reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusia Hipciem bawimy sie nie często
bo ostatnio Pariska dostała dużo nowych zabawek, więd dla każdej dzielimy czas ;D
sama raczaj mało do niego podchodzi ::)

ja mam 3 ósemki
i żadnego zęba nie wyrywałam

Akryle kiedyś miałam i były extra
lakier trzymał się prawie miesiąci skórki nie odrastały
tylko jedo mnie wkurzało
to piłowanie płytki paznokcia przy nakładaniu i uzupełnianiu brrrrr :p

reklama
Witam slonka wy moje :)

Ja mam tzn mialam do wczoraj :) 3 osemki a czwarta mi wychodzi od 2 lat i wyjsc nie moze. Nie miala miejsca i krzywila mi dolna jedynke, a ze ta osemka ktora wczoraj usunelam byla martwa i w sumie nie potrzebna (a i leczona byla chyba 3 razy i non stop cos z nia sie dzialo) to stwierdzilam ze jak wyrwe to bedzie najlepiej dla wszystkich zabkow.
Dentysty sie nie boje i nigdy nie balam :) ale wczoraj mialam lekkiego stracha :p
Meza wzielam ze soba zeby mnie na duchu podtrzymal :D
Mowilam ze porodu sie tak nie balam jak wyrwania zabka hihihihi :p :p
Ale nie bylo zle :) nic nie czulam.

Nocka mi minela dobrze nic nie bolalo i nawet sie wyspalam :)
corcia tez grzecznie spala :D

Dzis tez juz dobrze z moja geba nawet sniadankozjadlam i gryzlam chlebek ;) wiec nie jest tak zle :p

Pogode mamy do bani jak zwykle zimno i pochmurno.
I chyba znow w domku posiedzimy :(
Juz mam dosc tej pogody.

A co do hipcia to chyba sie wstrzymamy i jak pojedziemy do sklepu to zobaczymy czy nam sie corcia zainteresuje :D
Chociaz jak bylismy ostatnio to najbardziej jej sie podobaly klocki kwadratowe ;D ;D

Milego dnia :-*

Witam wrzesnióweczki :)

nawet nie bedę próbowała czytac tego, co napisałyscie :)
jeszcze żyję, ale ledwo dycham ::)
czasu nie mam na nic, praca wre, kasy ubywa w zawrotnym tempie i juz tylko 11 dni do przeprowadzki

dowiedziałam sie, że na nowym miejscu nie będzie internetu - przynajmniej na początku, więc po przeprowadzce jakis czas nie będę się odzywać :(

ściskam was wszystkie mocno, całuski dla dzieciaków :)

helloł:)

muszę się pochwalić, wstałam w nocy tylko 6 razy:)
tylko zasypianie wczoraj trwało 2 godziny:/poszłam wieczorem do doca, Maks w tym czasie był na spacerku z babcią, jak się obudził i zobaczył kto jest po drugiej stronie wózka to zaczął wyć ::)
i tak mu już zostało:p
mam znowu jakiś antybiotyk, chociaż wg.mnie bez sensu bo mam alergie i teraz jest najgorszy czzas

a z tym moim małym terrorystą robię od dziś porządek, bo to przesada,żeby on tylko mnie tolerował!
nie mówiąc o tym, że nawet mi nie daje sie spokojnie np. ubrać i każda próba kończy się płaczem

to po prostu mały >:D i za bardzo mu odpuściłam

aha-jest 10 stopni i chmury giganty
a Damian rano dzwonił i w Szwecji i to tej pólnocnej jest na razie 16 stopni i słońce!
i gdize tu sprawiedliwość?

reklama
czesc Wrzesnioweczki ;D

zeby nie bardzo pozwolily nam spac, troche w nocy wstawalismy
w domu zimno, za oknem slonce, moze bedzie dobrze ;D

wczoraj po 12tej lunelo i cieszylam sie, ze nie bylismy jeszcze na spacerze, ale o 15tej zaswiecilo takie slonce, ze znow uwierzylam w lato ;D
moze dzis tez sie tak rozpali ;D

Do góry