reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WRZESIEŃ!!!!

reklama
ANINECZKO JAK PISAŁAM MIAŁM NASZYKOWANE FOTKI DO WKLEJENIA ALE BRACISZEK MI NIBY NIECHCĄCY WSZYTKO SKASOWAŁ ZOSTAŁY MI ZDJECIA DARII TE CO ZAMIESCIŁAM NA FORUM CHODZIMI O TE JAK MIAŁA 1, 2, 3 MIESIACE NIE MAM NIC BYŁAM ZAŁAMANA PSTRYKAMY JUŻ NOWE WIĘC NIE MARTW SIE ZANIEDŁUGO COŚ BEDZIE , I MY TEZ BEDZIEMY CZĘŚCIEJ BO MAMA SESJE WCZESNIEJ ZALICZYLA

kochaniutka a zarejestrowałaś sie jako kto ?

a z tymi fotkami Darii to normalnie szok
jak Twój brat to zrobił ??????????????????????????????????

hej dziewczyny!
znowu wystarcza mi czasu tylko na czytanie ::) ::) ::)
Marcel dziś taki marudny był, budził sie z płaczem co chwilę
już sama nie wiem czy to zeby czy coś innego
Joanka pisała ,że Krzysiu m problemy z UKM nerki, Marcel ma poszerzony UKM nerki lewej
martwi mnie to bardzo.
Igor chory, kaszlał straszliwie ,ale na szczęście obyło sie bez antybiotyku
zmęczona jestem, zmartwiona trochę
od następnego tygodnia znowu zostaje sama z dziećmi
kurcze jeszcze jakaś depresja mała mnie dopadła
jeszcze ten pieprzony komp mi nawala
nie mam nerwów bo strony mi się tak pomału otwierają
wyżalilam si.ę troche , może wątek nieodpowiedni :p
ale cóż ;)

Marta, pytałam już wielu lekarzy o te nasze nereczki i wyrok jest taki, z tym się żyje. O ile wady UKM nerek naszych maluchów nie powodują nawracających infekcji UM to zwyczajnie nasze dzieci są nadzwyczajne ;D
Głowa do góry kochana, marcelek to taki cudny chłopczyk że szerszy układ kielichowo-miedniczkowy nerki to tylko maleńki wybryk.

kurde , nas lekarka wystraszyła ostatnio cystografią , urografia
powiedział mi jeszcze ,że jak zauważę cos niepokojącego to ma zaraz przyjechać do szpitala
i jak Marcel jest taki niespokojny
to nie wiem co mam robic
myśle czy to ząbkowanie, boł brzuszka czy cos iinnego

reklama
pediatra, ale dobry chwalony u nas pediatra
acha na dodatek jest zastoj moczu w jednej nerce
choc wielkim szczęściem jest to ,że posiewy wychodzą jałowe

Do góry