reklama
hej Kociaczku, wklej nam Martynkę, bo jak nam zaserwujesz roczną miss gracji to z wrażenia padniemy na twarz, poczęstuj nasze oczęta swoją bobalińską , pytałam Krzysia, jest za. ;D
Kangurki, dzięki, Krzysia na razie choróbsko ominęło szerokim łukiem ale ja coś zaczynam mieć bule brzucha i "wietrznie" u mnie ostatnio że hej... więc czekam nadal na rozwój wypadków, co za świństwo nam się zmutowało! wirus żołądkowy
Kangurki, dzięki, Krzysia na razie choróbsko ominęło szerokim łukiem ale ja coś zaczynam mieć bule brzucha i "wietrznie" u mnie ostatnio że hej... więc czekam nadal na rozwój wypadków, co za świństwo nam się zmutowało! wirus żołądkowy
anineczka
królowa mrówek :P
Witam wszystkie mamy
Czesc Kociak
Jeju jak ciebie dawno nie bylo :
Wracaj nam tutaj natychmiast!!!
U nas piekne slonce swieci i,az zal ze do pracy trzeba isc
Tak to bym na spacer z malym poszla...buuu
Ale pocieszam sie ze jeszcze tylko dzis i jutro i znowu 4 dni wolnego ;D
Czesc Kociak
Jeju jak ciebie dawno nie bylo :
Wracaj nam tutaj natychmiast!!!
U nas piekne slonce swieci i,az zal ze do pracy trzeba isc
Tak to bym na spacer z malym poszla...buuu
Ale pocieszam sie ze jeszcze tylko dzis i jutro i znowu 4 dni wolnego ;D
dzien dobry Kobietki ;D
czesc Kociak ;D
ale musisz sie meczyc bez neta :
u nas dzis troche sniezno-deszczowo, wszedzie mokro, ale mam nadzieje ze od 12 do 15 nie bedzie padac i pojedziemy na spacer
w naszych lumpikach tylko dzieciece rzeczy oplaca sie kupowac, bo dla duzych dziewczynek to bluzeczka kosztuje tyle co w sklepie na wiosennej przecenie i to dobrego gatunku
kurtki i polary to wogole licza drozej niz w sklepach (hipermarketach),
jeszcze jakby byly jakies firmowe to rozumiem, ale takie zwykle to przesadzaja
ostatnio chodze i szukam sukienek na Milenke, ale na nic nie natrafilam, moze przed swietami cos ladnego upoluje ;D
Baasia zazdroszcze Ci tych promocji ;D
czesc Kociak ;D
ale musisz sie meczyc bez neta :
u nas dzis troche sniezno-deszczowo, wszedzie mokro, ale mam nadzieje ze od 12 do 15 nie bedzie padac i pojedziemy na spacer
w naszych lumpikach tylko dzieciece rzeczy oplaca sie kupowac, bo dla duzych dziewczynek to bluzeczka kosztuje tyle co w sklepie na wiosennej przecenie i to dobrego gatunku
kurtki i polary to wogole licza drozej niz w sklepach (hipermarketach),
jeszcze jakby byly jakies firmowe to rozumiem, ale takie zwykle to przesadzaja
ostatnio chodze i szukam sukienek na Milenke, ale na nic nie natrafilam, moze przed swietami cos ladnego upoluje ;D
Baasia zazdroszcze Ci tych promocji ;D
reklama
M
Melanie
Gość
Przysięgam , że cały ranek myślałam o Kociaku ;DKociak pisze:uciekam juz pewnie szybko do was nie bede zagladac buziaki i trzymajcie sie :*:*
i jeszcze myślę o tym, żeby zadzwonić do Beaci i zapytać co słychać u nich