reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Melanie pisze:
kinek, oba Twoje posty są sprzeczne
a widzisz? Jednak tez jestes krytyczna z rana ;D

jaaaasne miłosc matki do dziecka jest cudowna ale nie kazda fota nadaje sie na konkurs, no nie ?
No może troszkę krytyczna jestem ;D
Mój drugi post to kontynuacja przemyśleń na temat czemu niektóre zdjęcia są takie... ::) Ale fakt konkurs to współzawodnictwo, więc pokazujemy to co najlepsze...
Pierwszy post przed kawą,....drugi po... ;)

reklama
a ja myslałam, że pierwszy przed zobaczeniem zdjęć a drugi po ::) ;D

ja nie krytukuję z zazdrości zazwyczaj ;D
ale naprawdę poziom żałosny :p

czesc ;D

Milenka mi zasnela , wiec poczytalam wrzesien ;D
nasilil nam sie problem z alergia, wymioty/ulewanie :(
idziemy dzis na 16ta do lekarza, bedziemy skomlec o testy (Tunia- robilyscie?)
ale ciezko sie nawet do rodzinnego dostac, bo jest na zwolnieniu i przychodzo tylko na godzinke
a do alergologa terminy na lipiec beda zapisywac po 20tym czerwca (dziwna polityka, jakby nie mogli juz teraz ::) )

wieczorkiem tez obejrzalam sobie zdjecia i bylam zniesmaczona :p
podobalo mi sie moze 5 zdjec i pomyslalam, ze to moze zmeczenie podkrecilo mi krytyke ;D
mysle, ze wiele bohaterek nieciekawych zdjec moze miec niezle plecy w postaci kolezanek mam i niekoniecznie moze wygrac najlepsze zdjecie

pamietacie jak bylo z kangurkami - zaslugiwala na najwyzsza wygrana, ale ktos mial mocniejsza publike

Czesc wrzesnioweczki :)

Nocka spokojna :) tylko 3 razy wstawalam :p :p
Niunia obudzila sie o 5 bo zaswiecilo przepiekne sloneczko i szalala w lozeczku :) Potem sie jeszcze razem kimnelysmy do 10 ;D ;D

Pogoda dzis piekna wiec lecimy na dworek :)

Zdjecia rzeczywiscie nie zaciekawe. Podobalo mi sie pare tylko, a 3 byly najlepsze ;) oczywiscie naszych wrzesniowych mamus :D :D

Zmykam na dworek papatki :)

Co tu tak pusto? Ostatni post 5 godzin temu ???
My siedzimy w domku bo Kuba zakatarzony.Woda mu z nosa leci, a jak spi to chrumka jak prosiak przez te gluty.

Czesc Mamuski :)

Strasznie sie za wami stesknilam ,dzisiaj rodzice polecieli do Polski- bylo milo ale sie skonczylo :( teraz pewnie zobaczymy sie dopiero w przyszlym roku
poza tym u nas zar tropikow, od tygodnia ok 30 stopni- Nicolasa mecza takie upaly :p
a i od soboty zaczynam prace -dostalam kontrakt na weekendowe zmiany- dosyc ciezko bo od 6-18 ale na bardzo dobrych warunkach wiec sie zdecydowalam

reklama
Basiu ;D My tez sie stesknilysmy ;D
napisz co to za praca i jak sobie poradzisz ze szkola?

bylysmy o 16tej u lekarki, mamy zbadac mocz i morfologie
pojdziemy tez na usg brzuszka, zeby sprawdzic czy to ulewanie to nie refluks

zaliczylysmy dlugi spacerek, bo sliczne sloneczko u nas dzisiaj ;D

Do góry