reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam dziewczynki!!
U nas nocka minęła spokojnie dwie pobudki na cycusia o 1 i 5 a potem pobudka na zabawe o 7 i pozwoliła mamie pokimać do 8 i później już tylko zabawa
Mamy gości w domku więc mam wolne od dzidzi mojej z rąk do rąk przchodzi fajnie bo przynajmniej rączki mi odpoczną
Cieszę się, że Hania zdrowieje
Kinek moja też nie lubi leżeć na brzusiu od urodzenia się sprzeciwia ale rozwija się prawidłowo
U nas nocka minęła spokojnie dwie pobudki na cycusia o 1 i 5 a potem pobudka na zabawe o 7 i pozwoliła mamie pokimać do 8 i później już tylko zabawa
Mamy gości w domku więc mam wolne od dzidzi mojej z rąk do rąk przchodzi fajnie bo przynajmniej rączki mi odpoczną
Cieszę się, że Hania zdrowieje
Kinek moja też nie lubi leżeć na brzusiu od urodzenia się sprzeciwia ale rozwija się prawidłowo
miyu
Fanka BB :)
Dzień dobry zn popołudnie
U nas nocka nie za bardzo chyba zęby zaczynają dokuczać i sie budzi czesto a smoka
Dziś moja połowica w szkole wiec sie wziełam za porzadkowanie (tyle z moich wiosennych porzadkow ) zdjęć na kompie mam do obróbki kolo 500 :
Co do leżenia na brzuchu Mati też nie lubił ale odkąd zaczął sie przekręcać to teraz jest jego ulubiona pozycja, pozatym turla mi się już po całym pokoju i to w konkretnym kierunku przeważnie w stronę kabli (własnie obrabia od maty )
U nas nocka nie za bardzo chyba zęby zaczynają dokuczać i sie budzi czesto a smoka
Dziś moja połowica w szkole wiec sie wziełam za porzadkowanie (tyle z moich wiosennych porzadkow ) zdjęć na kompie mam do obróbki kolo 500 :
Co do leżenia na brzuchu Mati też nie lubił ale odkąd zaczął sie przekręcać to teraz jest jego ulubiona pozycja, pozatym turla mi się już po całym pokoju i to w konkretnym kierunku przeważnie w stronę kabli (własnie obrabia od maty )
M
Melanie
Gość
kinek Paris lezy na brzuszku od urodzenia ;D
juz kiedyś poruszłaysmy ten temat
nawet jak położe Parisę na plecki, to sie szybko sama przekręci
Ineczka tak jak to opisałaś, u nas jest identycznie
na czworaczkach i skacze jak żabka do przodu
juz kiedyś poruszłaysmy ten temat
nawet jak położe Parisę na plecki, to sie szybko sama przekręci
Ineczka tak jak to opisałaś, u nas jest identycznie
na czworaczkach i skacze jak żabka do przodu
o rety wiecie co mi właśnie małż zakomunikował ? w przyszłą niedzielę ( podczas przeglądu piosenki aktorskiej) idziemy na koncert Laurie Andreson, o ile załatwimy kogoś do bąbli... Koncert zaczyna się o 20:00 i później może wsoczymy na coś rozgrzewającego, nawet nie próbuję sobie przypomnieć kiedy ostatni raz gdzieś wyszłam ...
Ale się cieszę, może nie uwielbiam ale bardzo lubię twóczość L.A., ma taki magnetyczny głos, i ta muzyka.. , ło jacie ale się cieszę
należało mi się ;D
Ale się cieszę, może nie uwielbiam ale bardzo lubię twóczość L.A., ma taki magnetyczny głos, i ta muzyka.. , ło jacie ale się cieszę
należało mi się ;D
reklama