reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
no tak, jeszcze powodzi nam brakowało :p
ptyska, ja najpierw włączyłam powiadamianie, ale potem walczyłam i wyłączałam na wzystkich wątkach, bo przychodziło mi kilka razy dziennie po 130 wiadomości i mnie to zeźliło z lekka.
JAK MI SIĘ NIE CHCE kończyć pracy magisterskiej...

mi też, mam kompletnego lenia, ale właściwie to nie chce mi się zacząć :) no napisałam dwa rzdziały na planowanych 5 :) ciekawe jak wyrobię się do czerwca, no ewentualnie mogę do października. ale wolałabym już mieć to za sobą.

co za ból z tym pisaniem. ale już wolę pisać niż do pracy wracać ;D

Kochane moje, znalazłam wlaśnie - 4 lutego/sobota/ o 18.55 na tvp2 będzie herbatka u Tadka, bardzo proszę oglądać ;) 8) 8) 8)

Siwasek ja też za nim nie przepadam (delikatnie mówiąc) ale obejrzę bo chcę zobaczyć tą knajpę która mogła byc Beatki ;) ;D

reklama
Do góry