reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Witam Panie
Wczoraj mi mąż sprawił wielką niespodziankę. Po pracy zabrał mnie na obiad do świtnej restauracji, kupił piękne kwiaty a potem jeszcze zabrał do kina. Rewelacja. Aż zatkało mnie z wrażenia. ;D ;D ;D
Z niunia moja siostra została. Byle tak częściej a nie tylko z okazji dnia kobiet :p :p

nam sie tez cos teskni za czasami przedmilenkowymi ;D
zastanawiam sie wlasnie czy by nie wyskoczyc na miasto tak do 4,
mala by spala
tylko kto by przy niej czuwal ::)

Ineczka pisze:
nam sie tez cos teskni za czasami przedmilenkowymi ;D
zastanawiam sie wlasnie czy by nie wyskoczyc na miasto tak do 4,
mala by spala
tylko kto by przy niej czuwal ::)
;D ;D ;D ;D ;D ciotki na bb... nasze internetowe dzieci maja komputer wkodowany od poczęcia, wrazie czego poradzimy sobie z Milenką Ineczko ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
dobry ;D

poszłam spac o 1
a wstałam o 7 :p

dżizes ale mam piach w oczach :p
słonko u mnie świeci
mąż chyba dzisiaj wystartuje do Warszawki ::) ale to się okaże koło 11, czy mechanicy furę naprawili ::)
jak pojedzie, to nie skoczę do lumpa - na moje co tygodniowe szopingi ;D
wrszawianki - wiecie gdzie są w Warszawie fajne komisy dzieciące?
chciałabym dla Pariski używany fotelik do karmienia ale za to taki z górnej półki
na allegro są te ze średnich półek, takich mega fajnych jeszcze nie widziałam ::)

ciekawe jak się disiaj mój dzien ułoży ::)

acha zapomniałam Wam powiedzieć, że ograniczam sobie żarcie ;D
tzn na kolacje jejm 3 marchewki a na obiad ryż z marchewką albo makaron
po 1 nie mam apetytu
po 2 naoglądałam się zdjęć zgrabnych laseczek (może dlatego nie mam apetytu ::) )
po 3 wiosna tuż tuż

co tam u Was? :)

Do góry