reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oooooo jacie Joanka
suuuuper !!! :) :) :) :) :) :) :)

my własnie wróciliśmy z imprezki ;D
Pariska została rozebrana na śpiocha ;D i już kima w swoim wyrku :)

reklama
Ineczko, Melanie, ja już zaczynałam podejrzewać Piotrka o spadek uczucia w związku, takie małżeńskie bagienko, ale zamiast ugrząść z bagienka robi się całkem ładne..no jeszcze nie jeziorko, ale już widać wodę..Czuję wiosnę również w naszym związku, a Laurie Anderson ..jakoś tak się złożyło że nas kiedyś połączyła ( powtórnie). A tu proszę, koncert, nie dość że w Polsce to na dodatek we Wrocku ::) :)

widzisz Melanie, z perspektywy, wydaje mi się że dzisiaj jest lepsze, wczoraj nie było bąbli, i szczerze nie pamiętam jak wyglądało szczęscie bez nich ...

Joanka oj nie, nie
ja nie pomyślałam, że wczoraj było lepsze
tylko, że lepsze chwile z przeszłości - takie jak powrót do Twojego ślubnego :)

no ja też nie wiem jak mogłabym teraz żyć bez mojego szczęścia :)
i już myślę jakby to było gdybyśmy mieli jeszcze jedno ;)

Dobry wieczór :)

melduję się po piątkowej nieobecności

byliśmy na szczepieniu, niunia była - jak zwykle grzeczna :laugh:, załatwilismy wiele spraw i ogólnie dzień był fajny :)

reklama
Dzien Dobry Mamusie w ten piekny niedzielny poranek :)
U nas nocka przebiegla spokojnie, wiec sie wyspalismy- maz ma caly czas urlop wiec ja mam wolne. Dzisiaj umowilam sie z przyjaciolka i mamy wychodne na caly dzien :laugh: Maz z kumplem beda zajmowali sie malym, mam ndzieje, ze im milo minie dzien w meskim gronie ;D

Do góry