reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Wow no to prawdziwy dzentelmen z Igora ::)
No fajnie miec syna ;)
Tylko kiedy on bedzie gary za mnie myl ;D

Dobra ja tez spadam bo maz ma jeszcze jedna niespodzianke ;D ;D
Dobranoc :)

reklama
dzień (nie)dobry!!!!!!!!!!!!!

chyba się potnę! zimno, szaro, tragiczny wiatr, a do tego z nieba sypie styropian!!!

spałyśmy z Rozi do 11.10 :) więc wyspana chociaż jestem.

Witam wszystkich
ja mam dzisiaj fatalny dzien ,o nocy nie wspominajac............ wczoraj jak maz wrocil z pracy poszlam do kolezanki ,a on malego nakarmil, uspil i mial caly wieczor wolny. Niki sie wyspal i potem w nocy mi szalal ,spalam chyba z 3 godziny i dotego jakies chorubsko mnie bierze i znowu pada deszcz- czlowiekowi wszystkiego sie odechciewa w taka deszczowa pogode...........

czesc ;D
Baasiu przeslalabym Ci troche naszego slonka
nie daj sie chorobie
i wogole wszyscy sie nie dajcie ;D
Milenka mi wlasnie marudzi, bo chyba nadeszla pora spania na spacerze
tak wiec do zobaczenia po poludniu ;D

Cześć,

Jacek przyjechał wczoraj około 22 ze Szczecina.Zjadł coś i poszedł od razu spać.Dobrze, że chociaż kwiatka mi przywiózł, bo miałabym doła-giganta.Dzisiaj o 5.30 wyjechał do Włocławka i tyle go widziałam.Hanka ładnie spała i ja z nią trochę poudawałam, że wypoczywam.Już chyba nie potrafię zasnąć snem sprawiedliwego, raczej jak zając pod miedzą...Budzę się na każdy Hanulkowy ruch...
Rano niespodzianka...podchodze do lustra a pod nosem mega opryszczka i przez to czuję się paskudnie...
Czy któraś z was oglądała wczoraj może na dwójce brytyjski dokument o ptasiej grypie...Jeśli nie to dobrze..Niewiedza przynajmniej gwarantuje spokój serca...Mam nadzieję, że żadna pandemia jednak nie wybuchnie, choć naukowcy twierdza, że jest to nieuniknione...
jak to mówi moja siostra" co boże dasz.."

kinek pisze:
Rano niespodzianka...podchodze do lustra a pod nosem mega opryszczka i przez to czuję się paskudnie...
Czy któraś z was oglądała wczoraj może na dwójce brytyjski dokument o ptasiej grypie...Jeśli nie to dobrze..Niewiedza przynajmniej gwarantuje spokój serca...Mam nadzieję, że żadna pandemia jednak nie wybuchnie, choć naukowcy twierdza, że jest to nieuniknione...
jak to mówi moja siostra" co boże dasz.."

moja siostra oglądała i jest spanikowana.

a co do opryszczki, to niestety ja tez cierpie na gigantyczne, napewno wirus mojej oprychy sie mutuje, bo jest coraz wieksza.
ale nie o tym chciała, chciałam o tym, ze pierwszy kontak niemowlaka z opryszczka, zarazenie wirusem, moze objawiac sie bardzo wysoka goraczka nawet do 40 stopni, złym stanem ogólnym. i czesto sie laczy tego wirusa u małych dzieci z wirusowym zapaleniem opon mozgowych. wirus opryszczki tak jak swinki, grypy i ospy moze wywoływac zap.opon mózg.
dlatego tak si boję żeby Rozi nie zarazić, choć od jej urodzenia nie miałam ani razu, ale miała moja siostra, wiec ja baardzo izolowałam i kazałam sie dezynfekowac przed kazdym podejsciem do kluseczki. a dodam tylko, ze ten wirus jest bardzo zakazny.

tunia ale mnie nastraszyłaś.Czy zwykłe mycie rak wystarczy.Jestem z Hanką sama i bliski kontakt jest nieunikniony.Co robic?...!!!

kinek przede wszystkim nie możesz teraz całowac malutkiej, myślę że dokładne mycie rąk wystarczy
czy Hania była szczepiona Hiberixem, to jest przeciwko zapaleniu opon mózgowych
nie denerwuj się :)

reklama
Do góry