reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Ania no właśnie dziś rozmawiałam z koleżanką z Irlandii. Opalała się. I stwierdziłyśmy, że pogoda się chyba pomyliła. Nasza jest u Was, a Wasza u nas:-D Ciekawe kiedy się opamięta;-)

Jola jestem w szoku. Fajną masz sąsiadkę! Niech sobie dom postawi w lesie to jej nikt przeszkadzać nie będzie.

Kasia to może już cos się zaczyna dziać????

A ja dzis spędziłam dzień od początku do końca TYLKO ze swoimi dziećmi, bo małż musiał dłużej w pracy zostać. I tego mi było trzeba.

Jutro mi chłop wyjeżdża.
I znowu będziemy z dziećmi sami.

A gdzie Wy wszystkie jesteście?
Chyba się nie opalacie???

No Martusia jest usprawiedliwiona.
A właśnie, Marta, super miałaś poród chyba, prawda?
Szybciutki....
Jeszcze raz gratuluję ślicznego synka!

reklama
Moze i zaczyna sie cos dziac tylko kiedy konkretnie zadziała :-( ??? gin mnie tez pocieszyl ze moze byc juz a moze za dwa tyg....dziecko wie najlepiej wiec nie bedziemy mu sie narzucac :no::szok:...łatwo mu mówic,echhh....po badaniu tak mnie wszytsko napierdziela ze normalnie mam wrazenie za zaraz mi młody dołem wyjdzie a do tego ten stawiajacy sie brzuch i podbrzusze boli......

Ide sie walnac do mojego dziecka ;-) bo cosik ostatnio nie moge spac z moim slubnym,za bardzo chrapie i jakos ogolnie mi przy nim duszno :-D;-).......

Witam:happy2:
Aniu daj troszkę tych ciepłych dni:tak: tu wieje i siompi:dry:

Edytko ja też lubię spedzac dzionki z dzieciaczkami:tak: a jak pracowałam do tylko czekałam na wolne tak tęskniłam za Dominika i Remikiem :tak:

Kasiula no no nie zazdroszcze takich delikatnych badań :no:
no ale czakamy cierpliwie no nowego człowieczka;-):tak:

no lekarz mi nie wystawił zaświadczenia:wściekła/y: niech sie w D.. cmoknie:dry:

Hej laski :-)

U nas wszystko dobrze :tak:
Niuniek rosnie jak na drozdzach :-) tylko je i spi :-) i tak przesypia jakies 21h na dobe ;-)

Niunia super starsza siora nic nie moge przy nim zrobic bez jej nadzoru :-D:-D

Pogoda swietna. Jak najwiecej czasu saramy sie spedzac n dworku i na spacerkach :-) Wieczorkami znow nadrabiam sciaganie seriali ;-)I padam o 23:-)

Asiu
zdroweczka dla Julci :*
No i dziekuje bardzo za komplemenciki :*

Jolu dziekuje za gratulacje :-)
Tez mysle, ze porod byl szybki ;-)
Sandrusia juz po paru dniach sie oswoila :-D super zakochana siostra jest :tak::-)

Wspolczuje sasiadki. Co za babsztyl :dry:

Terzymam kciuki za szwagierke :tak::tak:

Kaasiula co do skorczy lydek to bardzo dobry jest sok z pomdorow ;-)
I jak tam dalej sie kulasz:confused::confused:
A moze juz jestec po co ;-)

Anineczko u mnie pogoda taka jak u Ciebie :-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D

Edytko dziekuje raz jeszcze za gratulacje :-)
Milo wspominam swoj porod :-) heheh ale kolejnego juz nie chce :-p;-)
Bardzo sie ciesze, ze byl taki krotki. 4,5 godzinki. Z Sandrusia mialam 9,5 godzinki z tym, ze tylko 2 godzinki boli ;-)

Udanego weekendu zycze :-)

Witam :-)
ale puuusto :shocked2: hi hi pewnie na spacerkach często:tak:
moja biedna szwagierka jeszcze w dwupaku:baffled:
teraz nareszcie ładniejsza pogoda :tak:

Dziewczynyyyyyy kuda Wyyyyy ??????

Kasiula jeszcze sie kulasz bo cos mi sie zdaje że nie;-):tak:

Martusia to fajno że śpioszka masz w domu Kordek to jakiś ciekawy świata była i mało spał no może tylko 1 tydzień laby był:sorry2:

Jestem,jestem i nadal w dwupaczku ;-):-);-)....

Jolka,wspolczuje szwagierce,kurde.....wiem co czuje,poracha :szok::-(.....

Martus,jak Twoj synek moze spac 21 h :szok::szok::szok: bez jaj :confused::baffled::confused: jak On tak moze :-D:-D:-D....Kobieto jak ja Ci zazdroszcze!!!!!!! echhhh,moje tez pewnie takie bedzie :-D:baffled::sorry2:.....

Dopiero co siadłam bo niby nic nie miałam do roboty ale zawsze cos sie znajdzie zeby gdzies porobic i tak sobie powolutku ogarnełam mieszkanko....nocka była ciezka,brzuchol tak twardy i do tego straszne fikołki małego,rety jaki ból :szok: czegos takiego nie mialam w pierwszej ciazy :no: myslałam ze sie moze cos zacznie ale nic ....rano wstalam jakas taka polamana,rwa mnie uda i łydki a krocze to mi chyba normalnie rozerwie,jakby jakas cegle mi ktos przywiazał :szok::szok::szok:,postanowienie dzisiejszego dnia-druga i ostatnia ciaża :sorry2::baffled:;-).....spadam wziac prysznic bo szykuje sie wlasnie na panienskie ;-) ale niestety tylko do domciu bo potem laseczki jadą sobie po 22-giej na dyskę poszaleć i tak mnie bardzo namawiają ale bez jaj gdzie ja w takim miejscu z takim brzuchem wnet na ostatnich nogach :szok: a za tydzien wesele :-) ciekawe czy dotrwam ???

Miłego weekendu !!!!!!!!

Witam:-)
no patrz Kasiulo jeszcze sie kulasz ja wszystkie dzieciaczki po termine urodziłam:sorry2:chłopców 10dni a Domcie 13 dni

Dziewczyny łodzywajta sięęęęęęęęęęęęęęęęę:tak:

dzis mam gości więc trza cosik zrobić :-p

Miłej Niedzieliki:-)

Joluś ale mnie pocieszyłas z tym przeterminowaniem :no::szok::baffled:

U mnie tak goraco,puffffffff,upal bez słonca :szok::szok::szok:.....zbieram sie z Wika na podworko,tam chociaz troszke wieje,bo w domu to nie mozna wysiedziec,prysznic co 15 minut,echhhh.....

Witam:-)
jej ale dzień myślałam że kuroniówke strace bo zaswiadczenia nie załatwiłam :shocked2: ale pogadałysmy szczerze z babka i do końca kuroniówke będę brała bez wzywania juz :tak: czyli do końca sierpnia jupi:-D:-):-):-)
no i jescze ciekawostka ;-) szwagierka już rodzi i lada momęt może bedzie Julcia na swiecie le sie ciesze

reklama
Wiadomość z ostatniej chwili:biggrin2:
Julcia juz na świecie urodziła sie o 14:59:biggrin2:
wymiary sie dopiero robią i będę wiedziała później :tak:
ale fajnie:biggrin2:

Do góry