reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam drogie wrześnióweczki :laugh: Stęskniłam się za wami :)
Dawno mnie tu nie było...nawet bardzo dawno. Mam nadzieję, że jeszcze mnie pamiętacie. :p
Nawet nie staram sie nadrobić tego co napisałyście....nie mam na to żadnych szans. :( :( Czasu mam bardzo mało. Praca, dziecko i dom. Ten czas tak strasznie szybko ucieka.
Moja niunia rozwija się wzorowo. Nie mamy z nią żadnych kłopotów. Bałam się, że nie będzie raczkować. Teraz zasuwa na kolanach jak szalona po całym mieszkanku. Uwielbia też chodzić trzymana za jedną rączkę. Puszcza się i sama przez chwilkę stoi. Jest bardzo kochana. Ale się pochwaliłam.

reklama
Tez sie dzis bylam wygrzac na solarium. Obslugiwal mnie tam taki mily starszy pan (okolo 60-letni :p ) mam nadzieje ze mnie nie podgladal, bo jak bylam w srodku to caly czas stal pod drzwiami.

Winiu zaglądaj częściej!!!!

Ja już uciekam kochane babeczki. Dobranoc, kolorowych snów Wam zyczę i nocki przespanej. Buziaki. Pa.

cześć Winiu :-*
Natalka jest przesłodka, widać że silna z niej dziewczyna :laugh:

jesteście moje Kochane Wrześniówki???
bo jakoś tak samotna się czuję ostatnio, małżon mnie zaniedbuje, dzieciątko bardziej się cieszy jak go wdzi niż mnie.... i do tego ta pogoda i chyba też sie nie obronię do wakacji, do 15 czerwca trza by złożyć pracę gotową, a ja pewnie się zbiorę tydzień , dwa później :p
aaaaaaaa, olać, ważne żeby złożyć przed 22 września bo właśnie wyczytałam że moja uczelnia wprowadza nowy przepis - po 22 września dodatkowe pytanie na obronie będzie z ekonomii ;D ;D ;D zamierzam sie przed tym wyrobić 8)

witam nocną porą ;D

trochę mnie nie było, ale usiłuję pchnąć tą pracę wkońcu.
ja muszę się wyrobić do 16 czerwca, a obronę przy dobrych wiatrach będę miała na koniec czerwca.

poza tym jak zwykle moje samopoczucie jest do niczego, ucho nawala, hemoglobina spada, i mam alergiczny nieżyt oskrzeli, piszczę i skrzeczę jak nie wiem co. całe życie mam chrypkę, ale nie aż taką jak teraz. tragedia.

poza tym moja obrona to nie taki mały pikuś, muszę wkuć setny raz już całe prawo konstytucyjne, bo też pozmieniali przepisy, barany. Recenzent szacowny pan profesor postrach całego wydziału.
no i muszę stworzyć chyba sobie sama jakieś materiały do pracy, bo wszystko co jest już przerobiłam i stwierdziłam, że to byle co. więc tworzę sobie sama ;D

a jutro będę wspierać moją siostrunię Olunię na obronie ;D

Rozusia ma się świetnie, szaleje ostro, koniecznie chce chodzić.

Buziam Was Wszystkie!!!!!

Fajnie, że zawsze wracacie laseczki
Podoba mi się, że zdajecie relacje co u dzieci i co u Was :)

Beatka ja tu jestem... niestety juz nie tak długo jak kiedyś
ale jestem kilka razy dziennie ;D

Buziaki dla was wszystkich, Wy moje ukochane wrześnióweczki - niesamowite, ambitne kobiałki :D

hello babolki:)
mój chłop zrobił mi niespodziankę i wrócił wczoraj wieczorem:DDD

i przywiózł mi fajne prezenciki:D

widziałyście te zdjęcia na konkurs???
80% wstydziłabym się pokazać:p
ja nie wiem czy to chodziło o to żeby cokolwiek pokazać, czy pokazać coś fajnego:p

eh...
miłego dzionka

reklama
Kangurki
ja jestem poprostu zniesmaczona brakiem krytycyzmu osób wystawiających te obrazki
tyczy się to niedoskonałości osób (czyt. rozstępy itp ) jak i jakości łobrazków ::)

Do góry