reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
Aaaaa ja niewiem co ide robic, ale ide! ;D
Moze sie pifa napije :p ::)
Kupilam dzisiaj obrazek do kuchni (bo za zgoda wlasciciela wymyslilam sobie kolor kuchni i mi ja pomalowali) ;D
Moze powiesze obrazek ??? eee ee nee juz za pozno ;)
No niewiem chiba ide sie ponudzic...jak milo czasem sie ponudzic ;D ::)

Ale strzezcie sie moje kobitki, bede was podgladac ;D ;D

po dzisiejszym dniu padam na twarz
Milenka odreagowywala dzis wczorajszy dzien u dziadkow
zawsze po takich wizytach nastepnego dnia nie spi, marudzi szybko sie nudzi zabawa i wogole jest nieciekawie :(
na szczescie dzien juz minal, mala spi a jutro bedzie lepiej ;D

Obiecalam sobie dzisiaj pójśc spac przed 22 .. i nie wyszło. Oczy od patrzenia w komputer pięką mnie niesamowicie, zwłaszcza że na kursie siedziałam ponad 5 godzin bez minutki przerwy nawet i po południu znowu przed monitorkiem.

DOBRANOC

widzisz Gosiczka jak Cie mąż w nocy nie męczy to rano nawet wstajesz ;D ;D

ja mam już dość tej zimy-w nocy -17 stopni, kaloryfery odkręcone na maxa:p a Maks w łóżeczku pod kocem i kołdrą miał zimne łapki
więc znowu spał z mamusią:)I tatusiem-wyspałam się:pPP

a zapomniałam wam wczoraj napisać
mój kochany mąż wrócił w sobotę rano z tej Szwecji, więc całą sobotę spędziliśmy milutko razem. A w niedzielę rano powiedziałam mu, że mam migrenę ( :p) i ma cały dzień dla Maksa a ja będę zdychać w łóżku:) odpoczęłam troszkę:)
A mój kochany wpadł na to, żeby odwiedzić swojego ojca (i matkę przy okazji:); Pojechał do nich, była tylko teściowa ta stara k...a i Maks jak ją zobaczył to się poryczał:D Na nikogo tak nie reaguje! W sklepie wszystkie ekspedientki zaczepia i się śmieje i w ogóle jest towarzyski. A babci nie cierpi:) Nie dziwie się:DDD
Więcej tam nie pojedzie

reklama
ale nie napisałam najważniejszego!!!

oglądaliśmy wczoraj w H&M takie super zajebiste garniturki dla maluszków i...

mój kochany mąż kolejny raz poprosił mnie o rękę:DDD

tzn. się oświadczył:)

tzn. stwierdził, że Maks super by wyglądał na naszym ślubie w takim cacku i ...

chyba będziemy brali kościelny w tym roku:)Jak się nie uda do czerwca kaski nazbierać, to w święta:D

normalnie tak się cieszę, chyba bardziej niż przed pierwszym ślubem:DDDD ;D ;D :laugh: O0

Do góry