reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
helołek ;D
i ja mam gotowe paluszki do stukania ;D
teniec z gwiazdami widziałam, a co?

miałam propozycje na seks ale jestem tutaj ;D ;D ;D

Mnie sie Mroczek podobal.
Nawet fajowe ma ruchy.
Qrcze zawsze po tym programie obiecuje sobie ze sie zapisze na kurs tanca... wiadomo, nic z tego nie wychodzi.
Ale fajnie sobie tak pomarzyc, ze ja tez tak umiem :p
A taniec mambo z dirty dancing to uwielbiam ::)

o kurka !
Anineczka ja mam to samo ::) moja córka będzie tańczyła od gówniarza ;D
bo ja tak chce !!! ;D

ja też sobie obiecuję, że się zapiszę na kurs

dobry wieczór!

miałam okropnie męczący dzień, goście, goście i goście a później sama byłam w gościach :)

niestety jutro z samego rana muszę jechać do Wrocławia, do mojej ulubionej budy :p

no to lecę czytać co napisałyście

Hej tunia

Ja Antka tez chce wyslac na jakies kreatywne zajecia.
Jeszcze niewiem jakie ::) ale chce ;D
Ja gdyby nie moja zadziornosc pewnie bym tanczyla (w podstawowce zalapalam sie na szkolny zespol tanca) ;D
Ale mnie pani nauczycielka zle potraktowala (szarpnela mna bo zle stanelam) :mad: ::)
Zawzielam sie i powiedzialam ze nie bede tanczyc :mad: (bylam wrazliwa na takie traktowanko, a pozatym dziecka 8-mio letniego sie nie szarpie z byle powodu)
Hieh...zmarnowalam swoja szanse. :p..teraz pewnie bym z gwiazdam tanczyla ;D

to nie Ty zmarnowałaś, tylko ta porąbana baba :p :p :p

ja chę, żeby Paris umiała :
- pływać - sama pływałam bardzo szybko i wiem ile sie w życiu zyskuje dzieki tej umiejętności
- tańczyć - o tutaj wdzięk i prawidłowa postawa zaprocentują

przed tańcem zafunduję jej dobry podkład - będziemy chodziły na gimnastyke od lat 3 - może akrobatka z niej nie będzie (OBY NIE !) ale to tez się bardzo przyda - prawie w każdym sporcie

reklama
Melanie pisze:
przed tańcem zafunduję jej dobry podkład - będziemy chodziły na gimnastyke od lat 3 - może akrobatka z niej nie będzie (OBY NIE !) ale to tez się bardzo przyda - prawie w każdym sporcie

świetny pomysł, ja od maleńkości chodziłam na gimnastykę, rytmikę, później było kółko taneczne i balet dzięki temu nie mam problemu z poczuciem rytmu i tańcem, mój numer popisowy to tango i flamenco ;D dlatego Rozi też tak zacznie.

anineczko, ja też spotkałam na tańcach taką wredną babę, ale się zawziełam i tyle.

Do góry