reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

helo(u)!

ja tez mam piach w oczach - > Arisa zabkuje na maxa :( :mad:
w dodatku dzis w nocy (bo 5, to jeszcze noc dla mnie) przeciekla pielucha i musialam Niunie z zasikanego pajaca ratowac :-[ ::)

ledwo zyje, a pracy jak zwykle full ::)

Melanie
ja niestety zadnych komisow nie znam :( nie pomoge Ci, sama kupowalam rzeczy na allegro, bo w komisach czesto wozki itp. sa w koszmarnym stanie :( te w super stanie znikaja i ciezko je trafic...
ale mi dalas z tym ograniczeniem jedzenia :( ja wczoraj zjadlam o 21.00 dwie bulki, nie moglam sie powstrzymac... :p :p
chyba musze sie nad soba zastanowic ;) :D

moze dzis uda mi sie wyjsc z Mala na spacer?

reklama
heja kobity:)
to ja się pochwalę-poszłam spać o 22, wstałam o 24, 2, 3, 5 i od 6 jestesmy na nogach:)

i jedyne o czym marze to godzina spokojnego snu

a moj mąż ma dziś szkołe, więc wróci wieczorem i zastanie moje padnięte zwłoki:)

ale słońce chociaż świeci, spacerek...

Dzien Dobry :)
u nas jak zwykle pochmurno, ale za to dosyc cieplo. Dzisiejsza nocka przebiegla spokojnie- ale czuje sie fatalnie jestem zasmarkana i kaszlaca mam nadzieje ,ze malego nie zaraze.

a u nas tez sa lumpiki- ale nie oplaca sie kupoac, bo ceny podobne jak w sklepach, to chyba dlatego ze czesc pieniedzy jest przekazywana na rozne fundacje np.schroniska dla zwierzat albo dzieci z chorobami serca itp.

A ja wczoraj byłam w lumpiku, i gdybym od razu wiedziała, że płaci się połowę tego, co na metce, to bym więcej zaszalała. Ale już nie miałam czasu wracac od kasy po resztę rzeczy, które mi się podobały.

baasia ale macie głupio:p

ja uwielbiam wyskoczyć czasem do lumpka i znaleźć coś fajnego:)

ja się do przedwczoraj ograniczałam z żarciem
potem kupiłam paczke ciastek i sama zjadłam:) trzeba mieć jakieś przyjemności w tym życiu

Hej,dzieńdobry :)
Ostatnio nie mam za wiele czasu na pisanie czasami uda mi się tylko podpatrzeć o czym piszecie ale to też na jednym wątku tylko :p
cały czas pracuję a mały Kuba daje mamie popalić przez zabkowanie i w dzień i w nocy :p
w pracy mam coraz więcej roboty bo robi się ładna pogoda i ludzi full na basenie ::) a co to w lato będzie już sobie wyobrażam :p

Mealnie na Puławskiej jest komis zaraz za kościołem na Placu Zbawiciela po prawej stronie ale nie byłam tam w środku więc niewiem czy coś fajnego mają ::)
ja tez właśnie Kubie chcę kupić jakiś fajny tron do jedzenia :D

kangurki pisze:
baasia ale macie głupio:p

ja uwielbiam wyskoczyć czasem do lumpka i znaleźć coś fajnego:)

ja się do przedwczoraj ograniczałam z żarciem
potem kupiłam paczke ciastek i sama zjadłam:) trzeba mieć jakieś przyjemności w tym życiu
a ja uwielbiam wyskoczyc na nasze przeceny- czasami nie moge uwiezyc ,ze tak tanio sprzedaja :) a wogole u nas sa bardzo tanie ciuszki dzieciece bo jest 0% vat na nie np. w george za 7 par body place 5 albo 6 funtow :)

i ja się z Wami witam, o zdrowie pytam,
u nas wioooosna aż dech zapiera, sypał śnieg całą noc, a teraz cieknie mi po świeżo umytych oknach breja, ... ale rozkosze nam tegoroczna aura sprawia...
krzyś śpi, Majka kiśnie w łóżku, jak jutro będzie tak jak wczoraj i mam nadziejędzisiaj to ją wypuszczęz klatki, uff....pierwsząchorobę od urodzenia Krzysia mamy za sobą, tfu...tfu....
jakie plany na weekend?
bo ja idę na zapowiedziany koncert Laurie Anderson, hurrrrraaaaaaa  ;D

dobrze Joanko ze Krisek zdrowy juz

najgorsze co moze sie przytrafic to chore dziecko, zaraz potem chory mąż
albo odwrotnie:)

reklama
czesc dziewczyny przyszlam sie z wami przywitac szkoda ze tylko chwilke jestem w domu ::) ::)
mieszkamy caly czas z tata
moja martynka wazy juz prawie 8 kg :)
witam tez nowe forumowiczki
pewnie jest ich wiele
nie moge sie doczekac kiedy zaloza mi tego neta ::)

Do góry