reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
kinek, oba Twoje posty są sprzeczne
a widzisz? Jednak tez jestes krytyczna z rana ;D

jaaaasne miłosc matki do dziecka jest cudowna ale nie kazda fota nadaje sie na konkurs, no nie ?
No może troszkę krytyczna jestem ;D
Mój drugi post to kontynuacja przemyśleń na temat czemu niektóre zdjęcia są takie... ::) Ale fakt konkurs to współzawodnictwo, więc pokazujemy to co najlepsze...
Pierwszy post przed kawą,....drugi po... ;)

reklama
a ja myslałam, że pierwszy przed zobaczeniem zdjęć a drugi po ::) ;D

ja nie krytukuję z zazdrości zazwyczaj ;D
ale naprawdę poziom żałosny :p

czesc ;D

Milenka mi zasnela , wiec poczytalam wrzesien ;D
nasilil nam sie problem z alergia, wymioty/ulewanie :(
idziemy dzis na 16ta do lekarza, bedziemy skomlec o testy (Tunia- robilyscie?)
ale ciezko sie nawet do rodzinnego dostac, bo jest na zwolnieniu i przychodzo tylko na godzinke
a do alergologa terminy na lipiec beda zapisywac po 20tym czerwca (dziwna polityka, jakby nie mogli juz teraz ::) )

wieczorkiem tez obejrzalam sobie zdjecia i bylam zniesmaczona :p
podobalo mi sie moze 5 zdjec i pomyslalam, ze to moze zmeczenie podkrecilo mi krytyke ;D
mysle, ze wiele bohaterek nieciekawych zdjec moze miec niezle plecy w postaci kolezanek mam i niekoniecznie moze wygrac najlepsze zdjecie

pamietacie jak bylo z kangurkami - zaslugiwala na najwyzsza wygrana, ale ktos mial mocniejsza publike

Czesc wrzesnioweczki :)

Nocka spokojna :) tylko 3 razy wstawalam :p :p
Niunia obudzila sie o 5 bo zaswiecilo przepiekne sloneczko i szalala w lozeczku :) Potem sie jeszcze razem kimnelysmy do 10 ;D ;D

Pogoda dzis piekna wiec lecimy na dworek :)

Zdjecia rzeczywiscie nie zaciekawe. Podobalo mi sie pare tylko, a 3 byly najlepsze ;) oczywiscie naszych wrzesniowych mamus :D :D

Zmykam na dworek papatki :)

Co tu tak pusto? Ostatni post 5 godzin temu ???
My siedzimy w domku bo Kuba zakatarzony.Woda mu z nosa leci, a jak spi to chrumka jak prosiak przez te gluty.

Czesc Mamuski :)

Strasznie sie za wami stesknilam ,dzisiaj rodzice polecieli do Polski- bylo milo ale sie skonczylo :( teraz pewnie zobaczymy sie dopiero w przyszlym roku
poza tym u nas zar tropikow, od tygodnia ok 30 stopni- Nicolasa mecza takie upaly :p
a i od soboty zaczynam prace -dostalam kontrakt na weekendowe zmiany- dosyc ciezko bo od 6-18 ale na bardzo dobrych warunkach wiec sie zdecydowalam

reklama
Basiu ;D My tez sie stesknilysmy ;D
napisz co to za praca i jak sobie poradzisz ze szkola?

bylysmy o 16tej u lekarki, mamy zbadac mocz i morfologie
pojdziemy tez na usg brzuszka, zeby sprawdzic czy to ulewanie to nie refluks

zaliczylysmy dlugi spacerek, bo sliczne sloneczko u nas dzisiaj ;D

Do góry