reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WRZESIEŃ!!!!

oooooo jacie Joanka
suuuuper !!! :) :) :) :) :) :) :)

my własnie wróciliśmy z imprezki ;D
Pariska została rozebrana na śpiocha ;D i już kima w swoim wyrku :)

reklama
Ineczko, Melanie, ja już zaczynałam podejrzewać Piotrka o spadek uczucia w związku, takie małżeńskie bagienko, ale zamiast ugrząść z bagienka robi się całkem ładne..no jeszcze nie jeziorko, ale już widać wodę..Czuję wiosnę również w naszym związku, a Laurie Anderson ..jakoś tak się złożyło że nas kiedyś połączyła ( powtórnie). A tu proszę, koncert, nie dość że w Polsce to na dodatek we Wrocku ::) :)

widzisz Melanie, z perspektywy, wydaje mi się że dzisiaj jest lepsze, wczoraj nie było bąbli, i szczerze nie pamiętam jak wyglądało szczęscie bez nich ...

Joanka oj nie, nie
ja nie pomyślałam, że wczoraj było lepsze
tylko, że lepsze chwile z przeszłości - takie jak powrót do Twojego ślubnego :)

no ja też nie wiem jak mogłabym teraz żyć bez mojego szczęścia :)
i już myślę jakby to było gdybyśmy mieli jeszcze jedno ;)

Dobry wieczór :)

melduję się po piątkowej nieobecności

byliśmy na szczepieniu, niunia była - jak zwykle grzeczna :laugh:, załatwilismy wiele spraw i ogólnie dzień był fajny :)

reklama
Dzien Dobry Mamusie w ten piekny niedzielny poranek :)
U nas nocka przebiegla spokojnie, wiec sie wyspalismy- maz ma caly czas urlop wiec ja mam wolne. Dzisiaj umowilam sie z przyjaciolka i mamy wychodne na caly dzien :laugh: Maz z kumplem beda zajmowali sie malym, mam ndzieje, ze im milo minie dzien w meskim gronie ;D

Do góry