reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

dobra spadam do wyrka!!! słodkich snów!!!

p.s. która z wrocławskich mamuś ma jutro ochotę na kawę w metaforze ??? zapraszam od ok 12.30 do 14 napewno będę :)

reklama
witam kobietki!
zgadzam się z Wami - moimi faworytami są Ola i Mroczek, zawiodłam się na Jabłczyńskiej, ale pomyślałam sobie, że ona młoda dziołcha i nie umie jeszcze bioderkiem porządnie kiwnąć ::) może się rozkręci

co do posyłania dziecka za młodu na zajęcia, to pływanie i narty są na pierwszym miejscu, co do reszty się zorientuję jeszcze
jak Majka pójdzie w mamę i będzie ::) hmmmm ::) DUŻA ;D to nie pójdzie na tańce
ja mimo nadwagi też chodziłam na wszystkie dodatkowe zajęcia i inne skakańce i na dobre mi wyszło. chyba.

ja nie poszłam do szkoły muzycznej, bo moja mama się przestraszyła że mam rękę do wiolonczeli ;D ale nie żałuję, muzycy to w sumie przerąbane mają

to ja ide spać
kurde miałam dzisiaj iśc spać z córką ::) żeby sie wysoapać
a tu trrrrach i północ :p

pa kochane wrześniówki :-* :-* :-* :-*

i kop w dupe dla taniej imitacji Reni Beger :p ;D

dobry ;D

u mnie słonko jak diabli ;D
dziecko obudzone po 6 :p :p :p :p
coś ostatnio szwankuje ze spaniem - kiedyś pospaliśmy do 9 ::)

za chwilkę lecimy na wizyte do alergologa
ciekawe czy coś nowego się dowiemy ::)

...no to do później :)

ano dobry... ;D ;D ;D
u nas również latarką po oczach słonko daje :laugh: jak miło
spacer mamy dziś na bank, tylko jeszcze nie wiem gdzie nas nogi poniosą ::)
te same przetarte do bólu szlaki już mi t..kiem wychodzą :p

Tunia, ja odpadam, z dwójką bąbli do restauracji ::) toż to byłoby istne samobójstwo
poczekam na ten spacer na rynku :-* :-* :-*

no to do przeczytania ;D

Drogie wrezsniowki ja znowu do Was dla mnie jestescie weterankami juz :-) jeslli chodzi o te sprawy wiec znowu Wam potroje.... od dowch dni mialam wrazenie ze polog mi sie skonczyl bo przestalam plamic brazowatym czyms...dzsiaj zaczelo jakby cos na okres tzn taka jasna rozrzdzona krewka czy cos podbariwione nia... to jeszcze odchody czy juz okres teraz 6 tydzien zaczelam po porodzie....dodam ze ja pocesarkowa jestem...

Myfa najlepiej jak wybierzesz sie teraz do swojego lekarza, bo wlasnie po 6 tygodniach powiniem Cie zbadac
to moze byc jeszcze pologowe
a karmisz piersia?
zapytaj mamy, babci czy one miesiaczkowaly podczas karmienia,

reklama
Ineczko z tydzien ide do ginekologa na kontrole, karmie malego tylko piersia, mama miala okresik ale nie jest w stanie mi powiedziec kiedy dokladnie dostala po pologu...ech...

Do góry