reklama
Labas vakaras!!!
słońce miałam piękne, byłam na zakupach i na spacerku z Rozalcią a teraz jestem skonana. dziecko okąpane, najedzone, grzecznie kima.
słońce miałam piękne, byłam na zakupach i na spacerku z Rozalcią a teraz jestem skonana. dziecko okąpane, najedzone, grzecznie kima.
Joanko, dałybyśmy radę !!!Joanka pisze:Tunia, ja odpadam, z dwójką bąbli do restauracji : toż to byłoby istne samobójstwo
poczekam na ten spacer na rynku :-* :-* :-*
Myfa80 pisze:a faldka nad blizna znikla juz Ci? podobno z nia roznie bywa u jednych nawet do 8 miesiaca jest
fałdki nad blizną nie mam ale za to po lewej stronie mam takie dosyć wybrzuszenie, miało sie wchłonąć i jakoś zmiany nie widzę. poza tym na każdą zmianę pogody blizna mnie okropnie boli szczypie i szarpie brrrr mam nadzieję, że wszystko wróci do normy. ostatnio lekarz nie pozwolił mi robić żadnych brzuszków, nie skakać, nie dźwigać, bo to jakiś węzeł wylazł, czy to to samo co przepuklina ???
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ta faldke po lewej stronie wieksza maja wszystkie kobiety po cc z tego co widze ja tez mam i kolezanka tez..... a to mozliwe ze prezpuklinka chociaz nie jestem pewna na 100% mnie bliznatez kuje pobolewa na zmiane pogody niestety o tak szybko nie zniknie z tego co widze....po innych...
anineczka
królowa mrówek :P
Aaale mialam dzisiaj sen!! :
Snilo mi sie ze odwiedzila mnie kolezanka z Polski.
Ona ma 4 -ro miesiecznego synka Kacperka. Tak sobie plotkowalysmy i ja zapytalam Ja co tam u Kaccperka.
A ona na to spokojnym glosem :Kacperek nie zyje!!
Boziuuu to byl chyba moj najgorszy sen w zyciu!!!
Hmmm.... co on moze oznaczac ???
Snilo mi sie ze odwiedzila mnie kolezanka z Polski.
Ona ma 4 -ro miesiecznego synka Kacperka. Tak sobie plotkowalysmy i ja zapytalam Ja co tam u Kaccperka.
A ona na to spokojnym glosem :Kacperek nie zyje!!
Boziuuu to byl chyba moj najgorszy sen w zyciu!!!
Hmmm.... co on moze oznaczac ???
M
Melanie
Gość
przeciwieństwo
czyli
że Kapcerek ma sie dobrze i bedzie długo żył
czyli
że Kapcerek ma sie dobrze i bedzie długo żył
reklama
anineczka
królowa mrówek :P