reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam kobiałki ;D ;D ;D

U mnie od rana piekne słońce. Upałów jeszcze coprawda nie ma ale juz mam chęci do życia. Kuba w przedszkolu, chabira ogarnięta Łukasz śpi a ja dopóki mi sie pranko nie wypierze mam luuuzik. O0 O0

Nocka była super. jedno wstawanie na herbatkę i spanie aż do 5,30. Zyc nie umierać :)

Dzisiaj odstawiam młodocianego do babci bo nocka w pracy... chyba jakos przezyję ::)

Miłego dnia mamuski

reklama
U mnie pochmurno ale słonko daje czadu jak się zza chmurek wychyli
mój maz ubrał się dzisiaj w krótki rękawek i spodnie 3/4 i laczuszki ;D ... i się wrócił do domu przebrać ;D bo jednak nie jest tak ciepło jak na to wyglądało

Wysłaliśmy jednak zdjęcie do konkursu.... tylko tam jest napisane, że od 7go ma być głosowanie a dziaij jest 7my i nie ma wystawionych zdjęć :(

Wysłaliśmy taką fotkę jak Pariska śpi u mnie na kolanach, już ją widziałyście kiedyś...

Dzisiaj idę na 12,30 do kosmetyczki na fuul service - to ten prezent urodzinowy od męża :)
miłego :-*

O kurka, Mel zazdroszczę tego full service u kosmetyczki. Ja dziś byłam na solarium, w piątek idę do fryzjera, bo odrosty mam już 20-centymetrowe, a w sobotę idziemy na wesele.

U nas dziś dzień w miarę - słonecznie, ale wieje i to dość zimny wiatr. Też już nie mogę się doczekać ciepełka - żeby Maciek mógł na bose nóżki i w krótkim rękawku - tylko czy to w ogóle w tym roku nastąpi? ::)

Ryjek mam jak nowy ;D wymasowany, wyczyszczony, wymaseczkowany...
ale wczoraj tak się zjarałam na solarium, że jeszcze dzisiaj stękam - a byłam tylko na 8 minut ::)

reklama
Do góry