reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

Witam:-)

wpadlam na chwilke ale poczytac nie mam sily...jak jutro bede miec neta to poczytam a jak nie to dopiero spotkam sie z Wami za jakis czas....zmieniamy operatora a 3 lipca wyjezdzamy wiec nie wiem kiedy uda nam sie to wszystko pozalatwiac...:-(
strasznie duzo sie u nas dzieje:-(Jula juz nie goraczkuje...ale bylo masakrycznie...wyladowalismy w szpitalu...JUla przechodzi bardzo ciezko nietypowa ospe -nie ma babli...ma za to mnostwo miniaturowych krosteczek...chyba nie ma miejsca na jej ciele ktore nie jest w krostkach...dzis bylam na kontroli i znow mamy sie pokazac za 7 dni.

kombinuje jak moge z opieka do JUli bo od jakiegos czasu pomagam w pracy bratu i przy okazji zarabiam troszke pieniedzy:-)jest ciezko...ale jakos do przodu:tak:

jeszcze tylko 2 tygodnie i mamy urlopik...a pogoda musi byc...marza mi sie kapiele,sloneczko i nic nie robienie:cool2:ale jak to bedzie to sie dopiero przekonamy...

Martusia
kochana sliczego masz synusia...jeju ale super ze juz Alanek jest z Wami ...caly tatus:tak::-)

zmykam spac...wiec albo do jutra albo do niedalekiej przyszlosci mam nadzieje:-)

reklama
Asiu,biedna Juleczka,kurcze,ze tez Ona musi przechodzic tak ciezko ta cholerna ospa :-(....ale juz zapasem urlopik wiec troszke odpoczniecie sobie :tak::-);-)......

Miłego.........

Witam:-)
no ja mam dzis troche rozbiegany dzionek:sorry2: zakupki sprzontanko:shocked2: jedna szwagierka na porodówce:tak: druga tez w szpitalu bo jakis wirusek dorwał:-( a jeszcze jedna u Nas nocuje:tak:
pranko zrobione obiadek wszamany i jest si :-p:-)

Martusiu no jeszcze raz Gratki . Alanek słodki :tak: a poródu zazdroszczę bo w porównaniu do mnie miałaś szybki :sorry2:
Sandrusia bedzie powili sie oswajać i wszystko bedzie jak trza:tak:

Aniu wow Portugalia ach też bym sie wybrała:rolleyes2:

Joasiu boszeee jak mi szkoda Julci niech juz to wszystko ją łapie odpuściło wkońcu :shocked2:

Edytko hi hi lubię jak dzieciaczki nazywają po swojemu lub śmiesznie przekręcają wyrazy:-D u mnie Kordian jakoś mało mówny :confused: po japońsku nadal :confused: Dominika i Remi bardziej wygadani juz byli:shocked2:

Kasiula no trzymam kciuki coby dzidzia się wykluła ;-):tak:

Hej laseczki :-).......weekendowa cisza :tak:;-)....

Ja sie nadal kulam ;-) noc koszmarna,brzuchol tak twardy,zoładek normalnie myslałam ze mi rozsadzi i do tego pierwszy raz w zyciu zajeb....skórcze łydek :szok::no::szok:....ja chce juz!!!!!!!! Teraz juz zaczynam odliczac,a co tam, rowne 3 tyg-21 dni :-):tak:;-)...

A weekend spedzilam na działeczce,odpoczelam troszke az mnie tylek bolał od siedzenia i nie moglam sobie znalezc dobrej pozycji ;-)....rano wstalam przed 8 i ni ma wody :angry::angry::angry:robia cos od miesiaca ale zawsze byla albo ciepla albo zimna a dzisiaj echhhhoooooo........

Pozdrowionka :-):-):-)

Witam:happy2:
no melduje sie Kasiu;-)
mam lekkiego nerwa na sasiadke :wściekła/y:już 2 artki w drzwiach miałam ze skargą i jeden domofon że dzieci spać powinny o 22 bo cisza nocna i żeby w dzień po wszystkich opkojach nie biegały:wściekła/y: no idiotka jakas za pierwszy razem przyznaję że dominisia nie spała i wesoło biegała ale reszta to przesada:wściekła/y:
jeny jestem ciekawa kiedy ta moja biedna szwagierka urodzi:-( już 3 razy cofali już z porodówki na patologie:-(trzymajcie kciuki może dziś sie uda;-)
tak ogólnie jest oki nawet pogoda sie poprawiła:-)
jak mały z drzemki sie obudzi to mykamy do banku i na spaceros:-)

Wszystkim Miłego Dzionka:-)

Oki :-) Jolka odmeldowana........;-)

Co za babsztyl....ale boi sie osobiscie powiedziec i ratuje sie kartkami i domofonami ;-)zawsze przesadzaja,spokój mieli i teraz nagle dzieci nad glową i problem :szok:....wspołczucia takich sasiadów....mialam tez kiedys takich upierdusów jak bratankowie byli mali,stare marudy,wrrrrrr....

Trzymam kciukasy za szwagierke,nerwa ma pewnie :szok::szok::szok: oby juz w koncu bylo po wszystkim!!!!

Miłej nocki :-)

Hej :-):-):-)

I jak tam Jolka,co u szwagierki,ruszyło sie cos????????

Ja mam taki twardy brzuchol ze normlanie oddychac mi ciezko,litosci :szok::szok::szok:........pogoda u mnie dzis rewelka jak dla mnie :tak:;-) zero slonka...spadam na zakupki.....do miłego :-):-):-)

Witam :happy2:
pogoda do D....
zaraz ide łobiados robic bo kapłam sie dopiero która godzina:szok: a ja nic prawie nie zrobiłam:sorry2:
niestety szwagierka jeszcze meczona co 2drugi dzien dostaje oxy:baffled: paranoja :-(
dziś idę do lekarza załatwić zwolnienie dla urzędu pracy jestem ciekawa czy mi wystawi :sorry2:
dobra mykam zarałko tworzyć :-p

reklama
Do góry