reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Fakt, niektóre fotki jakby z kosmosu, nie wiadomo czym kierowały się osoby je wysyłające...

DZIEŃ DOBRY

Właśnie wysłałam dziecko do dziadków, kurierem, i mam jeszcze 2 i pół godzinki do pracy.
Maciek dziś coś brzęczał w nocy, ale ogólnie nie było źle.

Zimno u nas, słońce za chmurami i ogólnie to zaraz wakacje a lata nie widać. Okropieństwo.

Cześć dziewczynki

Czy wiecie, że w poniedziałek ma być 26 stopni. wierzyć się nie chce.
Kangurki mi też mój mężuś zrobił niespodziankę i wrócił "wczoraj", mimo że miał być dziś wieczorem. Zjawił sie o 3 nad ranem. Do 24 siedzieli w pracy . Ale prezentów mi nie przywiózł, tylko Hance megaaa chrupasy ;D
Co wyście z samego rana takie krytyczne się zrobiły, co :)? Najważniejsze jest to, że na zdjęciach zostało pokazane to jak bardzo mamy kochają swoje skarby. Nie każdy potrafi zdjęcia robić, nie każdy jest piękny, nie każdy ma porządny aparat. Tolerancji troszkę ;)Swoją drogą ciekawa jestem , które wygra.Kilka było bardzo ładnych. Pomijając śliczne fotki naszych wrześniówek bardzo podobało mi się zdjęcie 19, 20 i chyba 61..taka ruda dziewczyna z rozwianymi włosami z dzieciaczkiem na rękach...taka siła bije od niej..A wam które przypadły do gustu ?

Wrześniówki jeżeli chodzi o robienie zdjęć mają wysoko postawioną poprzeczkę i starają się robić jak najładniejsze, ale może inne mamy po prostu pstrykają myśląc, że im się to udaje. Przyznaję też że niektórych zdjęć bym nie wystawiała...chodzi mi o jakość a nie o modele ;D

kinek, oba Twoje posty są sprzeczne
a widzisz? Jednak tez jestes krytyczna z rana ;D

jaaaasne miłosc matki do dziecka jest cudowna ale nie kazda fota nadaje sie na konkurs, no nie ?

kinek, ale wysyłanie na konkurs zdjęcia robionego telefonem o rozdzielczości 150 pikseli to już przeginka co?

nie mówię o wyglądzie mam, ani dzieci, tylko ogólnie o zdjęciach
są tragiczne!

niewyraźne, zamazane

wystarczyłoby trochę inwencji i na pewno mamusie byłyby dużo ładniejsze na tych zdjęciach-koszmarkach:)

ale ta ruda mamusia to faktycznie super:)
p.s. głosowałam na Mel:)

reklama
Do góry