reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Martusia Hipciem bawimy sie nie często
bo ostatnio Pariska dostała dużo nowych zabawek, więd dla każdej dzielimy czas ;D
sama raczaj mało do niego podchodzi ::)

ja mam 3 ósemki
i żadnego zęba nie wyrywałam

Akryle kiedyś miałam i były extra
lakier trzymał się prawie miesiąci skórki nie odrastały
tylko jedo mnie wkurzało
to piłowanie płytki paznokcia przy nakładaniu i uzupełnianiu brrrrr :p

reklama
Witam slonka wy moje :)

Ja mam tzn mialam do wczoraj :) 3 osemki a czwarta mi wychodzi od 2 lat i wyjsc nie moze. Nie miala miejsca i krzywila mi dolna jedynke, a ze ta osemka ktora wczoraj usunelam byla martwa i w sumie nie potrzebna (a i leczona byla chyba 3 razy i non stop cos z nia sie dzialo) to stwierdzilam ze jak wyrwe to bedzie najlepiej dla wszystkich zabkow.
Dentysty sie nie boje i nigdy nie balam :) ale wczoraj mialam lekkiego stracha :p
Meza wzielam ze soba zeby mnie na duchu podtrzymal :D
Mowilam ze porodu sie tak nie balam jak wyrwania zabka hihihihi :p :p
Ale nie bylo zle :) nic nie czulam.

Nocka mi minela dobrze nic nie bolalo i nawet sie wyspalam :)
corcia tez grzecznie spala :D

Dzis tez juz dobrze z moja geba nawet sniadankozjadlam i gryzlam chlebek ;) wiec nie jest tak zle :p

Pogode mamy do bani jak zwykle zimno i pochmurno.
I chyba znow w domku posiedzimy :(
Juz mam dosc tej pogody.

A co do hipcia to chyba sie wstrzymamy i jak pojedziemy do sklepu to zobaczymy czy nam sie corcia zainteresuje :D
Chociaz jak bylismy ostatnio to najbardziej jej sie podobaly klocki kwadratowe ;D ;D

Milego dnia :-*

Witam wrzesnióweczki :)

nawet nie bedę próbowała czytac tego, co napisałyscie :)
jeszcze żyję, ale ledwo dycham ::)
czasu nie mam na nic, praca wre, kasy ubywa w zawrotnym tempie i juz tylko 11 dni do przeprowadzki

dowiedziałam sie, że na nowym miejscu nie będzie internetu - przynajmniej na początku, więc po przeprowadzce jakis czas nie będę się odzywać :(

ściskam was wszystkie mocno, całuski dla dzieciaków :)

helloł:)

muszę się pochwalić, wstałam w nocy tylko 6 razy:)
tylko zasypianie wczoraj trwało 2 godziny:/poszłam wieczorem do doca, Maks w tym czasie był na spacerku z babcią, jak się obudził i zobaczył kto jest po drugiej stronie wózka to zaczął wyć ::)
i tak mu już zostało:p
mam znowu jakiś antybiotyk, chociaż wg.mnie bez sensu bo mam alergie i teraz jest najgorszy czzas

a z tym moim małym terrorystą robię od dziś porządek, bo to przesada,żeby on tylko mnie tolerował!
nie mówiąc o tym, że nawet mi nie daje sie spokojnie np. ubrać i każda próba kończy się płaczem

to po prostu mały >:D i za bardzo mu odpuściłam

aha-jest 10 stopni i chmury giganty
a Damian rano dzwonił i w Szwecji i to tej pólnocnej jest na razie 16 stopni i słońce!
i gdize tu sprawiedliwość?

reklama
czesc Wrzesnioweczki ;D

zeby nie bardzo pozwolily nam spac, troche w nocy wstawalismy
w domu zimno, za oknem slonce, moze bedzie dobrze ;D

wczoraj po 12tej lunelo i cieszylam sie, ze nie bylismy jeszcze na spacerze, ale o 15tej zaswiecilo takie slonce, ze znow uwierzylam w lato ;D
moze dzis tez sie tak rozpali ;D

Do góry