reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Dzieńdobry koleżanki :)
Witam was w ten piekny,słoneczny niedzielny dzień ::)
Dziś mam wolne więc będę mogła w końcu trochę poplotkować z wami :laugh:
bo w ciągu tygodnia naprawdę brakuje mi czasu :( nawet nie mogę nadrobić tego co naskrobałyście ::)
więc jestem nie w temacie ;)
ale normalnie myślę o was kilka razy dziennie ;D

teraz szykuję sie na spacerek bo aż grzech dziś w domku siedzieć ;)

reklama
Dzień Dobry w ten piękny niedzielny poranek.
U nas nocka była ciężka. Mała się bardzo często wybudzała na smoka. A wstała już około 6> była bardzo marudna ale usnęła dopiero po 9. teraz śpi nadal. Myślę, że to te wstrętne zęby...bo co by innego mogło być??

czesc Kobietki ;D
nocka byla spokojna, choc Milenka po karmieniu o 4 troche gaworzyla, na szczescie szybko jej sie znudzilo ;D

jak maz wroci to pojedziemy do moich rodzicow na obiadek ;D
teraz tylko wysusze wlosy i pedzimy na spacerek ;D
milej niedzieli kochaniutkie ;D

No witam witam ;D
Tez bym sie chciala pochwalic piekna pogoda...
Fakt, byla ladna jakies 20 min. temu, a teraz czarne chmury zawisly nad moim dachem :(
Ale to nie przeszkodzi mi w planie dnia...
a chcemy dzis poszalec po sklepach i kupic min. nowy fotelik samochodowy dla Antka ;D
Z nosidelka facet juz prawie wyrosl i jest scisniety jak sardynka w puszce ;D
OOOoooo slonce wychodzi :laugh:
No i kcem kupic sobie fajna sukienke ktora wypatrzylam wczoraj ;D
Jak kupie to pokaze...najpierw musze przymierzyc bo niewiem czy bedzie pasowac na takiego kurdupla jak ja ;)

A wczoraj bylismy pierwszy raz poza domem wieczorem.
Poszlismy sobie na kregle i bilarda, a Antkowego zostawilismy z niania.
Ale fajowo bylo ;D ;D

anineczka pisze:
.najpierw musze przymierzyc bo niewiem czy bedzie pasowac na takiego kurdupla jak ja ;)

teraz mi tego nie zapomnicie ??? :( :( :( :( :( ::)
;)

a my byliśmy dzisiaj na "targach" ślubnych
słowo targi umieściłam w cudzysłowiu, ponieważ to były coprawda targi ::) ::) ::) ale w wersji mini :p
widzieliśmy wszystko, a bylismy tam może z 10 minut :D

HALOOO

jejciu jakie puchy tutaj :(
PUK pUk somebody is here???
My juz po zakupkach.
Sukienki sobie jednak nie kupilam , ale za to Antek ma garniturek na chrzciny, kurtke na wiosne i zapas sloiczkow na tydzien conajmniej ;D ;D
CIuszki pokaze na Wyprawce ;D

I'm present, but not for long...przeżywam z małżem coś niesamowitego ostatnimi czasy, aż normalnie mam dylemat : piotrek czy BB..
same widzicie co wybrałam ;D
I ja witam w piękny niedzielny wieczór, słonka nie widać, chmurek również, ale i tak jest git.

reklama
Do góry