reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

o ja cie ....... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kangurki 2 raz sie cieszę z Twojego ślubu
a jeszcze tamtych fotek nam nie pokazałaś chyba, co? czy przeoczyłam ::) :p

Malinka GRATULUJĘ !!!!

15CB_wedding_music_CD.jpg

reklama
Dzień doberek wszystkim ;)

u Nas pogoda ładna, ale chyba mroźno... jesteśmy po prtawie przespanej nocy (mała obudziła się tylko 6 razy), bo do tej pory budziłą się co 20 - 40 minut ::) ::) ale przetrwałyśmy to i dzisiaj było całkiem dobrze ;)

Przez te dni nie miałam czasu nawet za bardzo pisać, bo miałyśmy kryzys zębowy, i nie dało się Lulki niczym zająć, ale teraz obiecuję nadrobić wszystko ;)

Miłego dzionka życzę Wam Kobietki ;) ;) i Waszym Bobaskom

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI,

Ostatnio nie pisałam, bo po Hani przyszła niestety kolej na mnie..i jestem przeziębiona.Próbowałam jak najdłużej wstrzymać się z braniem leków, bo wciąż ściągam pokarm ale wczoraj już nie dałam rady.Mega katar a w głowie uczucie jakby mózg spuchł i nie mieścił się w czaszce.Na dodatek Jacek wrócił z pracy o 17 a o 18 już wyjeżdżał do Szczecina.Ogólna deprecha do której przyczynił się jeszcze mój teść ale o tym może gdzie indziej...No i zmarł Krzysztof.. :(Wszystko w koło dołowało-ogólna masakra.Dobrze, że wieczorem przyszła moja siostra i troszkę mnie podniosła na duchu...

Za to dzisiaj jest o niebo lepiej ;D
Nadal ze mnie chorebzda ale na duchu lżej.Za oknem piękne słońce i chociaż aura raczej zimowa niż wiosenna, bo w nocy popruszyło, to w sercu maj...dzięki kochanym wrześnióweczkom ;)

Ściągam ja pocztę a tam wiadomość, początkowo niezrozumiała, bo mój komp nie przeczytał polskich liter ale po chwili już wszystko wiedziałam..
Dziękuję Wam bardzo za zaproszenie do Wrześniowych Mam.Postaram się wklejac jak najwięcej fotek chociaż nie mam ich tyle co wy...ale postaram się to szybciutko zmienić.. :)

Kangurki gratulacje ;) ;) ciekawa jestem kiedy mój mi zaproponuje kościelny ślub...pewnie za świetej Dygdy (czyli nigdy) ;)

Kinek a ja już myślałam, ze Ty od nas sobie poszłaś, ale fajnie, ze sie myliłam, już się nie mogę doczekać Hani w galerii ;D ;D ;D ;D ;D

i wypowied z sie na tematy tam ukryte ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

wiecie co a moja Jula właśnie zasneła w swojej huśtawce, potrafi w niej siedzieć godzinami, ale jeszcze nie zdarzyło się żeby spała, porobiłam fotki, później jak znajde kabel (który chyba diabeł ogonem nakrył >:D) to Wam pokażę, bo tak słodko śpi moja Kruszynka ;) :-* :-*

kinek pisze:
DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI,

Ogólna deprecha do której przyczynił się jeszcze mój teść ale o tym może gdzie indziej...

Polecamy wątek "Teśc, teściowa i inne chimery :p" ;D Zawsze dobrze się przekonac, że inni czasem mają gorzej z teściami i teściowymi.

Dzien Dobry :) Maz po urlopie wrocil do pracy i znowu zostalam sama na polu bitwy :) juz od godziny zabieram sie za prasowanie ale jakos mi nie idzie jak widze ta sterte to mnie przeraza......... oprocz tego mama z tata dzisiaj zarezerwowali sobie bilety na samolot wiec beda u nas pod koniec maja- juz nie moge sie doczekac :) i znowu troche odpoczne :)

Kinek - witam w klubie zasmarkańców i pękających głów :p :p :p
mi choroba juz mija ale...

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

moja Rysia podłapała infekcję - zaraziłam ją buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....
koło 19 - 20 przyjedzie doktor - nie znam go ale znajoma polecała, zobaczymy czy się nada na naszego nadwornego zielarza ;D
tak jest mi przykro, że zaraziłam dziecko - w sumie Paris jest wesoła ale ma kaszel paskudny i charczy :( :( :(
a może to od zachłysnięcia ??? np na basenie wodą albo Nutramigenem ::)

zobaczymy do doktorek wyśpiewa (nazywa się Słowik ;D )

reklama
Do góry