochany szkrab teraz wszystko robi aby samej chodzić...wózeczek ją pali ;D ;D Tylko bieganie sie teraz liczy...Ale i nat na wyjeździe było bardzo miło...tylko chyba nam dobrej babci zabrakło...... :)

Cześć. :)

Jestem. ;)
Po imprezce urodzinowej. ;D
Pomimo skwaru milutki dzień miałam. :laugh:

Małz ogląda mecz więc moge troszkę popisac. ;)

Ja juz przez te goraca nie wytrzymuje. Jest koszmarnie. Nawet na spacer z Kuba nie wychodze. Najwyzej na hustawke do ogrodu, bo ta w cieniu stoi. Swoja droga, dzisiaj malpeczka spadla mi z hustawki. Nie wiem jak to sie stalo ze spadl, bo trzymalam go mocno jak na niej siedzial, musial nagle sie szarpnac. Dobrze, ze bylo nisko i spadl na miekka trawe, ale i tak sie wystraszylismy oboje. Ryk byl okropny.

reklama
Do góry