reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
niezłe Tunia! ;D ;D ;D a nie ma przypadkiem gdzieś takiej tarczy z twarzą rydzyka w którą by można rzucać lotkami ??? ??? ??? jakby ktos sie na cus takiego natknąła prosim o cynk. :)

HYHYHY ostatnio mi też ktos to podesłał ;D

dziękuje kochane, no bo pojechaliśmy do tego kina
film ok
ale nie będę za dużo opowiadała, bo są tu takie co sobie same film obejrzą :)

wcale nie było az tak zimno

Też już dziś byłam ustawiona do kina, ale niestety Maciuś miał 38 stopni gorączki i zrezygnowałam. Może pójdę na 21.15 z siostrą.

Maciuś już od miesiąca ma katar a dziś przypałętała się ta temperatura. Zbiłam ją i dzwoniłam do lekarza, ma wpaść później ( bo to moja ciocia). Poza tym mały jest bardzo pogodny i nie wygląda na chorego, ale nigdy nie wiadomo...

Miałam iść do kina z siostrą i szwagierką, która ma osmiomiesięcznego Antosia. Szkoda że się nie udało.

Edyta, w jakiej postaci jest ten katarek Maciusia? Może to być rekacja na coś co go uczula ? No i jak on sobie radzie z jedzeniem przy tym katarze ?

Potwornie boję się dnia kiedy w końcu dopadnie choróbsko Majkę albo Krzysia. No ale przy ząbkowaniu łatwo coś łyknąć.

Melanie, sześć osób w kinie w środę o takiej porze to i tak dużo ;) ;D u nas też nie było dzisiaj najgorzej z temperaturą, ale za to wiał zimny wiatr.

reklama
Do góry