reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
niezłe Tunia! ;D ;D ;D a nie ma przypadkiem gdzieś takiej tarczy z twarzą rydzyka w którą by można rzucać lotkami ??? ??? ??? jakby ktos sie na cus takiego natknąła prosim o cynk. :)

HYHYHY ostatnio mi też ktos to podesłał ;D

dziękuje kochane, no bo pojechaliśmy do tego kina
film ok
ale nie będę za dużo opowiadała, bo są tu takie co sobie same film obejrzą :)

wcale nie było az tak zimno

Też już dziś byłam ustawiona do kina, ale niestety Maciuś miał 38 stopni gorączki i zrezygnowałam. Może pójdę na 21.15 z siostrą.

Maciuś już od miesiąca ma katar a dziś przypałętała się ta temperatura. Zbiłam ją i dzwoniłam do lekarza, ma wpaść później ( bo to moja ciocia). Poza tym mały jest bardzo pogodny i nie wygląda na chorego, ale nigdy nie wiadomo...

Miałam iść do kina z siostrą i szwagierką, która ma osmiomiesięcznego Antosia. Szkoda że się nie udało.

Edyta, w jakiej postaci jest ten katarek Maciusia? Może to być rekacja na coś co go uczula ? No i jak on sobie radzie z jedzeniem przy tym katarze ?

Potwornie boję się dnia kiedy w końcu dopadnie choróbsko Majkę albo Krzysia. No ale przy ząbkowaniu łatwo coś łyknąć.

Melanie, sześć osób w kinie w środę o takiej porze to i tak dużo ;) ;D u nas też nie było dzisiaj najgorzej z temperaturą, ale za to wiał zimny wiatr.

reklama
Do góry